Deze week zullen drie grote winterstormen het grootste deel van de VS en Europa treffen met ijs, sneeuw en bitter koude temperaturen

Deze week zullen drie grote winterstormen het grootste deel van de VS en Europa treffen met ijs, sneeuw en bitter koude temperaturen

25 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Solar Minimum Madness: is Thanksgiving’s Winter Wonderland een preview van de bitter koude winter die nog moet komen?

Deze week zullen drie grote winterstormen het grootste deel van de VS en Europa treffen met ijs, sneeuw en bitter koude temperaturen net op tijd voor Thanksgiving. Er wordt voorspeld dat 55 miljoen Amerikanen deze week zullen reizen, en dus komt dit bizarre weer op een heel slecht moment. Maar natuurlijk hebben we de afgelopen weken al een reeks sneeuwstormen over het land zien brullen en honderden recordkoude temperaturen zijn al verbrijzeld en we zijn nog steeds ongeveer een maand verwijderd van de officiële start van de winter. Normaal hoort het nog niet zo koud of sneeuwachtig te zijn, maar we leven niet in ‘normale’ tijden.

Wetenschappers vertellen ons dat zonneactiviteit erg stil wordt tijdens een ‘minimum van de zon’, en wanneer zonneactiviteit erg stil wordt, hebben we de neiging om zeer koude winters te hebben. En de afgelopen maanden was de zonneactiviteit erg, erg laag. We hebben zelfs helemaal geen zonnevlekken meer gezien “sinds 2 november” …

We hebben sinds 2 november geen zonnevlekken meer gezien en op dat moment waren ze slechts twee dagen zichtbaar en daarvoor geen zonnevlekken meer sinds 2 oktober.

Tenzij dingen veranderen, en dat wordt niet verwacht, moeten we ons voorbereiden op een zeer koude en zeer besneeuwde winter. En deze komende week is waarschijnlijk een voorproefje van de komende attracties. Volgens CNN zullen vakantiegangers drie grote winterstormen hebben om mee om te gaan …

Als de Thanksgiving-week begint, heeft een recordaantal reizigers te maken met drie landelijke stormen die de vakantiestress zullen vergroten.

Eén storm zal het oosten slaan en zal de reis tot en met zondag beïnvloeden, een andere zal dinsdag de Midwest slaan en een derde zal woensdag door het Westen bewegen.

Voorspellers vertellen ons dat Denver een voet sneeuw zou kunnen ontvangen, maar het is niet zo ongebruikelijk dat Denver veel sneeuw krijgt.

Lees ook:  Sancties VS / VN bedoeld om opzettelijk menselijk lijden te veroorzaken

Maar het is ongebruikelijk voor Arizona, New Mexico en Texas om deze tijd van het jaar sneeuw te krijgen, en blijkbaar lijkt het erop dat dat op woensdag zou kunnen gebeuren …

Woensdag kon Arizona sneeuw zien, net als New Mexico, de noordelijke Texas Panhandle, Oklahoma Panhandle.

Terwijl die storm door het Midwesten beweegt, wordt ‘winterachtig reizen’ verwacht over grote delen van het binnenland …

“Op dit moment wordt er voldoende sneeuw verwacht om winterachtig reizen te creëren van centraal en noordoost Colorado tot een groot deel van Nebraska, noordelijk Kansas, een groot deel van Iowa, noordwestelijk Missouri, noordwestelijk Illinois, zuidoostelijk Minnesota, centraal en oostelijk Wisconsin en noordelijk Michigan,” AccuWeather Senior Meteoroloog Brett Anderson zei .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVoorspellers verwachten dat dinsdag tot woensdag de slechtste omstandigheden in het Midwesten zullen veroorzaken, met sterke, windstoten die belangrijke luchthavens als O’Hare International Airport in Chicago treffen.

Kort daarna zal een absoluut enorme winterstorm Californië heel hard treffen, en ons wordt verteld dat “reizen misschien onmogelijk is” in bepaalde gebieden …

Er zijn al winterstormhorloges uitgegeven voor de Sierra en de National Weather Service zegt dat reizen onmogelijk kan zijn omdat de sneeuwniveaus dalen wat kan leiden tot talloze wegafsluitingen van woensdag tot donderdag.

Er wordt voorspeld dat er meerdere voeten sneeuwen in de bergen. In de lagere hoogten en langs de kust, zal het regenen met de mogelijkheid dat de totalen 5 inches bereiken.

Dit is absoluut niet normaal.

In sommige delen van het land voelt het alsof de winter al meer dan een maand geleden is aangekomen. Dit heeft een enorme impact gehad op het oogstseizoen en ongewoon koude temperaturen kunnen het ook erg moeilijk maken voor boeren die van plan zijn deze winter gewassen te telen. Het volgende komt van Martin Armstrong …

De BIG FREEZE staat voor de deur. De vluchtigheid in het weer die onze computer op lange termijn heeft voorspeld, zou ertoe moeten leiden dat deze winter kouder wordt dan de vorige. In Groot-Brittannië heeft de sneeuw een reeds door overstromingen verwoest land getroffen doordat de temperaturen naar -7 ° C zijn gedaald. Dit maakt deel uit van het probleem waarmee we worden geconfronteerd. De grond bevriest en dit voorkomt wintergewassen. Tijdens de late 1700s bevroor de grond volgens John Adams tot een diepte van 2 voet.

En in Schotland wordt voorspeld dat dit “de koudste winter voor 10 jaar” zou kunnen zijn …

SCOTLAND voorspelt de koudste winter gedurende 10 jaar – met -13C dieptepunten, sneeuw, ijs en reisproblemen, met een zwakke zon en de koude rillingen.

De slechtste winter sinds 2009-10 is te wijten aan het feit dat de zon op het zwakste punt van zijn 11-jarige krachtcyclus staat, zei The Weather Company, ‘s werelds grootste commerciële voorspeller.

De laatste keer dat de kracht van de zon zo laag was als nu, zag Schotland de bittere winter 2009-10, de koudste winter van Groot-Brittannië sinds de jaren 1970 en de Big Freeze van 2010, met de koudste december ooit geregistreerd.

We zijn op het hele noordelijk halfrond bizar koud weer waar, maar de meeste mensen begrijpen niet waarom dit gebeurt.

Meer dan iets anders bepaalt zonneactiviteit of de omstandigheden warmer of kouder worden dan normaal. Dus dit is de reden waarom de Almanak van de Boeren en de Almanak van de Oude Boer ons allebei vertellen dat deze winter bitter koud en zeer sneeuwachtig zal zijn …

Niet lang nadat Farmers ‘Almanac suggereerde dat het een “ijskoud, ijzig en ijzig” seizoen zou zijn, heeft de * andere * Farmer’s Almanac zijn jaarlijkse weersvoorspelling vrijgegeven – en het is even verontrustend.

Terwijl de eerste publicatie gericht was op de koude temperaturen die deze winter werden verwacht, voorspelt de Almanac van de Oude Boer dat buitensporige sneeuwval het meest opmerkelijke deel van het seizoen zal zijn.

De Almanac van de oude boer, die werd opgericht in 1792, zegt dat de komende winter “zal worden herinnerd voor sterke stormen” met zware regen, ijzel en veel sneeuw. Het tijdschrift gebruikte eigenlijk het woord “sneeuwverload” om de omstandigheden te beschrijven die we de komende maanden kunnen verwachten.Comments

comments