Trump in wonderland

Trump in wonderland

25 november 2019 0 Door Indignatie redactie

De miljoenen tegenstanders van Donald Trump zien hem ongetwijfeld als The Mad Hatter: Maar nee: hij is Alice. De president van de Verenigde Staten is verdwenen in het konijnenhol en hij bevindt zich in Wonderland – compleet met een rode koningin (Nancy Pelosi) die roept: “Weg met zijn hoofd!”

De grote fout die buitenlandse waarnemers maken bij het observeren van de nieuwste farce in Washington veronderstelt dat er een zekere orde, rationaliteit en lineaire logica achter zit. Er is geen. Het is politiek volgens de gebroeders Marx

Dit is een showproces – incompetent gepland en geregisseerd door honderden gek gemaakte scenarioschrijvers: de Democratische leden van het House Judiciary Committee, hun personeel en de kwijlende Mainstream US Media schrijven en herschrijven het script terwijl ze verder gaan.

Als je de Mainstream Media wilt geloven, die deze bizarre cartoon gretig serieus nemen, is er al voldoende bewijsmateriaal om Trump duidelijk te overtuigen van het proberen een onderzoek in te stellen naar het prima facie bewijs van corruptie door de zoon van een voormalige vice president en de leidende democratische presidentskandidaat.

Moet dit crimineel of schokkend zijn? Waar wordt Trump zelfs van beschuldigd? Hij wordt beschuldigd van het voorzichtig onderzoeken van de mogelijkheid van corruptie in een gevoelige en duidelijk instabiele Amerikaanse bondgenoot wiens regering openlijk probeerde de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 te beïnvloeden (zoals Rusland dat NIET deed!)

Inderdaad, top Oekraïense regeringsfunctionarissen publiceerden vóór de 2016-stemming openlijk opinieartikelen in de meest prestigieuze Amerikaanse verkooppunten die kandidaat Donald Trump kwaadaardig aanvielen en riepen op de verkiezing van zijn tegenstander Hillary Clinton.

Verre van de veiligheid van Oekraïne in gevaar te brengen en Amerikaanse hulp in te houden, heeft Trump onverstandig een vloed van dodelijke Amerikaanse wapens goedgekeurd, vooral Javelin-raketten voor Kiev.

Deze enorme wapenoverdracht verhoogt de potentiële dreiging voor de afgescheiden provincies Lugansk en Donetsk ernstig. Daarom wordt ook automatisch de dreiging van een directe oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland aangezwengeld – een gevaar van onvoorstelbare gruwel waar de fanaten “Hate Trump!” En “Hate Russia!” In Washington waanzinnig blind voor zijn.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  White Supremacy is het virus; Politie is de vector

De metafoor van de Gadarene Swine wordt herhaaldelijk te veel gebruikt: maar alleen omdat het werkt. Het is waar. De fanaten van Hate Trump in het Amerikaanse congres en in de Amerikaanse media zijn bezig het menselijk ras te verslaan naar een vernietigende nucleaire oorlog die niemand anders op afstand wil.

Trump heeft op een heel eenvoudige manier niemand de schuld te geven, behalve zichzelf voor deze vreselijke gang van zaken in Wonderland. Hij omringde zichzelf met Rusland-hatende Armchair Warriors van Fiona Hill tot John Bolton en Kurt Volker. Het hoeft hem dus niet te verbazen dat zij hem – en een vrouw – hebben verraden.

Trump probeerde niet de duistere invloed van de Deep State, het Jabberwock-monster van zijn Wonderland, terug te draaien. Het zal hem dus niet verbazen dat de Deep State Jabberwock hem opnieuw probeert op te eten.

Voormalig Amerikaanse ambassadeur in Kiev, Marie Jovanovich en voormalig functionaris van de Nationale Veiligheidsraad, Alexander Vindman, steunden zowel consequent als meedogenloos het illegale gangsterregime in Kiev, dat pas in 2014 de macht kreeg door een gewelddadige staatsgreep door de democratisch gekozen president van de natie omver te werpen.

Toch zijn Jovanovich en Vindman nooit verantwoordelijk gehouden voor hun dubbele normen en verraad aan hun primaire loyaliteit aan de regering van de Verenigde Staten. Ze weten dat ze veilig zijn: ze leven in Wonderland, waar verraad patriottisme is en loyaliteit aan de wet en de grondwet van de natie de meest onvergeeflijke misdaad is.

Want het is de gekozen president van de Verenigde Staten die al het buitenlands beleid bepaalt: of dat moet tenminste. En het is het diplomatieke en veiligheidsapparaat van de Verenigde Staten dat wordt verondersteld dat beleid loyaal en zonder het in twijfel te trekken.

Ook dienen alle ambassadeurs expliciet naar het plezier van de president en Trump had Jovanovich moeten ontslaan zodra hij aantrad. Ze was benoemd door zijn voorganger Barack Obama, met de zegen van zijn eigen buitenlandpolitieke goeroe, Pools-Amerikaanse en Rusland-hatende voormalige Nationale Veiligheidsadviseur Zbigniew Brzezinski om een ​​beleid te voeren dat Trump expliciet had gekozen om te verlaten – roekeloos, potentieel zeer gevaarlijk onvoorwaardelijke Amerikaanse steun voor de instabiele staatsgreep in Kiev.

Maar dit doet er allemaal niet toe: we zijn binnen de ringweg en in het konijnenhol. We zijn in Washington. En Washington is Wonderland. Lewis Carroll en zijn Alice zouden het meteen begrepen hebben.Lees ook:  MH17 De vele redenen om Vasily Prozorovs getuigenis te geloven over de rol van Oekraïne bij het neerhalen van MH-17

Comments

comments