De reguliere media zijn gevuld met complottheorieën over het mysterieuze bezoek van Trump aan het ziekenhuis

De reguliere media zijn gevuld met complottheorieën over het mysterieuze bezoek van Trump aan het ziekenhuis

19 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Zaterdag bracht president Trump een ongepland bezoek aan het Walter Reed Hospital. Volgens de secretaris van het Witte Huis, Stephanie Grisham, onderging Trump “een routinematige controle als onderdeel van zijn jaarlijkse fysieke”, en na ongeveer twee uur vertrok hij. 

Als het iemand anders was, zou dit niet eens nieuws zijn. Maar als het gaat om Trump, als er een potentieel teken van zwakte is, zullen de reguliere media er helemaal over springen. Hoewel het Witte Huis erop staat dat Trump in perfecte gezondheid verkeert, weigert de reguliere media het te geloven. In feite beweert een CNN-artikel over dit incident dat we niets kunnen nemen wat de Trump-regering ons eerlijk gezegd vertelt vanwege de “duizenden leugens en misleidingen” die de Trump-regering vermoedelijk al heeft afgekondigd …

Net als een weekendzorger die op de spoedafdeling verschijnt, ging president Donald Trump onaangekondigd naar Walter Reed National Military Medical Center voor wat volgens het Witte Huis zogenaamd routinetests waren. “Hij is in goede gezondheid en het was een routinecontrole als onderdeel van zijn jaarlijkse fysieke”, drong de secretaresse Stephanie Grisham van het Witte Huis aan.

Een ander bestuur zou in zo’n geval het voordeel van de twijfel kunnen krijgen, maar na duizenden leugens en misleidingen verdient dit niets van dien aard.

Natuurlijk identificeerde dat artikel eigenlijk geen voorbeelden van vroegere “leugens en misleidingen” door het Witte Huis.

Een verslaggever voor de Los Angeles Times beschuldigde de Trump-administratie ook van een “lange geschiedenis van valse verklaringen” …

“Perfect voorbeeld van hoe de lange geschiedenis van valse verklaringen van het Witte Huis elk vermoeden van waarachtigheid heeft weggenomen,” tweette David Lauter, de chef van het bureau van de Los Angeles Times in Washington . “Misschien was het ziekenhuisbezoek van Trump routineus, maar de bewijslast ligt bij WH om bewijs te tonen.”

Wat we zien is buitengewoon bizar. De reguliere media beschuldigen de president van de Verenigde Staten en de mensen om hem heen ervan dat ze leugenaars zijn en ze maken heel duidelijk dat we niets moeten geloven wat ze ons vertellen.

Kun je je voorstellen dat ze Barack Obama op deze manier hadden behandeld?

Om ons regeringssysteem goed te laten functioneren, moeten we erop kunnen vertrouwen dat onze leiders ons de waarheid vertellen. Als ze ons de waarheid niet vertellen, of als we het gevoel hebben dat we hen niet langer kunnen vertrouwen, is ons systeem uiteindelijk gedoemd te mislukken.

En met elke dag die voorbijgaat, werken de reguliere media heel hard om ons vertrouwen in het Witte Huis te schaden. NBC News lijkt te denken dat we achterdochtig moeten zijn over wat er bij Walter Reed is gebeurd, omdat het afweek van wat Trump in het verleden had gedaan …

Trump, 73, had geen openbare evenementen op zijn kalender zaterdag en geen voorafgaande begeleiding werd gegeven dat hij een vorm van medisch onderzoek zou krijgen. De voorafgaande twee fysieke examens van Trump als president stonden op de openbare planning en er werd vooraf gewaarschuwd. Bovendien vonden die examens niet in meerdere ‘fasen’ plaats. Het meest recente fysieke van Trump was in februari.

Trump arriveerde zaterdag om 14.45 uur in het ziekenhuis en bracht daar iets meer dan twee uur door. Hij zag vertrekken met een gebruinde envelop in zijn arm. Het volledige jaarlijkse fysieke presidentieel duurt meestal enkele uren en het is onwaarschijnlijk dat dit wordt beschreven als een “snel examen en labs”, zo verklaarde de perssecretaris van het Witte Huis Stephanie Grisham het bezoek naderhand.

En Jonathan Wackrow van CNN wees erop dat de medische eenheid in het Witte Huis ” gemakkelijk het grootste deel van wat nodig is in een jaarlijkse fysieke ” zou kunnen herbergen …

Lees ook:  Lewis Hamilton, de stem en het geweten van de Formule 1

Dit klopt niet; de White House Medical Unit heeft zeer uitgebreide faciliteiten in het White House-complex die gemakkelijk het grootste deel van wat nodig is in een jaarlijkse fysieke opvang kan herbergen. Als een USSS-agent toegewezen aan POTUS, heb ik de jaarlijkse formaliteit nooit gefaseerd gezien.

Maar alleen omdat Trump in het verleden een paar keer iets op een bepaalde manier heeft gedaan, wil nog niet zeggen dat hij het in de toekomst altijd zo gaat doen.

Het is bekend dat Trump plotseling van koers verandert op basis van wat hij op dit moment voelt. Misschien stond hij zaterdag op en besloot hij dat het een goede zaak was om door een arts te worden gecontroleerd en daar zou niets mis mee zijn.

Helaas blijven velen in de reguliere media speculeren dat er een soort ‘medisch probleem’ moet zijn geweest dat het plotselinge bezoek aan Walter Reed heeft veroorzaakt. Kijk bijvoorbeeld eens naar wat Joe Lockhart tweette …

“Het enige waar u absoluut zeker van kunt zijn, is dat dit geen routine was en hij ging daar niet voor de helft van zijn fysieke lichaam”, tweette Joe Lockhart, een perssecretaris onder president Bill Clinton, die zelf werd beschuldigd van meineed en obstructie. “Wat betekent het? Het betekent dat we gewoon niet weten wat het medische probleem was. “

En NBC News speculeerde in de uitzending dat president Trump mogelijk een hartprobleem heeft …

NICHOLS: Maar bij zijn laatste controle noteerden artsen een hogere coronaire calciumscore.

TORRES: De calciumscore die hij vanaf 2018 had, liet zien dat hij al plaque-opbouw rond zijn hart had. Dat is een beetje zorgwekkend.

Toen Hillary Clinton letterlijk in het openbaar instortte tijdens het campagneseizoen 2016, drongen de reguliere media er steeds weer op aan dat ze prima in orde was.

Maar Trump brengt één ongepland bezoek aan het ziekenhuis, en ineens lopen de complottheorieën hoog op in de reguliere media.

Sommige winkels promoten zelfs de theorie dat dit ziekenhuisbezoek werd afgelegd zodat Trump om gezondheidsredenen kan aftreden …

Volgens Cheri Jacobus was het ziekenhuisbezoek van Trump een excuus “zodat hij snel kan aftreden om vermeende ‘gezondheidsredenen’.”

Volgens Jacobus kan Trump gewoon stoppen, naarmate het bewijs groeit in het onderzoek naar beschuldigingen tegen hem. Vice-president Mike Pence wordt dan president – en geeft Trump gratie voor alle misdaden die hij mogelijk heeft begaan, vanwege ‘compassie’ voor Trump’s vermeende ‘gezondheidsproblemen’.

Wat een hoop onzin.

Na alles wat hij heeft meegemaakt, zal president Trump absoluut geen ontslag nemen. Elke keer dat de reguliere media dergelijke onzin verspreiden, verliezen ze nog meer geloofwaardigheid.

Vroeger rapporteerden de reguliere media gewoon de informatie die ze van het Witte Huis ontvingen, en wat het Witte Huis ons vertelt is dat president Trump ‘volkomen gezond’ is …

Terwijl Trump in het ziekenhuis was, zei Grisham: “In afwachting van een zeer drukke 2020 profiteert de president van een gratis weekend hier in Washington, DC om delen van zijn dagelijkse routine-lichamelijk examen bij Walter Reed te beginnen.” Trump “blijft gezond en energiek zonder klachten, zoals blijkt uit zijn herhaalde krachtige rallyprestaties voor duizenden Amerikanen meerdere keren per week.”

Later op de avond vertelde Grisham aan NBC News in een verklaring dat Trump “prima is – perfect gezond”.

Maar wat niet gezond is, is de relatie tussen de Trump-administratie en de reguliere media.

Tijdens eerdere administraties probeerden de reguliere media op zijn minst een schijn van objectiviteit te handhaven, maar die dagen zijn al lang voorbij.

Op dit moment is het buitengewoon duidelijk dat ze Trump absoluut haten, en ze zullen hun uiterste best doen om een ​​Democraat te helpen kiezen in 2020.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.
Lees ook:  Als pedofielen rommelen: georganiseerd kindermishandeling in Berlijnse kleuterscholen


Comments

comments