Onthuld: Greta Thunberg, de klimaatkind, is ziek bescherm haar zeggen doktoren

Onthuld: Greta Thunberg, de klimaatkind, is ziek bescherm haar zeggen doktoren

18 november 2019 4 Door Indignatie redactie

Ze wordt vereerd als een heilige en laat regelmatig politieke onrust “zaaien” met een boos gezicht. Maar in werkelijkheid is het kleine meisje geestesziek, lijdt ze aan het syndroom van Asperger, zou ze zelfs moeten worden opgenomen in de adolescentiepsychiatrie en moet ze antidepressiva gebruiken.

Voor sommigen is het een “wonderwapen van de Groenen”, voor anderen is het een “eco-religieuze putto”. De nu 16-jarige Zweed Greta Thunberg (eigenlijk: Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg). Greta werd geboren op 3 januari 2003 in Zweden. Ze is officieel een ‘klimaatbeschermingsactivist’ en haar instrumentale inzet voor een consistent klimaatbeleid krijgt internationale aandacht. Ze is de oudste van twee dochters van operazangeres Malena Ernman en acteur Svante Thunberg. In Zweden noemen sommigen hen ook de “Pippi Langkous van het Klimaat” vanwege hun vlechten. Greta voedt veganistisch en heeft naar verluidt nooit gevlogen. Ze is het wapen van Soros tegen de klimaatverspillers.

Greta en haar “toevalligheden”

Greta is, toevallig, afstammeling van de Nobelprijswinnaar van de chemie Svante Arrhenius, die ooit de opwarming van de aarde voorspelde door de CO2-niveaus in de atmosfeer te verhogen. Greta hoorde voor het eerst op achtjarige leeftijd ‘per ongeluk’ van de klimaatverandering. Om elf uur was ze erg bezorgd, kreeg een depressie, stopte een tijdje met praten en eten.

Lees ook:  Koop je bruid, verkoop je dochter

De publieke perceptie en media-gedreven enscenering begon met het kleine, zieke meisje dat naar verluidt alleen protesteerde met een bord voor het Zweedse parlementsgebouw voor klimaatbescherming – een hartverscheurend verhaal – te mooi om waar te zijn.

En toch is Greta ondertussen het boegbeeld van de vrijdag voor de toekomst, de “klimaat-Madonna”, die al bijna religieus wordt aanbeden door veel van de vermeende klimaatbeschermers. De afbeeldingen, die talrijk zijn in het internet en waarop Greta en haar ouders worden afgebeeld met t-shirts van het links radicale Antifa (zie hier , hier of hier ) – waarvan de kleine »Climate Madonna« ondertussen op Twitter zich distantieerde – konden de hare Niet “klimaathalo” aantasten.

Greta Thunberg on Twitter

Yesterday I posted a photo wearing a borrowed T-shirt that says I’m against fascism. That T-shirt can apparently to some be linked to a violent movement. I don’t support any form of violence and to avoid misunderstandings I’ve deleted the post. And of course I am against fascism.

Een tiener die de wereld wil redden, zet ons onder morele druk en verbergt zelfs hooggeplaatste politici. Greta lijkt ook een ‘heilige’ voor haar moeder te zijn, want ze schrijft wonderbaarlijke krachten toe aan haar dochter: ‘Ze ziet wat we niet willen dat anderen zien. Greta is een van de weinigen die onze koolstofdioxide met het blote oog kan detecteren. “Greta, Greta vooral!

Het kleine meisje maakt politici ” ziek 

Een voorbeeld: op de klimaattop ‘R20 Oostenrijkse Wereldtop’ in de vroege zomer van 2019 zat Greta naast Arnold Schwarzenegger op de eerste rij. VN-secretaris-generaal António Guterres en astronaut Scott Kelly waren ook aanwezig. De Oostenrijkse federale president Alexander Van der Bellen (voormalig Green) zei op een ontroerende manier: “Ik dank u voor de hoop dat u bij zovelen van ons bent ontwaakt.”

Maar toen vertrok het kleine meisje en zette de hele geassembleerde elite in het voetlicht, in het Duits: ze maakte dit een “zeug”:

“Velen van jullie hier in de hal zijn leiders. Hier zitten presidenten, politici, bedrijfsleiders, beroemdheden, journalisten. Mensen luisteren naar je, ze worden beïnvloed door jou. Daarom dragen ze een grote verantwoordelijkheid. En om eerlijk te zijn, de meesten van jullie hebben deze verantwoordelijkheid tot nu toe niet genomen (…) Dat is niet hoe je je in een crisis gedraagt! “

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEn weet je wat? In plaats van de Levieten aan het meisje voor te lezen over de schandelijke toon, kwamen alle mensen in de kamer op voor Greta en applaudisseerden.

Hoe ziek is de klimaatregeerder Greta Thunberg?

Wat velen niet weten: Greta lijdt aan het zogenaamde “Asperger-syndroom”. Wetenschappers begrijpen dit als een ‘vrij milde variant van de ontwikkelingsstoornis’. Voor deze ziekte citeer ik neurologen-und-psychiater-im-netz.org :

“Asperger-syndroom en neonataal autisme zijn wezenlijk verschillend in hun ontwikkeling. De communicatieve en taalkundige vaardigheden van kinderen met het syndroom van Asperger zijn onopvallend in de eerste drie levensjaren, in tegenstelling tot patiënten met autisme in de vroege kinderjaren. Eerste stappen naar zelfstandig ondernemerschap en nieuwsgierigheid in hun omgeving zijn beschikbaar. De motorontwikkeling vindt gedeeltelijk vertraagd plaats.

Deze vorm van autisme is daarom meestal alleen duidelijk in de voor- of schoolleeftijd. Hoewel de kinderen vaak gemiddeld intelligent zijn, hebben ze vaak problemen op de kleuterschool en op school. Ze vertonen een verstoorde sociale interactie en stereotiepe gedragspatronen – maar in veel gevallen minder uitgesproken dan bij autisme in de vroege kinderjaren. Over het algemeen zijn deze afwijkingen te zien bij het spelen samen met kinderen van dezelfde leeftijd, waarbij kinderen met het Asperger-syndroom ofwel geen interesse hebben of het volgens hun eigen regels willen spelen, dus het komt vaak ter discussie.

In bepaalde gebieden van kennis die duidelijk de algemene kennis domineren, kunnen mensen met het syndroom van Asperger vaak verbazingwekkende vaardigheden, kennis en geheugen vertonen (eilandtalent). «

Greta’s moeder beschrijft in haar boektaferelen uit het hart – Ons leven voor het klimaat , hoe de ziekte op Greta beïnvloedt: ze huilt in bed, ze huilt op weg naar school, ze huilt in de klas en in de pauzes, stopt om te lachen, stop met praten, stop met eten. Dit wordt gevolgd door angstaanvallen en de artsen adviseren om Greta naar de jeugdpsychiatrie te brengen. Diagnose: Asperger, zeer functioneel autisme en obsessieve-compulsieve stoornis (OCS).

Greta wordt behandeld met medicijnen

Dan bekent haar moeder de medicatie van haar dochter:

“We beginnen met sertraline, een antidepressivum waarvan de dosering geleidelijk licht wordt verhoogd.”

Sertraline is geen licht medicijn. Het wordt voornamelijk gebruikt voor depressieve ziekten, obsessieve syndromen en angststoornissen. De bijwerkingen hebben het allemaal: gastro-intestinaal ongemak (diarree, misselijkheid), duizeligheid, vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn en droge mond. Ze komen voor bij meer dan tien procent van de behandelde personen. Vaak kan het onder andere smaakveranderingen, wazig zien, toegenomen zweten en opvliegers, geeuwen, braken, constipatie, indigestie en oorgeluiden (tinnitus) komen. Bovendien kan sertraline gewichtstoename of -verlies en andere bijwerkingen veroorzaken.

Greta zou eigenlijk niet eens het medicijn moeten krijgen. NetDoktor.de schrijft :

»Kinderen en adolescenten met een depressieve aandoening mogen niet worden behandeld met de werkzame stof sertraline. Zoals uit studies blijkt, kan behandeling op deze leeftijd in toenemende mate leiden tot agressie, gedragsproblemen en zelfmoordgedachten. «

Voeg toe aan alle psychische problemen: Greta wordt op school gepest. Je lacht openlijk om haar, hoewel de ouders naast haar staan. Ze wordt geslagen en systematisch gemarginaliseerd op het schoolplein. De schoolleiding is echter van mening dat Greta de schuld is omdat ze zich “vreemd” gedraagt. Misschien een reden waarom de “klimaatactivist”, die geen diploma’s of werkervaring heeft, een pauze neemt van school en liever politieke onrust zaait.Comments

comments