De oprichter van Extinction Rebellion maakt de Holocaust klein: “Gewoon een gewone gebeurtenis”

De oprichter van Extinction Rebellion maakt de Holocaust klein: “Gewoon een gewone gebeurtenis”

21 november 2019 1 Door Indignatie redactie

De linkse extremistische klimaatbeweging Extinction Rebellion, waaraan Klimat-Greta geld heeft ingezameld , heeft eerder activisten betaald om de orde in het VK te verstoren – en verklaarde klaar te zijn om regeringen met dodelijk geweld omver te werpen . Nu heeft een van de grondleggers van de klimaatsekte Extinction Rebellion grote woede veroorzaakt in Duitsland nadat hij de Holocaust noemde als ‘gewoon een’ klootzak ‘in de menselijke geschiedenis’

Roger Hallam is ervan beschuldigd de nazi-genocide op 6 miljoen Joden te hebben gebagatelliseerd door in een interview te beweren dat de betekenis van de Holocaust is overdreven, meldt The Guardian .

In het interview met het weekblad Die Zeit , waarin hij verschillende keren naar de Holocaust verwees, zei Hallam: “Het feit is dat miljoenen mensen regelmatig zijn gedood onder slechte omstandigheden door de geschiedenis heen.”

Hij gaf voorbeelden van andere massamoorden in de geschiedenis – inclusief alle Belgen in Congo aan het einde van de 19e eeuw. Verder geloofde hij dat in deze context de Holocaust “bijna een normale gebeurtenis was … gewoon een andere klootzak in de menselijke geschiedenis.”

Climate-Greta zamelde geld in

thunberg

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEerder merkte Social News op dat Klimat-Greta geld inzamelde voor deze beweging.

Lees ook:  Thunberg, Extinction Rebellion… Een zeer burgerlijke groene revolutie

Veroordeeld door de Duitse minister van Buitenlandse Zaken

Onder andere de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, heeft de opmerkingen van Hallam veroordeeld. Hij zei dat de systematische, door de staat gesponsorde moord die tweederde van de Joodse bevolking van Europa tussen 1939 en 1945 wegvaagde niet “zomaar een klootzak” kon worden genoemd.

Heiko Maas 🇪🇺 on Twitter

Der #Holocaust ist mehr als Millionen Tote und grausame Foltermethoden. Jüdinnen und Juden industriell zu ermorden und ausrotten zu wollen, ist einzigartig unmenschlich. Das muss uns immer bewusst sein, damit wir sicherstellen: nie wieder! #ExtinctionRebellion https://t.co/vBjkp68L6L

Hij schreef op Twitter dat “de Holocaust meer dan miljoenen doden en verschrikkelijke martelmethoden is. Joodse vrouwen en mannen willen vermoorden en uitroeien is uniek onmenselijk. We moeten ons er altijd van bewust zijn, zodat we veilig kunnen zijn: nooit meer! “

De Duitse boekenuitgever Ullstein heeft woensdag aangekondigd dat ze zich terugtrekken uit de publicatie van Hallam’s boek “Common Sense for the 21st Century”, dat volgens eerdere plannen op 26 november in Duitse boekhandels zou zijn verschenen.

In het interview zei Hallam dat de Duitsers beperkt waren door wat hij hun ‘obsessie met de Holocaust’ noemde. Achteraf gezien heeft hij getweet dat hij “het ondenkbare lijden wil erkennen dat Europa” nooit meer “heeft laten zeggen”. Hij stelt de Holocaust ook gelijk aan de uitstoot van kooldioxide.

Hallam schreef: “We staan ​​onze regeringen toe om vrijwillig en met volledige kennis van wetenschap deel te nemen aan genocide op onze jongeren door te weigeren dringende maatregelen te nemen om de uitstoot van kooldioxide te verminderen.”Lees ook:  De klimaatwaanzin waanzin van Extinction Rebellion

Comments

comments