Climate-Greta sweater-schandaal was een bijeenkomst voor linkse extremistische criminele organisaties

Climate-Greta sweater-schandaal was een bijeenkomst voor linkse extremistische criminele organisaties

21 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Een t-shirt dat “Klimat-Greta” Thunberg onlangs in het openbaar droeg, kreeg veel aandacht. Wat velen in dit verband misten op te merken, was dat de fondsenwerver Greta het initiatief nam om te lanceren waar het beeld van de trui verscheen, was voor de linkse extremistische organisatie “Extinction Rebellion”, waar een voormalige criminele veroordeelde, Jonathan Pye, achter zit. Lees Social News Review!

Onlangs kreeg een tweet van Greta veel aandacht. Dit komt omdat het t-shirt dat de geprofileerde klimaatactivist droeg, was voorzien van een logo dat gedachten bracht bij gewelddadige linkse organisaties:

thunberg

De foto werd vervolgens gemaakt nadat Greta’s moeder, Malena Ernman, zei  dat zij en haar dochter ‘geen idee hadden’ over de uitersten aan de linkerkant.

Climate-Greta om linkse extremistische organisatie te financieren
Zoals vermeld in de tweet, gaat de opbrengst van het lied naar de klimaatactivisten in Extinction Rebellion, een linkse extremistische organisatie waarover Social News al meerdere keren eerder heeft gerapporteerd.

In januari schreven we over Bo Thorén die Greta rekruteerde voor haar campagne om kinderen toe te staan ​​om het klimaat te betreden. Thorén is bestuurslid van de milieuvereniging  Fossilfritt Dalsland  en tevens initiatiefnemer in Zweden voor de internationale radicale milieubeweging Extinction Rebellion.

In april schreven we vervolgens over hoe deze organisatie illegaal uitgebreide blokkades van straten en bruggen in Londen organiseerde. De verklaarde intentie was om de stad te “verlammen” om politici te chanteren in veranderend milieubeleid om de uitroeiing van de mensheid te voorkomen waarvan activisten denken dat die op handen is. Bijna 100 van de ordentelijke officieren werden door de politie gearresteerd na uitgebreid vandalisme.

Opstand met uitsterven, genaamd Interne XR, en heeft Jonathan Pye als een van de belangrijkste mensen achter hem.

Pye wordt ook beschouwd als een van de belangrijkste personen achter de claims van Göteborg een aantal jaren geleden en werd veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf voor het gooien met stenen tegen de politie, waarvan hij 1,8 jaar diende.

Open voor moord
In interviews achteraf heeft Pye duidelijk gemaakt dat moord een alternatief kan zijn in hun gevecht in de toekomst, maar dat het puur praktische redenen zijn waarom ze niet moorden omdat “het op dit moment niet de moeite waard is”, aldus Expressen :

Volgens de officier van justitie was Pye de aanstichter van de rammelaars en leidde steenwerpers, waaronder Hannes Westberg die later in zijn buik werd geschoten. In het interview zegt hij ook dat hij geen seconde spijt had dat hij in de gevangenis mocht zitten.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Niets bewijst dat het coronavirus in het laboratorium is gemaakt: de onderkant van de infidemie op de Covid-19

Plannen voor meer misdaden
In januari van dit jaar vraagt ​​hij Facebook openlijk om juridische bijstand voor de opstand van uitsterven ten behoeve van misdaad, waaronder sabotage tegen beschermingsitems:

De beweging is minder dan een jaar geleden gevormd, maar is volgens haar eigen mening officieel ontploft.

De realiteit is echter dat het sabotagebedrijf waarmee u bezig bent geld kost. Minimaal SEK 5.700 per persoon en gelegenheid als men Pye’s eigen berekening moet geloven . Dit is hoe ze schrijven:

Als je zonder kinderen leeft en 20000 per maand als salaris hebt, is dit ongeveer 5700 SEK per blok, als je 40000 verdient en 60 dagelijkse boetes ontvangt, is dit 25800 SEK per blok, minder als je kinderen hebt)

Maar nu begint het geld te verliezen. Onlangs is de Extinction Rebellion een campagne gestart om leden in staat te stellen in te vullen hoe vaak ze bereid zijn misdaden te plegen voor hun zaak. Het doel van het onderzoek was het opstellen van een economische strategie.

U wordt onder andere gevraagd hoe vaak iemand zich kan voorstellen dat hij dagelijkse boetes moet betalen:

De volgende grote Extinction Rebellion-campagne staat gepland voor 24 augustus 2019 in Malmö tegen “onbekend doelwit”. Het wordt geschat op de grootste tot nu toe en gaat onder de naam “Malmö uprising – flood the streets”.

 

Lees ook:  "Extinction Rebellion" & Co Extreem klimaat

De collectie van Greta werd niet opgemerkt.
De opwinding rond het t-shirt van Greta besteedde geen aandacht aan waar de collectie voor was. We hebben ook niet gezien dat ze kritieke vragen heeft ontvangen van belangrijke media dat ze geld inzamelt voor een persoon die oproept tot geweld en sabotage.

Society News heeft Greta Thunberg gevraagd om antwoorden op de volgende vragen:

Hoe ziet u de methoden van de Zweedse uitstervenopstand om een ​​teamovertreding op te roepen?

Is het een last voor u dat de organisatie wordt geleid door een man, Jonathan Pye, die stenen naar de politie heeft gegooid, is veroordeeld voor misdaad en ziet moord als een alternatief in zijn gevecht?

Hoe zie je dat de fondsenwerver die je helpt criminele activiteiten te financieren?

Heeft u morele zorgen om een ​​dergelijke organisatie te helpen financieren?

 Comments

comments