Nederland… Schijt aan alles land!

Nederland… Schijt aan alles land!

19 november 2019 1 Door Indignatie redactie

De Nederlandse burger is niet tevreden meer met het gebeuren in de huidige maatschappij. Er wordt teveel van hen verwacht, ze moeten zich overal en bij iedereen aanpassen, van hun inkomsten blijft er weinig of niets meer over en de jeugd lijkt op hol te slaan. Velen maken schulden om hun schulden af te lossen en een hele grote groep mensen worden door de politiek in de steek gelaten en zijn aangewezen op voedselbanken en liefdadigheid. Mensen zien elkaar niet eens meer. Buren draaien hun chagrijnige rot kop om wanneer ze een andere buur tegen komen en als je een beetje anders bent dan een ander of je loopt niet achter de standaard horde aan om maar mee te moeten doen, dan zien mensen je niet staan of trekken ze een blik vol met vooroordelen open wat meestal bestaat uit geroddel en giswerk.

pensioen

En de zogenaamde vergrijzing is voor vele politieke partijen een dankbaar onderwerp om alle bezuinigingen een reden te geven. De ouderen schijnen overal de schuld van te moeten krijgen. Ze worden afgestraft omdat ze oud zijn en langer leven, en ze worden sluipenderwijs weg bezuinigd in de hoop dat ze zo snel mogelijk het lootje leggen en er weer kosten kunnen worden bespaard om de bonusvreters en de grootverdieners te spekken. En dat terwijl de huidige maatschappij vele verworvenheden aan hen te danken hebben. Verworvenheden waar de huidige generatie politieke rechtse prutsers hun reet mee afvegen. De ouderen worden als financiële last gezien en worden hard getroffen door de mensonterende bezuinigingen in de gezondheidszorg. En van hun kinderen moeten de ouderen het ook al niet hebben. Die dumpen hun ouders zo snel mogelijk in een bejaardenhuis en hebben hun werk als smoes om zo weinig mogelijk hun ouders te komen opzoeken. Maar wanneer er wat valt te halen, dan hebben ze opeens tijd zat. Een mentaliteit om behoorlijk van kotsen.

Lees ook:  Welkom in Sectarisch Amerika: Een volk, verdeeld en gewapend

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenNederland heeft na de slavernij de zweep ingeruild voor dwang en sancties om zo hun eigen volk af te ranselen en naar hun hand te zetten.Want overheersen zit nou eenmaal in het Nederlandse regeringsbloed. Daarnaast zorgen cultuurverschillen voor de nodige strubbelingen en zijn verschillende religies nog steeds bezig met hun eeuwige doelloze levenswerk te volbrengen; Namelijk al hun vooroordelen opdringen aan alles en iedereen die niet achter hun uit de tijd geraakte en onzinnige ideeën aanhollen en zelfs hun geloof boven het welzijn van hun medemens plaatsen. Het is nou niet bepaald een tijd van een rustig, lollig, vrij en vredelievend leventje in dit land met al die overheersende intolerantie, vooroordelen en al die uit de hand gelopen bemoeienissen en opgelegde verplichtingen. En daar gooit de politiek ook nog de nodige extra schepjes ellende bovenop. De kreten “dwang”, “sancties”, “mee doen”,

“harder aanpakken” en “verplicht” beheersen tegenwoordig de politieke taal en mensen worden niet meer gezien als mens, maar als een werkezel die moet doorwerken tot ze er dood bij neer vallen. En het allerergste; van uw belastinggeld wordt er door politieke topambtenaren op los gefeest en gedeclareerd, terwijl vele gewone mensen niet eens fatsoenlijk rond kunnen komen, zijn aangewezen op een voedselbank of zelfs op straat moeten leven. Nu nog de Sharia invoeren en de Djihaad toestaan naast de al bestaande religieuze intolerantie en het is helemaal gedaan met het vrije Nederland. Het is de politiek dan ook aan te raden om ook dan hun oogkleppen op te houden. Want terug krabbelen kan dan echt niet meer. En Wilders? Tja, die lacht in z’n vuistje nu hij een grote groep slachtoffers met mooie woorden achter zich heeft weten te scharen, terwijl hij sluipenderwijs zijn Henk en Ingrid alle vrijheden af neemt en gedoogd dat ze de financiële afgrond in worden gedonderd. Onbeschofte vrijheid berovende hufters vertegenwoordigen tegenwoordig de politieke arena.

Lees ook:  Waarom de VS een belangrijke schending van de mensenrechten is


Comments

comments