CDA en ChristenUnie (CU) willen naast de dealers ook de drugsgebruikers straffen

CDA en ChristenUnie (CU) willen naast de dealers ook de drugsgebruikers straffen

19 november 2019 1 Door Indignatie redactie

Het is deze ‘geweldige’ christelijke partijen nog niet opgevallen dat dit al lang gebeurt…… De makke is dat justitie geen brood ziet in het vervolgen van iemand die bijvoorbeeld een paar XTC tabletten op zak heeft, echter je wordt wel degelijk opgepakt als je in de openbaarheid wordt betrapt op het gebruik van drugs, waarna je in de politiecel beland, met een ‘beetje geluk’ een boete krijgt en je jouw drugs kwijt bent…… Hetzelfde geldt overigens ook in veel steden als je in het openbaar alcohol drinkt, anders dan op een terras van een café…… (zo meer over de harddrug alcohol, waarvoor dezelfde christelijke partijen, als voor de farmaceuten, maar al te graag lobbyen, zo heeft het CDA jarenlang wijn met eigen label weggegeven!!)

CDA kwezel met hoed Grapperhaus spreekt over winsten maken voor schoften die onlangs een advocaat vermoordden, dus de drugsgebruiker is verantwoordelijk voor de winsten die moordenaars maken en tevens verantwoordelijk voor die moord….. Hoe durft deze zakkenwasser de dood van die advocaat te misbruiken?? Wat Grapperhaus, zijn partij en de ChristenUnie vergeten is dat de criminaliteit te danken is aan het verbod op de meeste drugs (behalve alcohol en nieuwe drugs), iets dat juist de politici van deze partijen zouden moeten weten, immers met ons gedoogbeleid hebben wij jarenlang veel minder problemen gehad met drugs, dan landen die keihard optraden tegen elk drugsgebruik (behalve alweer voor de dodelijkste harddrug: alcohol)….. Niet voor niets dat landen van over de hele wereld kwamen kijken hoe wij het voor elkaar kregen dat we zo weinig problemen hadden met drugsgebruik!

Lees ook:  Syrië en de oorzaak voor de derde wereldoorlog indien Trump zijn zaakjes in Amerika niet op orde krijgt

Zoals je aan de afbeelding hierboven kan zien, is ook de farmaceutische industrie tegenstander van drugsgebruik, zeker nu steeds vaker blijkt dat drugsgebruik peperdure medicatie overbodig maakt, ja zelfs meer succes heeft dan medicijnen en dat met minder bijwerkingen……..

Op Radio1 na 14.00 u. vanmiddag strafrechtadvocaat Juriaan de Vries van Ficq en Partners Advocaten, die stelde dat men in Groot-Brittannië al jaren het strenge beleid voert wat CDA en CU voorstaan en het gevolg daarvan is dat men grote moeilijkheden heeft met problematisch druggebruik en de misdaad daaromheen is in verhouding tot ons land veel groter…….

Wat betreft de Vries slaat CDA leeghoofd van Toorenburg de plank volledig mis als ze stelt dat men niet wordt gestraft bij aanhouding en men heeft maar één of twee pillen op zak, zoals zoeven al uitgelegd….. Voorts stelt Toorenburg gefrustreerd te zijn over deze lakse houding t.a.v. drugsgebruik, vandaar dat ze juist de gebruikers wil aanpakken…… Toorenburg en Grapperhaus stellen dat gebruikers ook overlijden door het gebruik van bijvoorbeeld XTC, terwijl daar ‘precies zoveel’ dodelijke slachtoffers vallen als bij Nederlanders op wintersport……. (één in de twee of drie jaar?) Kortom verbiedt dan ook wintersport (en autorijden)…..

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Beatrix keurde onder Lubbers bewust 9 ´staatsgrepen´ van elk bijna 2 miljard euro uit ABP-pensioenpot goed

Stieneke van der Graaf, een voor mij nieuw(op)lichter van de ChristenUnie, stelt dat drugsgebruik verwoestend is, blijkbaar denkt dit ‘intellect’ dat alle drugs dezelfde eigenschap hebben als heroïne….. Kortom deze trut weet niet waar ze het over heeft, het enige dat vernietigend is, is het ontbreken van drugslegalisatie, waardoor de politie overuren draait en de misdaad zich helemaal scheel verdient en steeds gewelddadiger wordt…….

Ten overvloede is het voorgaande het teken dat het ongelofelijk is dat we een regering hebben, waar o.a. twee partijen aan deelnemen die veel tamtam maken, maar niet weten waar ze het over hebben….. Partijen die eens onderzocht moeten worden op lobbyisme voor de alcoholindustrie en de farmaceutische industrie, daar deze industrieën vooral veel moeite hebben met drugsgebruik, dit gebruik gaat ten koste van de enorme winsten die daar gemaakt worden……

Alcohol is zoals gezegd een harddrug, de meest gebruikte harddrug en de meest dodelijke: dagelijks overlijden er alleen in ons land al gemiddeld twaalf mensen aan het langdurig gebruik van alcohol…. Dit nog buiten de doden (en zwaargewonden) die door alcohol in het verkeer vallen, de gebroken gezinnen door overmatig alcoholgebruik, de doden en gewonden door geweld na het gebruik van alcohol en alle andere ellende die gerelateerd is aan alcoholgebruik…..

Lees ook:  Verhoudingen binnen CDA op scherp na explosieve brandbrief

Me dunkt, het voorgaande zou voor de christenen van het CDA en CU voldoende moeten zijn om een totaal verbod op de verkoop van alcohol te eisen….. Uiteraard zal dat niet gebeuren, er zijn dan ook geen grotere hypocrieten te vinden dan in deze christelijke partijen (aangevuld met de SGP). Aan het gebruik van cannabis is nog nooit iemand overleden en als er in een jaar tijd twee doden vallen door XTC gebruik zijn de rapen gaar….. Hetzelfde geldt voor de softdrug paddo’s: een paar jaar geleden overleden twee mensen die o.a. paddo’s hadden gebruikt, waarop VVD ‘crimefighter’ (ha! ha!) Opstelten en z’n sidekick Teeven paddo’s verboden….. Niemand die even opmerkte dat de twee doden naast paddo’s psychofarmaca, hele sloten alcohol en de man (‘die aan paddo’s overleed’) zelfs cocaïne had gebruikt……

Verdomd, je zou bijna gaan denken dat het hele anti-drugs pleidooi van CDA en CU is ingegeven door lobbyisten van de farmaceutische en alcoholmaffia…..Comments

comments