Russophobia en de beschuldiging van Donald Trump


Op 13 november 2019 werd de Impeachment-hoorzitting voor het Congres van de Verenigde Staten publiekelijk uitgezonden. Voordien was speculatie en gerucht de essentie van deze zet, of het nu een politiek spel was of iets donkerder, de werkelijke gevolgen en historische omlijsting.

Wat duidelijk is geworden, is dat Trump niet het doelwit was van de Deep State, maar eerder van iets dat nog sinister is, de enorme mechanismen van de Koude Oorlog die tot op de dag van vandaag overleven.

Dit is waar we vandaag op zullen focussen. Deze informatie zal in geen enkel geschiedenisboek staan, zal aan geen enkele universiteit worden onderwezen en zal zeker geen rol spelen in het verhaal van de 20e en 21e eeuw waar dergelijke waarheden lang verboden zijn.

Er is weinig twijfel dat Trump zich heeft omringd door arme adviseurs. Mijden wat Washington te bieden heeft, was voor Trump een veilige zet. Zijn eigen partij, de GOP, had tenslotte de nepoorlog tegen terreur georganiseerd, de Amerikaanse economie in 2007-8 geplunderd en een enorm mechanisme opgezet onder het Department of Homeland Security en NSA dat nu de vrijheid van iedereen in de wereld, niet alleen Amerikanen.

Deze ‘mechanismen’ werken nu hand in hand met Google en Facebook in een dun verhulde poging om alle informatiebronnen op de planeet te censureren en te vervuilen. Dit is geen ongeluk.

Bovendien, het feit dat de GOP, sinds de uitspraak van het Supreme Court 2005 onder Citizens United tegen FEC, was begonnen met het accepteren van miljarden campagnebijdragen witgewassen door gokken, mensenhandel en verdovende middelen, was de eigen partij van Trump een vruchtbare grond geworden voor een stortvloed van wangedrag.

Het enige dat nodig was, was een kans en de ‘wrecking ball’-stijl van Donald Trump om het allemaal mogelijk te maken.

Wat niemand Trump vertelde en wat zijn ‘slechte adviseurs’ te onwetend waren om rekening te houden, was de enorme lobby die ‘zichzelf financiert’ door congres en eindeloze reeks verborgen bureaucratieën, die nog steeds bestaan ​​om zich te verzetten tegen de niet langer bestaande Sovjetunie .

Dit bijna onzichtbare overblijfsel uit een vroegere tijd ligt aan de basis van de aanval op het voorzitterschap.

Hoewel ISIS en Al Qaida veel ouders kunnen hebben, hebben de PR-organisaties – zoals we ze vriendelijk noemen, ‘psychologische oorlogvoering’, opgezet om de Sovjets enkele jaren geleden te bestrijden, ISIS en Al Qaida onder hun vleugels genomen, zij het schuin.

Niemand in de buurt van Trump begrijpt dat een van deze mechanismen, sommigen zoals voormalig adviseur John Bolton, in feite uit deze inspanningen zijn voortgekomen.

De instituten die bedoeld waren om de Sovjet-Unie neer te halen, nepradionetwerken, geheime ranken die alle wereldmedia beheersen, en met “alles” bedoel ik elke natie, bestaan ​​nog steeds, zij het in een nog meer verwrongen en gecriminaliseerde vorm.

In de jaren negentig, toen Rusland opkwam, democratisch en christelijk, probeerde niemand een einde te maken aan de ‘zachte oorlog’ en verloor zo de dikke looncheques.

Letterlijk duizenden “bedriegers” blijven actief in Oekraïne, Georgië, Azerbeidzjan, Bulgarije, Roemenië, Polen, Letland, Estland, Servië, Montenegro, Kosovo, Albanië en Macedonië.

Hun eindeloze bewegingen en gefabriceerde percelen hebben zich verspreid. Hun inspanningen, MH17, Syrische gasaanvallen, ultra-nationalisme in heel Europa, Brexit, zoveel meer, trekken aanzienlijk bloed.

Aan het einde van de Koude Oorlog bonden veel van deze agenten zich aan de georganiseerde misdaad terwijl ze hun banden met de ‘Koude Oorlog-overlevende’ organisaties in de VS bleven behouden. Deze overlevende relatie heeft nu een presidentschap neergehaald, in dit geval door de zwakte van de mensen rondom de president, met name zijn persoonlijke advocaat en adviseur, voormalig burgemeester van New York Rudy Giuliani.

Terwijl de president overeenstemming heeft gezocht met Rusland, ‘dansen de mensen om hem heen met de duivel’, verstrikt in verouderende samenzweringen en zich verbonden met wat een enorme criminele onderwereld is geworden die de organisatie leidt die sommigen de Kosher Nostra noemen.

Wat was begonnen als een reeks telefoontjes tussen Trump en Zelinsky, duidelijk gedaan zonder advies en raad met enorme beoordelingsfouten namens Trump, hebben andere deuren geopend.

Het is duidelijk geworden dat de mensen rondom Trump hun eigen “moeras” hebben gecreëerd binnen de grondlagen van CIA-plots van tientallen jaren oud, een liefdesaffaire tussen de onwetende en hebzuchtige en “oligarchen” en “facilitators” die ontstonden tijdens het machtsvacuüm dat in de voormalige Sovjet Unie.

Terwijl sommige Amerikaanse instellingen een Russische democratie wilden creëren, zagen anderen, duister en sinister, Rusland als een vruchtbare grond voor het creëren van iets dat waarschijnlijk nuttig zou zijn. Hun doel was om de zaden van rot van binnenuit te planten, een verzwakte staat te creëren waarvan de middelen konden worden geplunderd, haar volk kon worden verslaafd.

Uiteindelijk, zoals duidelijk is, kwamen degenen die zich op Rusland richtten uiteindelijk de Verenigde Staten tegen onder het mom van ‘neo-conservatisme’, ontketend tijdens het ‘waarnemend presidentschap’ van Ronald Reagan.

Weinigen begrijpen vandaag de ramp van het Reagan-voorzitterschap. Degenen die toen in de Amerikaanse inlichtingengemeenschap werkten, merkten al snel dat ze niet langer belast waren met intriges tegen de Sovjetunie.

De zaken van Washington werden wapenhandel en het jagen op olie. Dit leidde tot enorme financiële misdaden, de BCCI, een voorbeeld van vele. Van de New York Times, 28 juli 1991:

“Meer dan 12 jaar geleden besloot een grote Amerikaanse bank geen zaken te doen met een in Luxemburg gevestigde instelling genaamd de Bank of Credit and Commerce International.

Een van de Amerikaanse leidinggevenden herinnert zich dat iets over BCCI niet klopte. Ze waren terughoudend om informatie te verstrekken over de bronnen en het gebruik van fondsen, ‘zei hij vorige week. ‘We hebben slechte vibes van hen … dus we plaatsen ze gewoon op onze interne zwarte lijst.’

Veel andere mensen kregen slechte vibes van BCCI en onder bankiers kreeg het de bijnaam ‘Bank of Crooks and Criminals’. Maar het duurde een dozijn jaar voor toezichthouders die toezicht hielden op het verre rijk van BCCI in Groot-Brittannië, Luxemburg, de Kaaimaneilanden en elders om tot dezelfde conclusie te komen.

In de tussentijd weefde BCCI wat zijn auditors, Price Waterhouse, te laat ontdekten en nu beschrijven als “waarschijnlijk een van de meest complexe misleidingen in de bankgeschiedenis”.

BCCI verstrekte nepleningen, verborgen deposito’s, verborg enorme verliezen en was de bank voor een groot aantal schimmige klanten, variërend van terroristen en spionnen tot drugslopers en dictators. “

Het was BCCI-geld dat Al Qaida oprichtte en het WMD-programma van Saddam betaalde, alle financiële deals die in de zakken van Amerikaanse politieke leiders werden teruggespoeld.

Binnen enkele weken na zijn inhuldiging werd Reagan op straat neergeschoten – opnieuw een ‘eenzame schutter’ – die volgens betrouwbare rapporten overleefde maar waarschijnlijk intellectueel minder werd.

Wat om hem heen ontstond, geleid door voormalige militaire officieren, was de kern van wat we vandaag de dag hebben – een geprivatiseerde militaire en inlichtingencapaciteit die, hoewel nominaal ‘Amerikaans’, naar believen zakelijke of nationale staatscliënten dient, terwijl eigenaars of aandeelhouders van bedrijven of controle over de hoogste openbare kantoren in de VS.

Velen beweren nu dat Erik Prince Amerikaans buitenlands beleid voert via Chinese shell-bedrijven. Degenen die dit zeggen zijn niet in uniform, ze zijn geen ‘amateurs’.

Reagan’s schaduwkabinet van adviseurs nam de CIA-operaties over via de vice-president, een voormalige CIA-directeur zelf, en creëerde Al Qaida, een organisatie die bedoeld was als een “duizendpoot” voor de CIA tegen de Sovjetunie.

Ze bouwden ook een cocaïne-imperium dat, later via NAFTA, een vermeende handelsovereenkomst tussen Mexico, de VS en Canada, een witwasimperium creëerde dat zich ingebed in de Amerikaanse subcultuur van banken en hedgefondsen.

Banken hebben altijd over Amerika geregeerd, geen geheim daar.

Dit is het Amerika geërfd door Donald Trump. Degenen die rond waren tijdens de oprichting zijn al lang voorbij, degenen die de mechanismen begrijpen, dood, met pensioen of tot zwijgen gebracht.

De instellingen die in staat zijn om weerstand te bieden, werden lang geleden vernietigd en, zoals het afzettingsproces zal bewijzen, zal het streven zelf vruchteloos zijn, behalve natuurlijk voor het luchten van de “vuile was” van de criminele onderbuik die bestond lang voordat Trump aantrad.

Aan de andere kant, met gecontroleerde pers en opgetuigde verkiezingen, kan of zal niets worden opgelost. Alle mechanismen om het publiek te informeren zijn nu onderworpen aan nieuw geslagen “nepnieuwsfilters” onder de controle van de “ergste van de slechtste” fabrikanten en bedriegers.

Gevolgtrekking

Een heronderzoek van de geschiedenis is nodig voor het inlijsten. Amerikanen gaan er in het algemeen nog steeds van uit dat er een ‘gouden tijdperk’ van Amerikaanse democratie was en, ooit, ‘goede oorlogen’.

Deze concepten zijn geworteld in psychologische oorlogsvoering, de inspanningen van de Ford en Rockefeller Foundations en hun rol in het opbouwen van een maatschappij die zo goedgelovig is dat het nooit van zwart en wit zou weten, een wereld gebouwd op de ‘grote leugen’.

Er is geen duidelijke vector voor de rotting die Amerika binnenkwam, misschien de Federalisten onder Hamilton en hun Rothschild-sponsors, de zaden die een verzwakte grondwet creëerden.

Anderen kijken naar de Schiff-Warburg-wurggreep in het economische leven van Amerika in het begin van de 20e eeuw met als hoogtepunt de Federal Reserve Act, die 100% buitenlandse zeggenschap over de Amerikaanse banken en valuta instelde.

Vandaag zouden we er echter voor kunnen kiezen om naar 1947 te kijken, toen de ‘China Lobby’ van Amerika, gekocht door Soong-Rothschild bankgeld, een plan bedacht onder minister van Buitenlandse Zaken George Marshall om de Sovjet-Unie te omsingelen en te destabiliseren.

Dit is het proces dat doorgaat, waarbij Trump via Giuliani in een molen wordt gevoerd.

Persoonlijke zwakte bracht hen daar. Onwetendheid hielp; maar onwetendheid is institutioneel in Amerika. Binnen die cultuur van onwetendheid zijn de gecriminaliseerde mechanismen van de Koude Oorlog tegen de ter ziele gegane Sovjet-Unie ‘thuisgekomen om te slapen’.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord