Moslims door het lint door KORAN verbranding Noorwegen (video)

Moslims door het lint door KORAN verbranding Noorwegen (video)

18 november 2019 0 Door Indignatie redactie

De temperatuur was hoog toen de sterk islamitische kritieke organisatie SIAN zaterdag op het plein in Kristiansand demonstreerde.

Honderden mensen waren mogelijk aanwezig en de overgrote meerderheid waren tegen-demonstranten.

Oproer vond plaats op het moment nadat twee SIAN-activisten de koran ontheiligden. De leider van de organisatie, Lars Thorsen, stak een koran in brand, terwijl Arne Tumyr een andere in een vuilnisbak gooide. Verschillende tegen-demonstranten slaagden er toen in om door de barrières te komen die de politie had opgezet en SIAN aanviel.

(lees onder video door)

Stop Islamisation of Norway (SIAN) had van tevoren aangekondigd dat ze een exemplaar van de koran zouden verbranden. De politie had dit niet toegestaan ​​en daarom werd de demonstratie stopgezet.

In de stad Kristiansand in Noorwegen was dit weekeinde een vreedzame demonstratie gepland door de groep SIAN, ‘stop de islamisering van Noorwegen.’  Ze wilden iets saais doen:  een boekje dat ze ergens gekocht hadden, ‘koran’ geheten, in de fik steken.  In een vrij land mag dat, een vuurtje stoken van spullen die je eerlijk gekocht hebt; maar in Noorwegen blijkbaar niet…  De politie stond klaar met brandblussers om elke poging te verhinderen.Maar die Vikings zijn niet stom:  terwijl een oudere spreker de aandacht afleidde stak een andere stevige knaap toch een koraantje in de fik.  De zowat 500 aanwezige moslims en extreemlinkse moslimvrienden gingen door het lint, sommigen sprongen over het hek en begonnen een knokpartij.  Daar deed ook de politie graag aan mee.  En zo werd het toch nog een leuk Germaans-Scandinavisch feestje!  SKOL!

Lees ook:  Misschien had Karl Marx toch gelijk

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments