Kalifaat Duitsland: Hannover organiseert enorme halalmis voor moslimveroveraars

Kalifaat Duitsland: Hannover organiseert enorme halalmis voor moslimveroveraars

21 november 2019 0 Door Indignatie redactie

De islamisering van Europa verloopt op volle snelheid. Om de moslimveroveraars uit verre landen een hoge levenskwaliteit te bieden, zijn er al meer en meer Halal-producten in de supermarkten. Nu vindt de eerste Halal-beurs plaats in Hannover. Het islamitische spektakel duurt drie dagen.

Halal-producten worden populairder in Duitsland. Dit is echter niet omdat etnische Duitsers hun eet- en drinkgewoonten hebben veranderd. Integendeel, de massale toetreding van niet-culturele en culturele kolonisten heeft de vraag naar Halal-producten letterlijk omhooggeschoten, omdat veel immigranten van islamitisch geloof zijn.

Om die reden vermelden steeds meer supermarkten al geruime tijd halal-conform voedsel om alle migranten tevreden te stellen. Talloze fabrikanten zijn al overgestapt op Halal en buigen voor de islamisering van Duitsland. Nu ben je in Hannover voor de buitenlandse veroveraars op hun knieën. Deutsche Messe AG zal binnenkort de eerste Halal-handelsbeurs van Duitsland organiseren.

Halal fair wordt verondersteld drie dagen te duren

Het islamitische spektakel is gepland van 6 tot 8 maart in Hannover, gedurende drie dagen, zonder twijfel over hoe ver de islamisering van Duitsland is gevorderd. Moslim dienaar en projectmanager Christoph Schöllhammer zei : “De vraag naar Halal-producten is er. Op dit moment keren we ons om: bedrijven moeten laten zien dat ze Halal-conforme producten hebben (…) “, wat betekent dat al vandaag veel bedrijven in het geheim Halal-conform produceren, dus een eerbetoon aan de Islam achter gesloten deuren.

Lees ook:  Erdogan bedreigt de EU met 3,6 miljoen vluchtelingen

Tilman Brunner, afdelingshoofd International bij de Hanover Chamber of Commerce and Trade en promotor van de beurs, ziet een halal badge zelfs als een kwaliteitszegel. Of het kan worden beschreven als van hoge kwaliteit, als, bijvoorbeeld, dieren wreed worden geslacht volgens de islamitische rite, zodat het vlees religieus is, is twijfelachtig. Zelfs op Wikipedia kun je lezen wat er aan de hand is met de beestachtige moordrituelen:

“De dieren worden gedood met een speciaal mes met een enkele grote snee in de nek, die door de grote bloedvaten en de slokdarm en slokdarm snijdt. Met de schachten moet de minst mogelijke bloeding van het dier worden verzekerd “.

Het lijden van de dieren is onvoorstelbaar, dit is te zien in verschillende video’s. Het bedwelmen van dieren is daarom in Duitsland volgens de dierenbeschermingswet verboden. Maar als het gaat om het welzijn van islamitische immigranten, verdwijnt het dierenwelzijn snel naar de achtergrond. Halalvlees is tegenwoordig al op veel markten te vinden. Dierenrechtenactivisten zijn terecht geschokt.

Juiste certificering is belangrijk

Hoe iemand als een Islam-indienend bedrijf zijn producten goed halal-compliant certificeert, zal deze vraag worden behandeld in een van de vele lezingen Norbert Kahmann. Hij is een strategische Halal-coördinator bij Symrise AG in Holzminden, een wereldwijde producent van geuren en smaken: “Ik zal op deze beurs een lezing geven over hoe ik de juiste Halal-certificeerder kan vinden. Dat is altijd de hamvraag: wat is de juiste Halal-certificeerder voor mijn bedrijf? “

De belangrijkste vraag voor Duitsers, die met open ogen door het leven gaan, is eerder: wat willen we nog meer verdragen? Als media en politici ons permanent vertellen dat er geen islamisering is en er tegelijkertijd een driedaags massaspektakel wordt gehouden voor producten die voldoen aan de islam, midden in Duitsland, dan kan er iets heel serieus niet kloppen. Dat zo’n beurs plaatsvindt in een massaal vervreemde West-Duitse stad is zeker geen toeval. Overigens wordt Hannover bestuurd door een Turkse burgemeester die partij is bij de Groenen en een erkende moslim.Lees ook:  Coronacrisis, vluchtelingenstorm: de EU laat opnieuw zien hoe zij met problemen omgaat - of niet

Comments

comments