FBI-onderzoeken: samenwerking tussen ANTIFA en de islamitische staat in Duitsland

FBI-onderzoeken: samenwerking tussen ANTIFA en de islamitische staat in Duitsland

17 november 2019 0 Door Indignatie redactie

In een exclusief artikel rapporteert de Daily Mail over een schandelijke gebeurtenis: linkse terroristen reisden verleden jaar ongehinderd naar de G20-top in Duitsland om prominente Al-Qaida en IS-leiders te ontmoeten en het plan om president Donald Trump te vermoorden.

De rellen op de G-20 in Hamburg toonden opnieuw de splitsing van volksvertegenwoordigers, enerzijds om tienduizenden politieagenten te beschermen, anderzijds om de politieke straatmobiel een veilig thuis en uitvalsbasis te bieden.

Ons politieke establishment is al lang gewend aan het feit dat radicale linkse boeven en oproerploegen, die zichzelf anti-corruptie in kinderachtig taalgebruik noemen, het leven en leven van andersdenkenden bedreigen – en tot op zekere hoogte zelfs het establishment zelf van streek maken. De steun van de daders van geweld door federale ministeries onder SPD-leiderschap (Maas! Ooit Schwesig, nu Barley!) Kan alleen worden omschreven als een medeplichtigheid of erger.

De rellen op de G-20-top in Hamburg toonden de laatste tijd opnieuw de opsplitsing van gekozen vertegenwoordigers, die enerzijds tienduizenden politieagenten de gelegenheid gaven hun evenement te beschermen, anderzijds de politieke straatmassa een veilig thuis en basis van operaties bieden. (Hetzelfde patroon leidde ook tot inflatie voor “intensieve” migrerende werknemers.)

Lange tijd zijn overal in Europa zulke radicale linkse bevelcommando’s langs de weg gevonden, en ze ondersteunen ook hun respectieve marsen over de grenzen. In de VS zijn dergelijke groepen – vaak onder het logo van Antifa, dat een soort niet-geregistreerd wereldwijd handelsmerk is geworden van linkse straatterreur – een onstuimige boom sinds de verkiezing van Donald Trump. In tegenstelling tot Europa wordt Antifa in de VS echter af en toe geconfronteerd met een equivalent dat varieert van “Bikers for Trump” tot extreemrechtse groepen. Misschien is dat de reden waarom het volgende escalatieniveau daar ook dreigt.

Tijdens de G-20-top was ook een speciale eenheid van de FBI in Hamburg om Amerikaanse linkse radicalen te observeren die bij de rellen betrokken waren. Veel schokker dan oproertoerisme: anarchistische leiders uit Oakland zouden in Hamburg vertegenwoordigers van ISIS en Al Qaida hebben ontmoet. Doel: de terroristen moeten de linkse activisten helpen bij de aanschaf van wapens: bouwmateriaal voor bommen, dodelijke chemicaliën en oorlogsgassen.

Nu zullen sommigen denken: wat is dat voor een diefgeweer? Er is tenslotte niets gelezen op FocusSpiegelSternFaZSZ! Welk brein denkt dat? Het FBI-verhaal over de alliantie van linkse radicalen en islamitische terroristen staat in het nieuwste boek van de Amerikaanse bestsellerauteur Edward J. Klein, “All Out War: The Plots to Troy Destroy.” De online editie van de Engelse Daily Mail vat de overeenkomstige passages in het boek samen:

Lees ook:  Antisemitisme blijft een vast onderdeel van de Duitse radicalen
  • Klein maakt de schokkende onthulling dat een FBI-onderzoek collusie tussen Amerikaanse anarchisten en ISIS en Al Qaida aan het licht heeft gebracht
  • Dat was de grootste uitdaging sinds Weather Underground (een militante radicale linkse groepering in 1969 die verschillende bomaanslagen uitvoerde) en de Black Panther-beweging
  • Het boek rapporteert over het gebruik van de FBI Task Force in Hamburg
  • Het FBI-rapport laat zien dat radicale groepen naar Hamburg zijn gereisd en hebben deelgenomen aan de rellen
  • Bovendien zijn er aanwijzingen dat drie leiders van een groep uit Oakland een Al Qaida-leider hebben ontmoet
  • De terroristen zouden helpen bij de levering van bommateriaal, chemicaliën en gassen

De auteur van het boek, Edward Klein, geboren in 1937, was jarenlang redacteur van het Amerikaanse nieuwsmagazine Newsweek en hoofdredacteur van het New York Times Magazine, toen roddelcolumnist en roddelbladschrijver. Sinds 2005 verkoopt hij één politieke bestseller tegelijk, bijna elk jaar. Van deze vier alleen al over Hillary Clinton (inclusief ‘Guilty as Sin …’ of ‘Unlikeable: The Problem with Hillary’), twee over Obama (inclusief ‘The Amateur: Obama in the White House’).

De titels laten geen twijfel bestaan ​​- Klein is geen vriend van de Clintons en Obama. En hij weet hoe hij verhalen en boeken moet verkopen. Ook in “All Out War: The Plot to Destroy Trump” zijn weer verkoopbevorderende roddelverhalen over het voormalige “droompaar” van de Amerikaanse politiek. Hillary en Bill zouden maandenlang alleen communiceren over advocaten en vertrouwelingen, de vroegere First Lady sprak geen woord met haar meneer de president, omdat Bill Hillary’s boek “What Happened?” In het stof werd gegooid omdat Hillary zijn correcties niet in overweging had genomen (ze had maar moeten alles herschrijven).

Van de Clintons kwam het antwoord: “Ed is een trieste man!” (Hillary), “En een zielige leugenaar” (Bill). Wanneer leugenaars mensen leugenaars noemen – wat betekent dat voor Klein’s Antifa Al Qaida-plot?

Is het denkbaar dat Al Qaida en zelfs ISIS-leiders vergaderingen in Hamburg zullen houden? Dat Duitse autoriteiten namen en adressen van terroristen in Duitsland hebben, maar hun ongehinderd hun “werk” laten voortzetten? Eigenlijk, net zo ondenkbaar als het binnenkomen van een terrorist als een vluchteling, het registreren onder 14 identiteiten en het weren, dichtslaan en verkopen van drugs verdrijft tijd tot een terroristische aanval. Helaas toont het geval van Anis Amri aan dat vrijwel alles denkbaar is in onze disfunctionele republiek, inclusief de Antifa Al Qaida-bijeenkomst die Klein in het boek citeert. Wie de woedende haat van de Amerikanen links voor president Trump ziet, wil zich misschien niet voorstellen wat de volgende fase van de escalatie is.

Lees ook:  Evangelicals houden om vele redenen van Donald Trump, maar een daarvan is vooral angstaanjagend

Comments

comments