Hacker legt de slechte plannen van George Soros voor wereldwijde overheid en wereldoverheersing bloot

Hacker legt de slechte plannen van George Soros voor wereldwijde overheid en wereldoverheersing bloot

21 november 2019 1 Door Indignatie redactie

Bestaat er een IQ-test om een ​​van de zogenaamde ” wereldwijde elite ” te zijn? Moet je een bepaald niveau van intelligentie of een vaardigheid om te leren tonen? Omdat nog een e-mailhack, dit keer van het account van de altijd griezelige film-schurk-poster-jongen George Soros, wat vuile was heeft uitgezonden die hij waarschijnlijk liever in de was zou houden.

Wanneer je je vuile handjes tegen elkaar wrijft en van plan bent om de wereld over te nemen, moet je dit waarschijnlijk niet per e-mail doen. Omdat iemand je ergens gaat hacken. Wees gerust, George, de reguliere media staan ​​achter je met een beetje slimme propaganda, en geven de hacker de schuld en niet de supervillain.

Zou je na de DNC-lekken  en de Hillary Clinton-lekken niet denken dat degenen met veel schaduwrijke geheimen hun veiligheid zouden vergroten? Zelfs mijn tienerdochter weet dat internet voor altijd is en dat ze altijd moet aannemen dat alles dat via internet wordt verzonden, als openbaar moet worden beschouwd, zelfs als het een gesprek tussen vrienden zou moeten zijn.

Waarom zou iemand in hemelsnaam zo schetsmatig als George Soros, de “de architect en sponsor van bijna elke revolutie en staatsgreep gedurende de laatste 25 jaar in de wereld” volgens DC Leaks , niet een beetje voorzichtiger zijn met de informatie die hij en zijn organisatie online delen? Je zou denken dat een  pro-globalistische   miljardair die al decennia lang de wereld probeert over te nemen via schaduwregering, net iets slimmer zou zijn dan dit.

Zero Hedge rapporteerde over de bevindingen in het Soros-lek:

De documenten zijn afkomstig van meerdere afdelingen van Soros ‘organisaties. Soros ‘the Open Society Foundations lijkt de groep te zijn met de meeste documenten in het lek. Bestanden komen uit secties die bijna alle geografische regio’s in de wereld vertegenwoordigen, van de VS tot Europa, Eurazië, Azië, Latijns-Amerika, Afrika, de Wereldbank “het President’s Office”, evenals een onbekende entiteit genaamd SOUK. Zoals de Daily Caller opmerkt , zijn er documenten die dateren van minimaal 2008 tot 2016.

Documenten in het lek variëren van onderzoeksdocumenten zoals ” EUROPESE CRISIS: sleutelontwikkelingen van de afgelopen 48 uur ” gericht op de impact van de vluchtelingencrisis, tot een document met de titel ” Het Oekraïense debat in Duitsland “, tot een update van specifieke financiële gegevens over subsidies .

Ze onthullen werkplannen, strategieën, prioriteiten en andere activiteiten van Soros, en omvatten rapporten over Europese verkiezingen, migratie en asiel in Europa.

Een e-mail die eerder deze week door WikiLeaks was gelekt, toonde aan dat Soros Hillary Clinton tijdens haar ambtstermijn als staatssecretaris had geadviseerd over hoe om te gaan met onrust in Albanië – advies waaraan zij gehoor gaf.

Wat ik het meest interessant vond aan dit lek – afgezien van het verbluffende verbijstering over waarom al dit spul in de eerste plaats niet-privé op internet is – is dat sommige Soros-documenten de theorie dat hij achter de massale islamitische immigratie in Europa staat om destabilisatie te veroorzaken.

Als dit het geval is en hij in gesprek is met Hillary Clinton, waarvan we allemaal weten dat het pro-immigratie is, dan kunnen we naar Europa kijken voor een voorproefje van wat er gaat komen. En in het geval je dacht dat de e-mails misschien een toevalstreffer waren en ze niet in de cahoots zitten, heeft Tim Kaine, de vice-presidentiële keuze van HRC, vrijdag geluncht met Soros ‘zoon . ( Alex Soros pochte erover op Instagram .)

Het plan, zoals het altijd lijkt te zijn, is om chaos te veroorzaken, dan binnen te duiken en het te “repareren” met steeds meer indringende wetten en hardhandig optreden tegen persoonlijke vrijheid. Ze veroorzaken angst en in ruil daarvoor geven sommige mensen hun vrijheid weg zonder zelfs maar te beseffen dat het een grote freakin ‘deal is, omdat ze zich een beetje veiliger willen voelen.

Lees ook:  Beste VVD'ers uw partij voldoet aan alle eisen die een criminele organisatie niet zal misstaan

Al deze Black Lives Matter-protesten? Soros werd betrapt op het betalen van demonstranten om naar Ferguson te gaan en dingen op te wekken. Dit is geen theorie. Het is een feit. De Daily Mail meldde dat Soros $ 33 miljoen heeft uitgegeven om de protesten te bankrollen. De Washington Times meldde echter dat het helemaal cool was, omdat Soros , humanitair dat hij is, alleen maar de burgerrechtenbeweging wilde helpen . Wat een kerel. Dit lijkt natuurlijk iets te zijn met de kabillionairs. De Ford Foundation en de Rockefeller Foundation financieren ook ‘sociaal activisme’.   Dat is kabillionaire code voor ‘rotzooi en chaos.’

En raad eens wie de rekening betaalde voor de huurmoordenaars bij Trump-bijeenkomsten in Californië en New York ? (Hier is ook een andere bron .) Je raadt het al. De favoriete Hongaars-Amerikaanse trol van iedereen. Het gerucht gaat trouwens dat tijdens WO II Soros, nog maar een tiener, samenwerkte met de nazi’s en veel Joden naar de vernietigingskampen stuurde, terwijl ze tegelijkertijd als een bandiet optraden met hun persoonlijke bezittingen.

De “elites” profiteren, terwijl de rest van ons het steeds moeilijker vindt om te overleven. Ben je al klaar? Omdat het lijkt alsof we een hobbelige rit tegemoet gaan. Sla noodvoedsel , munitie en vuurwapens en non-food benodigdheden op . Chaos zal naar Amerika komen, en George Soros zal de ingenieur zijn hoorn laten toeteren en de ramptrein besturen.

Maar we moeten de boodschapper neerschieten.

Oh – en dit hele bedrijf met de lekken wordt nog beter. (Of erger, afhankelijk van iemands perspectief.) Weet je nog hoe ik dit weekend over propaganda schreef en hoe de media niet eens proberen hun vooringenomenheid te verbergen ? Welnu, Time Magazine heeft dat plechtig gezegd

Welnu, Time Magazine heeft plechtig gezegd dat WikiLeaks-oprichter Julian Assange zelfs “enger” was dan de NSA . In een van de meest belachelijke verwikkelingen van rechtvaardiging die je ooit zult lezen, geeft het essay Assange de schuld van de dood van DNC-medewerkers, in tegenstelling tot de mensen die de medewerkers daadwerkelijk hebben vermoord. Want als Assange hen niet had helpen fluiten over de DNC-corruptie, zou het allemaal goed komen. Als Assange een fatsoenlijk mens was, zou hij de privacy beschermen van de corrupte mensen die hij aan het licht blootstelt. Wikileaks publiceert hun correspondentie, ja, maar wie is echt verantwoordelijk voor het nemen van slijmerige, geheimzinnige en mogelijk moorddadige acties?

Als we teams kiezen, kies ik Team Wikileaks.

Soros, de Clintons en de DNC staan op het punt te oogsten wat ze hebben gezaaid. Als genoeg mensen eisen van waarheid en transparantie en weigeren de propaganda en de corruptie te accepteren, kunnen we onze toekomst veranderen. We hebben tools die geen andere generatie revolutionairen heeft gehad: internet en sociale media. We kunnen deze hulpmiddelen gebruiken om licht te werpen in de donkere spleten waarin de “elite” al hun vuile kleine geheimen verstopt.

Hoe kunnen we verliezen? Omdat, weet je, ze niet kunnen achterhalen wat de e-mailbeveiliging is.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Timmermans over gesteggel in de EU: 'Europa loopt hierdoor littekens op'

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Nee, Regeneron genas Donald Trump van Covid-19 niet
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments