Uncovered: IS-moordenaars in de Europese Unie – inclusief uitpuilende betaalpas

Uncovered: IS-moordenaars in de Europese Unie – inclusief uitpuilende betaalpas

22 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Een paar dagen geleden begon het proces tegen het Syrische IS-lid Hassan Farhud in Boedapest. De case illustreert opnieuw hoe terroristen en moordenaars de migrantenstroom naar Europa binnenkomen en hoe EU-autoriteiten hun ongecontroleerde bewegingen in de EU ondersteunen en bevorderen.

De zevenendertig jaar oude Hassan Farhud wordt beschuldigd van het voorschrijven en begeleiden van executies als lid van IS in de regio Idlib in 2015 en ten minste 20 mensen onthoofd of anderszins vermoord. Farhud kwam Syrië in 2016 binnen als een Syrische vluchteling , waar hij zich bij zijn vrouw registreerde. Met de vluchtelingenkaart, die hij van de Griekse autoriteiten ontving, reisde hij vervolgens naar verschillende West-Europese landen.

Zeer voordelig voor zijn vrije verkeer in het Schengengebied was dat hij een anonieme Mastercard had ondertekend door de UNHCR en hem door de Griekse autoriteiten had gekregen. De kaart werd maandelijks belast met maximaal 500 euro, maar hij moest – als enige voorwaarde – een keer per maand rapporteren aan de bevoegde autoriteiten.

Maar deze inkomsten waren niet genoeg voor Hassan Farhud. Op 30 december 2018 vloog hij met een metgezel van Griekenland naar Boedapest en probeerde de vrouw met de papieren van zijn vrouw naar Hongarije te smokkelen, van daar naar het westen – waarschijnlijk naar België – om verder te gaan. De vrouw verklaarde later dat ze Farhud 4.000 euro had betaald voor zijn sleepdienst. De Hongaarse grenswacht arresteerde hen en stuurde ze naar het detentiecentrum in Nyírbátor, waar ze wachtten om naar Griekenland te worden gedeporteerd.

Ondertussen kwamen de Belgische autoriteiten echter met informatie over de ‘vluchteling’ omdat een familielid van Farhud hen benaderde met belastende informatie en beeldmateriaal, zeggend dat hij, volgens het bange familielid, Farhud moest betreden (die hij van plan was) Het leven moet vrezen. Volgens zijn informatie wilde Farhud asiel aanvragen in België.

Getuigen melden allerlei wreedheden

De getuigen die tot nu toe in Boedapest zijn geweest, evenals de getuigenissen dat de Belgische autoriteiten hebben bijgedragen aan het proces, vertellen een gruwelijk verhaal. Farhud was bekend en werd gevreesd als een kleine crimineel in zijn geboortestad voor de oorlog in Syrië. Hij had later lid moeten worden van de IS en anderen uit zijn omgeving moeten dwingen hetzelfde te doen.

Een getuige meldde dat zijn broer nee had gezegd; Daarom werden verschillende leden van zijn familie geëxecuteerd. Hij noemde een vriend die ooggetuige was van de executies. In mei 2015 hebben Farhud en zijn troep de imam van de stad geëxecuteerd, de inwoners waren gedwongen om getuige te zijn van de moord.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het Duitse voorzitterschap van de EU zal bepalen of het blok toetreedt tot de nieuwe multipolaire wereldorde

Een andere getuige bevestigde het verhaal en meldde dat Farhud mensen had gedood met messen en wapens, waaronder een familielid van hem. Een getuige meldde dat de executies hadden plaatsgevonden buiten zijn dorp, waar de koelbloedige moordenaar Farhud en zijn troep de mensen hadden onthoofd en vervolgens hun hoofden naar het dorp hadden gebracht. Tijdens het proces bevestigde getuige na getuige de enorme brutaliteit van Farhud, die snel een “Emir” werd dankzij zijn diensten aan de IS.

De verdediging van Farhud is niet minder verschrikkelijk dan zijn hele geschiedenis. Ten eerste beweerde hij te werken voor de Griekse geheime dienst, die de Griekse autoriteiten ontkenden. Vervolgens beweerde hij analfabeet te zijn en daarom niet in staat om een ​​mobiele telefoon te bedienen, de provocerende films over het afslachten van mensen hadden anderen op zijn apparaat gesmokkeld. Als het Hongaarse hof hem veroordeelt, zoals de zaken er nu voor staan, zal hij levenslange gevangenisstraf krijgen, wat in feite het leven in Hongarije betekent.

IS-moordenaars konden zich vrij bewegen in Europa

Het geval van Hassan Farhud toont in één geval bijna alle ziekten van het Europese migratiesysteem. De identiteit van Farhud is nooit grondig getest tijdens zijn binnenkomst in het Schengengebied. De gewetenloze moordenaar heeft gemakkelijk de vluchtelingenstatus in Griekenland gekregen. Tot op de dag van vandaag weten we niet waar hij door het hele Schengengebied heeft gereisd.

Bovendien werd zijn vrije en ongecontroleerde beweging vergemakkelijkt door het afleveren en constant opladen van een anonieme betaalpas . De kaarten zullen worden gefinancierd door VN- en EU-bijdragen, evenals door een Humanitaire Ventures-organisatie, die op zijn beurt zal worden gefinancierd door George Soros met als doel ‘de economische en sociale ontwikkeling van achtergestelde groepen over de hele wereld te bevorderen, met name vluchtelingen en migranten te versnellen “.

Alleen al in januari 2019 had de EU 60.000 van deze anonieme debetkaarten moeten uitgeven – zonder identiteitsverificatie van de eigenaar. Kroatische grenswachters melden dat veel van de migranten die de afgelopen maanden illegaal hebben geprobeerd de Kroatische grens over te steken, dergelijke betaalpassen hebben gevonden. De lidstaten – wier belastingbetalers verantwoordelijk zijn voor deze bijzonder perfide manier om illegale migratie te bevorderen – zijn nooit over deze aanpak geraadpleegd, merkten staatssecretaris Csaba Dömötör op in het proces van Boedapest. Om deze reden heeft de Hongaarse regering al geruime tijd aangedrongen op stopzetting van dit EG-kaartprogramma.

Wat gebeurt er in plaats daarvan: Hongarije, Polen en de Tsjechische Republiek staan ​​op het punt om in een inbreukprocedure te worden aangeklaagd omdat ze in 2016 weigerden deel te nemen aan het onverantwoorde herplaatsingsprogramma van Merkel. Een volledig nieuw juridisch concept, namelijk het “solidariteitsbeginsel”, waarvan deze landen volgens het EU-Verdrag inbreuk zouden hebben gemaakt, zou zijn vruchten moeten afwerpen. Dit zorgt ervoor dat massamoordenaars zoals Farhud nog steeds welkom zijn in de EU.Lees ook:  Buitenlandse strijders en de wereldwijde oorlog voor blanke suprematie

Comments

comments