Duitsers moeten buiten blijven – Frankfurt krijgt een moslimzwembad

Duitsers moeten buiten blijven – Frankfurt krijgt een moslimzwembad

21 november 2019 1 Door Indignatie redactie

In de toekomst staat er voor Duitsers in een zwembad in Frankfurt: “Ik moet buiten blijven.” Dat is tenminste de wens van Abdullah Zeran, die een overdekt zwembad exclusief voor moslims wil bouwen.

Hij wil klanten aantrekken binnen een straal van maximaal 90 kilometer. Abdullah Zeran is een uitgesproken voorstander van de islam en plant een heel speciaal aanbod. Een binnenzwembad alleen voor moslims zou moeten ontstaan. In de loop van de islamisering van ons thuisland is dit project niet verwonderlijk. Het is geen toeval dat de badkamer in Frankfurt wordt gebouwd. De stad lijdt al tientallen jaren onder de steeds toenemende buitenlandse infiltratie.

Moslimveroveraars, die het vochtige, vrolijke aanbod zouden aannemen, er is daarom genoeg. Er zijn al toezeggingen van Turkse gemeenschappen waarvan de leden extra zouden reizen, zei Zeran tegen HNA. Of dit het probleem van seksuele intimidatie van Duitse vrouwen en meisjes in zwembaden zou ophelderen? Je herinnert je toch nog zeker de massale aanvallen van zogenaamde ‘vluchtelingen’ deze zomer. Laten we realistisch blijven en deze vraag ontkennen. De gasten van Merkel willen actie en ze bestaan ​​niet in de moslimpool.

Zwembad zal een project van meerdere miljoenen zijn

Om het religieus zuivere zwembad te bouwen, is echter een paar miljoen euro nodig. Zeran wil de financiering voor de stad Frankfurt en voor anti-Duitse bedrijven of particulieren stopzetten. Ten eerste zou tot drie miljoen euro nodig zijn voor een geschikte plot. Sommige beleggers die geïnteresseerd waren in de investering, hadden zich al geregistreerd.

Lees ook:  Steeds minder sociale woningen: het Merkel-regime trekt de overheidssubsidies in, maar bouwt luxe huizen voor illegalen

In plaats van openlijk de islamisering van ons thuisland aan te pakken, verbergt Zeran zich achter het mom van sociale betrokkenheid. Naar verluidt confronteren de zwemlessen op scholen moslimkinderen met onoplosbare uitdagingen. Naar het zwembad gaan met ongelovigen is voor veel moslims onaanvaardbaar. Daarom zou er in het zwembad van Zerans moeten staan: “Duitsers moeten buiten blijven!”. Het belastinggeld van de Duitse Michel is daarentegen welkom om het bad te financieren.

Teachers Union bevordert islamisering

Heinz-Peter Meininger, voorzitter van de lerarenbond en voor de hand liggende dienaar van de islam, geeft zelfs de oosterse bouwer in speren gelijk. Spiegel Online citeert Meininger die zegt dat er in verband met zwemlessen “waarschijnlijk meer conflictgevallen zijn in Duitsland dan in het openbaar worden besproken”. De Duitse islamconferentie heeft echter vastgesteld dat slechts twee procent van de moslimstudenten om religieuze redenen alleen aan een Burkini deelnemen of niet aan het bezoek aan het gemengde sekszwembad.

Zo kan worden gesteld dat het potentieel voor conflicten extreem laag is. De drang naar een moslimzwembad kan daarom niets anders zijn dan een nieuwe stap in de richting van islamisering van ons thuisland. En opnieuw is er nauwelijks weerstand tegen deze anti-grassroots activiteit.Comments

comments