De afgelopen 3 jaar is de Amerikaanse cultuur nog dieper door het toilet gegaan

De afgelopen 3 jaar is de Amerikaanse cultuur nog dieper door het toilet gegaan

19 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Het Amerikaanse volk heeft de afgelopen drie jaar verspild. Als je niet weet waar ik het over heb, blijf dan bij me, want je zult zeker begrijpen wat ik bedoel aan het einde van dit artikel. Drie jaar geleden versloeg Donald Trump Hillary Clinton in een van de grootste verkiezingsstoornissen in de Amerikaanse geschiedenis. 

Veel conservatieven hebben het woord ‘uitstel’ gebruikt om te beschrijven wat er is gebeurd, maar de waarheid is dat het eigenlijk een kans was. Het was een kans voor deze natie om cultureel in een fundamenteel andere richting te gaan, maar het zou aan het Amerikaanse volk zijn om te beslissen of dat echt zou gebeuren of niet. Helaas is het niet gebeurd. In plaats daarvan is zowat elke vorm van kwaad die je je maar kunt voorstellen ongebreideld in onze samenleving, en dingen worden erger met elke dag die voorbijgaat. Het maakt niet uit wie de volgende presidentsverkiezingen wint, en het maakt niet uit wie het Congres controleert, er is geen toekomst voor ons land als we op het pad blijven dat we momenteel volgen. Onze cultuur wervelt gestaag door het toilet en de meeste Amerikanen lijken het niet te kunnen schelen.

Op maandag waren we getuige van een cultureel moment waterscheiding dat perfect illustreert waar ik het over heb.

Chick-Fil-A was jarenlang een van de weinige grote bedrijven in Amerika die zich openlijk verzette tegen de toenemende krachten van politieke correctheid. Ze werden letterlijk een heroïsch contra-cultureel symbool voor velen van ons, omdat ze bereid waren om een ​​stoutmoedig standpunt voor de waarheid in te nemen, zelfs terwijl ze eindeloze aanvallen van hondsdolle politiek correcte militanten doorstaan.

Maar nu heeft Chick-Fil-A zich onvoorwaardelijk overgegeven aan de politiek correcte menigte. Maandag kondigde het bedrijf aan dat ze niet langer geld zouden doneren aan het Leger des Heils en de Fellowship of Christian Athletes. En CNBC meldt dat deze beslissing is genomen omdat beide organisaties “een geschiedenis hebben van het verzetten van het homohuwelijk” …

Chick-Fil-A zei maandag dat het is gestopt met het financieren van twee christelijke liefdadigheidsinstellingen nadat het de afgelopen weken door LGBTQ-activisten onder vuur is genomen.

De stichting van de fastfoodketen heeft miljoenen dollars gedoneerd aan het Leger des Heils en de Fellowship of Christian Athletes. Beide organisaties hebben een geschiedenis van het verzetten van het homohuwelijk.

Ernstig?

Is onze samenleving zo ver door het toilet gegaan dat het nu als ‘slecht’ wordt beschouwd om geld te geven aan het Leger des Heils?

Maak je een grapje?

Kijk, de waarheid is dat het Leger des Heils niet eens op afstand een radicale organisatie is, en toch roept de politiek correcte menigte in heel Amerika iedereen op om het te boycotten.

Is dit echt waar onze samenleving naartoe gaat?

Onnodig te zeggen dat veel conservatieven absoluut verontwaardigd waren over de beslissing van Chick-Fil-A. Dit is bijvoorbeeld wat Allie Beth Stuckey erover te zeggen had op Twitter …

Echt @ChickfilA? Dit is de richting die je wilt inslaan? Je hebt de onvoorwaardelijke steun van miljoenen gekregen, niettegenstaande maar vanwege je standpunten, wat de enige reden is dat je succesvol bent. Idiotie. Doei!

Ik ben het helemaal met haar eens.

Ik zal ook niet langer eten bij Chick-Fil-A, en ik hoop dat miljoenen andere verontwaardigde Amerikanen dezelfde beslissing zullen nemen.

Helaas zijn er vrijwel elke dag meer voorbeelden in het nieuws van het extreme morele verval dat wegvaagt in het weefsel van onze samenleving als een zeer agressieve vorm van kanker.

En we kunnen voorbeelden hiervan overal om ons heen zien.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Sociale media maken een slechte politieke situatie erger

Een bedrijfseigenaar in Denver kreeg bijvoorbeeld onlangs een boete omdat hij weigerde de kak en afgedankte naalden op te pakken die drugsverslaafden voortdurend achterlieten voor zijn winkel …

Een zakenman in de wijk Five Points in Denver wordt door de stad beboet voor zijn weigering om menselijk afval op te halen. Hij gelooft dat het probleem dieper gaat dan alleen wat er buiten zijn bedrijf gebeurt op het trottoir.

Jawaid Bazyar heeft het allemaal buiten zijn bedrijf gezien in de buurt van Curtis St. en 24th in Five Points Neighborhood in Denver.

“Er zijn voedsel, afval, drugs deals. In het steegje krijgen we de ontlasting, drugsnaalden, ‘zei hij tegen Dominic Garcia van CBS.

In het verleden keken veel Amerikanen neer op ‘derde wereldlanden’, maar de waarheid is dat we letterlijk een derde wereldland worden.

In Oakland is het aantal daklozen de afgelopen twee jaar met 47 procent gestegen en dit veroorzaakt allerlei sociale problemen. Het volgende komt van Fox News …

Freddie woont in een gat in Oakland. De heroïneverslaafde van middelbare leeftijd heeft geen stromend water, elektriciteit of een badkamer. Hij heeft wel zes duiven en een wilde kat die zijn bezittingen bewaken en sissen naar vreemden die te dichtbij komen. Hij slaapt op een vuilnisbed en zijn buitenverblijf is een mengelmoes van herinneringen dat Freddie niet OK is. Hij besteedt de meeste dagen aan het opruimen van het trottoir tegenover zijn huis. Op dagen dat de medicijnen echt van start gaan, kan hij worden gezien dat hij vuil van de ene kant van een vuilpartij naar de andere veegt.

Er zijn veel Freddies in Oakland – mensen die pech hebben of uit hun huizen zijn geduwd en worstelen met psychische aandoeningen die het gemakkelijker vinden om drugs te gebruiken dan de realiteit onder ogen te zien.

En dit gebeurt eigenlijk in een van de meest welvarende gebieden van het hele land.

Geen enkele stad in Amerika heeft tijdens het internettijdperk meer voorspoed gehad dan San Francisco, en het is letterlijk een poel van menselijke degradatie geworden. Als je het kunt geloven, zijn er de eerste 10 maanden van dit jaar 25.084 officiële klachten over uitwerpselen op straat geweest …

Het ministerie van openbare werken van de stad San Francisco reageerde op tienduizenden rapporten over ‘menselijk of dierlijk afval’ in de eerste 10 maanden van 2019, volgens de stadsgegevens.

De afdeling reageerde op 25.084 dergelijke gevallen van januari tot oktober van dit jaar, volgens het 311 dataportaal van de stad.

Ik vind het heel ironisch dat de stad in het epicentrum van Amerika’s technologische boom letterlijk als toilet wordt gebruikt.

Helaas zijn deze voorbeelden uit Denver, Oakland en San Francisco niet eens de moeite waard om te vergelijken met de absoluut walgelijke beerputten van vuil en corruptie die de machtshallen in Washington en New York zijn geworden.

DE natie snelt naar een datum met bestemming en de weg die we inslaan leidt slechts naar één bestemming.

Vorige maand schreef ik een artikel met de titel ‘Het boek staat op het punt de laatste grote Verenigde Staten van Amerika te sluiten’ en in dat artikel probeerde ik mensen te laten begrijpen hoe laat het uur is geworden.

We hebben bijna geen tijd meer en toch blijft onze samenleving weigeren van koers te veranderen.

Uiteindelijk zullen we oogsten wat we hebben gezaaid, en niemand zal kunnen beweren dat we ons lot niet verdienen.Lees ook:  Trump: Coronavirus "treft vrijwel niemand" (behalve de 200.000 die het heeft gedood)

Comments

comments