Moslims door het lint door KORAN verbranding Noorwegen (video)


De temperatuur was hoog toen de sterk islamitische kritieke organisatie SIAN zaterdag op het plein in Kristiansand demonstreerde.

Honderden mensen waren mogelijk aanwezig en de overgrote meerderheid waren tegen-demonstranten.

Oproer vond plaats op het moment nadat twee SIAN-activisten de koran ontheiligden. De leider van de organisatie, Lars Thorsen, stak een koran in brand, terwijl Arne Tumyr een andere in een vuilnisbak gooide. Verschillende tegen-demonstranten slaagden er toen in om door de barrières te komen die de politie had opgezet en SIAN aanviel.

(lees onder video door)

Stop Islamisation of Norway (SIAN) had van tevoren aangekondigd dat ze een exemplaar van de koran zouden verbranden. De politie had dit niet toegestaan ​​en daarom werd de demonstratie stopgezet.

In de stad Kristiansand in Noorwegen was dit weekeinde een vreedzame demonstratie gepland door de groep SIAN, ‘stop de islamisering van Noorwegen.’  Ze wilden iets saais doen:  een boekje dat ze ergens gekocht hadden, ‘koran’ geheten, in de fik steken.  In een vrij land mag dat, een vuurtje stoken van spullen die je eerlijk gekocht hebt; maar in Noorwegen blijkbaar niet…  De politie stond klaar met brandblussers om elke poging te verhinderen.

Maar die Vikings zijn niet stom:  terwijl een oudere spreker de aandacht afleidde stak een andere stevige knaap toch een koraantje in de fik.  De zowat 500 aanwezige moslims en extreemlinkse moslimvrienden gingen door het lint, sommigen sprongen over het hek en begonnen een knokpartij.  Daar deed ook de politie graag aan mee.  En zo werd het toch nog een leuk Germaans-Scandinavisch feestje!  SKOL!

https://youtu.be/GpjyRZzoCkE

https://youtu.be/Wd3nWxcUVIE

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord