Duitse overheid heeft duizenden vluchtelingen ingevlogen kosten nu al meer dan zes miljoen euro

Duitse overheid heeft duizenden vluchtelingen ingevlogen kosten nu al meer dan zes miljoen euro

18 november 2019 0 Door Indignatie redactie

BERLIN. De beelden zorgden voor opschudding in de sociale media: tal van Afrikaanse vluchtelingen, die per vliegtuig naar Duitsland waren gebracht, bij hun aankomst op de luchthaven van Kassel.

Er waren 154 Somaliërs die eerder waren gehuisvest in vluchtelingenkampen in Ethiopië. Duitsland had in december vorig jaar ingestemd met de hervestiging van geselecteerde vluchtelingen met het hervestigingsprogramma van de EU. De 154 Somaliërs zijn er maar een klein deel van.

IOM Ethiopia on Twitter

It happened!🛫 In FIRST EVER @UNmigration international chartered flight from #Ethiopia, 154 #refugees departed from Addis Ababa to Kassel #Germany under the German #Resettlement program. A second flight is scheduled to depart mid-November with another 220 refugees. https://t.co/OAIfEdypNh

Zoals blijkt uit een reactie van de federale regering op een verzoek van AFD-Kamerlid Steffen Kotré voor de JONGE VRIJHEID, heeft Duitsland ermee ingestemd om in 2018 en 2019 tot 10.200 dergelijke vluchtelingen te hervestigen, waaronder 6000 uit vluchtelingenkampen in Turkije.

Vorig jaar waren er volgens de Duitse regering 2.844 hervestigingsvluchtelingen toegelaten tot Duitsland, en eind oktober van dit jaar 3.617. Meer volgt.

Kosten van meer dan zes miljoen euro

De vluchtelingen die dit jaar alleen al voor hervestiging naar Duitsland zijn gebracht, hebben kosten van meer dan 4,5 miljoen euro veroorzaakt. “Voor de verdere boekingen tot het einde van het jaar werden extra kosten van ongeveer 1.700.000 euro berekend, zodat het totale bedrag van het hervestigingsprogramma voor het jaar 2019 op 6.300.000 euro kan worden gezet”, zegt het in het antwoord aan Kotré. Duitsland ontvangt echter voor elke binnenkomst maximaal € 10.000 uit het asiel- en migratiefonds van de EU.

Het AFD-lid bekritiseert desondanks de deelname van de federale overheid aan het herplaatsingsprogramma. “Ik waarschuw ervoor dat Duitsland nog verder wordt aangezet. De massale verplaatsing van mensen zonder opleiding of taalvaardigheden per vliegtuig, de bevolking kan niet worden overgedragen, “zei Kotré de JF. Tot nu toe zijn rapporten over door de overheid gevlogen migranten altijd afgedaan als een complottheorie, voegde de AfD-politicus eraan toe. “Nu weten we dat de geruchten waar zijn.”

Lees ook:  Spanning in de eurozone

Dankzij beleid Merkel en VN komen steeds meer migranten per VN vliegtuig Duitsland binnen

Blijkbaar heeft Europa niet genoeg geleden onder wat het best omschreven kan worden als een voortdurende invasie van voornamelijk islamitische illegale migranten uit Afrika en het Midden-Oosten die sinds 2015 bijna 2 miljoen van hen in het hart van Europa heeft gedumpt. Nu gebruikt de VN chartervluchten (waarschijnlijk gefinancierd door George Soros) om deze welvaartsafhankelijke mensen, de zogenaamde “vluchtelingen” uit Afrika, rechtstreeks naar Duitsland te brengen.

In 2018 hebben de Verenigde Naties veel landen overgehaald om het Global Migration Compact van de VN te ondertekenen – een protocol voor een beheerste migratie, dat migranten die van waar dan ook ter wereld het recht geeft om te emigreren naar waar dan ook ter wereld, en dat alle kritiek op deze massale illegale immigratie die opdoemt, verbiedt. De Verenigde Staten, Japan, Australië, Italië en verschillende Oost-Europese landen hebben deze dwaasheid, bedacht door de één-wereld globalisten om de blanke, christelijke beschaving te vervangen door de derde wereld, gelukkig niet onderschreven.

De Internationale Organisatie voor Migratie van de Verenigde Naties (IOM) heeft de ‘allereerste’ VN chartervlucht aangekondigd die Afrikaanse, voornamelijk moslims rechtstreeks naar Duitsland zal vervoeren, met extra vluchten die al gepland zijn. Afgelopen dinsdag heeft IOM Ethiopië op haar twitteraccount een videoclip geplaatst met 154 Somalische zogenaamde ‘vluchtelingen’ die aankomen op de luchthaven van Kassel in de deelstaat Hessen.

Het bijschrift van de tweet luidt: “Het is gebeurd! In EERSTE OOIT VN-gecharterde internationale vlucht vanuit Ethiopië vertrokken 154 vluchtelingen-wannabes vanuit Addis Abeba naar Kassel Duitsland onder het Duitse hervestigingsprogramma, “” Een tweede vlucht staat gepland voor half november met nog eens 220 vluchtelingen. “

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De krijgsheer van Tripoli: dit is de gevreesde generaal Haftar van Libië

Internationaal verbindingsbureau van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in Addis Abeba, Ethiopië heeft ook een  persbericht uitgegeven  (Zie hieronder)waarin de eerste groep migranten wordt beschreven die worden hervestigd en het bredere schema schetst.

Addis Ababa  – De Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in Ethiopië organiseerde dinsdag zijn eerste internationale chartervlucht met 154 Somalische vluchtelingen die in Duitsland werden hervestigd. 

De groep woonde in de vluchtelingenkampen Jijiga en Dolo Ado in het zuiden van Ethiopië. Ze omvatten 63 mannen en 91 vrouwen, van wie 47 minderjarig zijn. 

IOM heeft het Duitse hervestigingsprogramma ondersteund in hun inspanningen om sinds maart 500 vluchtelingen die in Ethiopië wonen, opnieuw te vestigen in Duitsland. Deze inspanningen worden nauw gecoördineerd met het Vluchtelingenagentschap van de Ethiopische regering (ARRA), het Vluchtelingenagentschap van de VN (UNHCR) en de Bondsregering van Duitsland. 

Nog eens 220 vluchtelingen vertrekken naar Duitsland op een tweede IOM-gecharterde vlucht half november. De meerderheid van deze mensen heeft al de nodige interviews en gezondheidsbeoordelingen ondergaan. 

“Het is belangrijk dat we de vlotte hervestiging van vluchtelingen faciliteren door veilig vervoer te bieden,” zei Milun Jovanovic, Operations Officer bij IOM Ethiopië. “We zijn blij dat vluchtelingen genoten hebben van deze gefaciliteerde chartervlucht van vertrek naar bestemming, zonder gedoe.” 

Sinds 15 jaar is IOM Ethiopië betrokken bij het verplaatsen van vluchtelingen naar meer dan 16 landen, waaronder de VS, Canada, Australië, Noorwegen en de Europese Unie via programma’s voor hervestiging, gezinshereniging en humanitaire toelating. Sinds 2016 heeft de organisatie 36 binnenlandse chartervluchten georganiseerd voor vluchtelingen die naar Addis Abeba reizen vanuit kampen in Ethiopië.  

Alleen al in 2019 heeft IOM 4.000 vluchtelingen geholpen samen met UNHCR naar nieuwe landen te verhuizen. De organisatie vergemakkelijkt de selectie en verwerking van zaken, gezondheidsbeoordelingen, verplaatsing van kampen en vertreklogistiek. IOM-teams voeren ook oriëntatie vóór vertrek uit om de integratie van vluchtelingen te vergemakkelijken.  

Hervestiging biedt miljoenen vluchtelingen over de hele wereld bescherming en de mogelijkheid om een ​​nieuw leven op te bouwen voor zichzelf en hun families – vooral voor diegenen wier leven, gezondheid of fundamentele mensenrechten in gevaar zijn in het land waar ze voor het eerst hun toevlucht zochten.  

Neem voor meer informatie contact op met de heer Milun Jovanovic op IOM Ethiopia, Tel: + 251- 911 229 752 of + 251-11 557 1707 (Ext. 1200), e-mail:  mjovanovic@iom.int   of Eric Mazango, Tel: + 251-11 557 1707 (Ext. 1456), e-mail:  emazango@iom.int  

Vorig jaar, na het indienen van een verzoek om informatie bij de federale regering, ontdekte het parlementslid Leif-Erik Holm (AfD) dat bijna 30 procent van de ‘asielzoekers’ via het vliegtuig in Duitsland was aangekomen.

Lees ook:  The Troika Horse: EU Corona Package zet Italië (en Zuid-Europa) onder economisch beleg

In een bijbehorend persbericht legde de IOM uit dat de migranten allemaal uit Somalië kwamen.

Als de Ethiopische ervaring van Somaliërs zoiets is als de Europese ervaring, is hun enthousiasme nauwelijks verrassend – Somaliërs zijn het meest resistent gebleken tegen integratie en het minst open voor werk van alle immigranten, met ongeveer 80% van de Somaliërs in het VK werkloos en hogere tarieven in sommige Europese landen.

Zou dit de reden kunnen zijn waarom de VN Somaliërs zo graag naar Europa sturen? Het lijdt geen twijfel dat hun plan is om de Europese beschaving te vernietigen, omdat deze het meest in staat en waarschijnlijk is om de vrijheid over totalitarisme te ondersteunen.

De Europeanen moeten worden gebroken door een enorme toestroom van radicaal verschillende en bij voorkeur lage IQ-immigranten die hen zullen overgroeien en gelukkig vermoorden.

De regeringen stellen zich graag voor dat ze in de strijd met de islam zullen winnen – maar de geschiedenis leert ons dat islamitische brutaliteit en wreedheid zelfs groter is dan die van communisten.Comments

comments