De zogenaamde “Ukrainegate”: Giuliani legt uit “Massive Pay-For-Play” Soros-Oekraïne-regeling mogelijk gemaakt door Amerikaanse diplomaten

De zogenaamde “Ukrainegate”: Giuliani legt uit “Massive Pay-For-Play” Soros-Oekraïne-regeling mogelijk gemaakt door Amerikaanse diplomaten

25 november 2019 0 Door Indignatie redactie

“Het anti-corruptiebureau is een contradictie,” vertelde Giuliani aan Glenn Beck, over het nationale anti-corruptiebureau van Oekraïne (NABU), dat Joe Biden hielp vast te stellen  toen hij de point-man van de Obama-administratie over Oekraïne was.

Als achtergrond, oordeelde een Oekraïense rechtbank in december 2018 dat NABU-directeur Artem Sytnyk ‘illegaal’ handelde toen hij het bestaan ​​van de naam Trump-campagneleider Paul Manafort onthulde aan journalist en politicus Serhiy Leschenko in een ‘zwart grootboek’ met -boekbetalingen aan Manafort door de vorige administratie van Oekraïne. De uitspraak tegen Sytnyk en Leshchenko werd later vernietigd op basis van technische details.

In december   verkreeg The Blaze audio van Sytnyk die opschepte  over het helpen van Hillary Clinton  bij de Amerikaanse verkiezingen van 2016.

“Ze namen alle corruptiezaken weg van de officier van justitie, ze gaven het aan het anti-corruptiebureau, en ze verwijderden alle zaken die Soros beledigden, en ze namen alle zaken tegen de vijanden van Soros op,” vertelde Giuliani aan Beck .

De Soros-verbinding ”

” Een van de eerste zaken die ze verwierpen, was een zaak waarin zijn [Soros’s] NGO, AntAC, veel geld verduisterde, maar niet alleen dat, vuile informatie verzamelde over te verzenden Republikeinen , gekregen door Oekraïners, om worden overgedragen aan deze vrouw Alexandra Chalupa en andere mensen die voor het Democratisch Nationaal Comité hebben gewerkt, ‘vervolgde Giuliani.

“Het eerste geval dat [voormalige officier van justitie Yuri] Lutsenko tankte was dat geval  op verzoek van de ambassadeur, ” voegde hij eraan toe.

Elders in het interview beschreef Giuliani zijn reactie toen hij de Oekraïense samenspanning ontdekte die de beschuldigingen van de Democraten tegen de president ondermijnde.

Lees ook:  Vermoord om kritiek op de islam met explosieve kracht

“Hallelujah! Ik heb nu wat een advocaat van de verdediging altijd wil: ik kan gaan bewijzen dat iemand anders deze misdaad heeft begaan! ‘Zei Giuliani.

soros

Giuliani legde Beck uit dat hij naar Oekraïne was gegaan op zoek naar ontlastend bewijs, dat wat zijn cliënt, de president, zou vrijstellen in het speciale onderzoek van Robert Mueller.

Toen Giuliani rechtstreeks werd gevraagd naar de identiteit van de klokkenluider, zei hij dat hij niet in het openbaar over de kwestie kon spreken en niet kon aangeven of hij de identiteit kende of niet.

Hij beweerde ook dat  er momenteel verschillende officieren van justitie in Oekraïne waren die bereid waren te getuigen over de heimelijke verstandhouding, maar die werden geblokkeerd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.  Op verzoek van Beck zei hij dat hij voor hem de namen van die personen uit de lucht zou voorzien.

” De zaak is een massale pay-for-play miljoenenregeling, en het is een absolute travestie van rechtvaardigheid ,” zei Giuliani. – De Blaze

Vorige maand heeft de senaat Judiciary Committee voorzitter Lindsey Graham (R-SC) de advocaat van Trump, Rudy Giuliani, uitgenodigd om  aantijgingen van ongebreidelde corruptie tegen voormalig vice-president Joe Biden en zijn zoon Hunter  in Oekraïne uit te leggen. De voormalige burgemeester van New York moet dit nog accepteren.

 

Lees ook:  Robinhood, en zijn rol in de GameStop-saga, uitgelegd

Door Tyler Durden

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd door ” ZeroHedge “Comments

comments