Paus Franciscus gaat helemaal door: “Kerstmis is het feest van de vluchtelingen”

Paus Franciscus gaat helemaal door: “Kerstmis is het feest van de vluchtelingen”

23 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Paus Franciscus heeft herhaaldelijk dubieuze uitspraken gedaan over zogenaamde “vluchtelingen”. Volgens hem moet de kerst van dit jaar met name het bewustzijn van de situatie van migranten en “vluchtelingen” vergroten. Liefdadigheid voor etnische Europeanen? Fout!

Het hoofd van de katholieke kerk heeft opnieuw een krachtig pleidooi gehouden voor mensen die illegaal de Europese Unie binnenkomen. Wet en wet lijken nu absolute vreemde woorden in het Vaticaan. Anders kan niet worden verklaard dat de paus steeds vaker voorstander is van het overstromen van Europa met asielzoekers die niet geïnteresseerd zijn in cultuur.

In zijn meest recente toespraak nam hij ijverig de propaganda van de reguliere media over, die naast jonge mannen en talloze vrouwen en kinderen tot de zogenaamde ‘vluchtelingen’ behoren. De laatste lijken hun favoriete plek binnen Europa  niet te zien. Omdat we  maar al te vaak groepen jonge mannen tegenkomen dan vrouwen met kinderen.

Men moet heel hard hebben geleden om alles te verlaten en het onbekende onder ogen te zien, zei de paus onlangs in het Vaticaan. Vaak hebben jonge “vluchtelingen” echter de neiging om een ​​serene en zorgeloze indruk te maken wanneer ze hen op het net zien surfen met hun iPhones gekleed in merkkleding in Duitse stadscentra.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De helft van de Amsterdamse vrouwen is geïntimideerd op straat, zegt burgemeester

Het gezin van Jezus ervoer ook de angst voor vervolging en vlucht, zei Franciscus. “De kleine Jezus herinnert ons eraan dat de helft van de huidige vluchtelingen in de wereld kinderen zijn, onschuldige slachtoffers van menselijk onrecht.” Zoals gezegd lijken deze waarschijnlijker andere landen te bezoeken, zou men onze Europese buren moeten vragen, aangezien de verdeling tussen mannen , Daar ontworpen vrouwen en kinderen.

Paus Franciscus bracht tenslotte de hamer naar voren en zei dat Europeanen onderwijs nodig hadden over ontvankelijkheid en solidariteit om te voorkomen dat migranten en “vluchtelingen” “onverschilligheid of, erger nog, intolerantie” vinden. Op dit punt moet eraan worden herinnerd dat het Vaticaan geen enkele zogenaamde “vluchteling” heeft ontvangen. Maar volgens het hoofd van de kerk moet de kerst van dit jaar vooral de aandacht vestigen op de situatie van migranten en “vluchtelingen”. Dat klinkt een beetje als dubbele normen, vind je niet?

Bovendien lijkt de paus ooit een basisopleiding nodig te hebben over verschillende juridische kwesties in verband met het asielrecht. Maar misschien is hij ook heel goed op de hoogte van de wetten en het beleid in de Europese Unie en haar lidstaten, en het kan hem gewoon niet schelen dat 99 procent van de immigranten illegaal zijn binnengekomen en dus geen recht hebben om bij ons te blijven.

Hoe dan ook, de opbrengst van het Vaticaanse kerstconcert gaat dit jaar naar schoolprojecten in vluchtelingenkampen in Irak en Oeganda. Paus Franciscus maakt het duidelijk niet uit dat er mensen voor hun deur hulp nodig hebben. Het woord liefdadigheid lijkt hij uit zijn vocabulaire te hebben verwijderd.Lees ook:  House of Cards

Comments

comments