Duitse moeder geëxecuteerd met 37 steekwonden: geen gevangenisstraf voor Afghaanse moordenaar

Duitse moeder geëxecuteerd met 37 steekwonden: geen gevangenisstraf voor Afghaanse moordenaar

26 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Een afgewezen asielzoeker heeft een moeder van twee in Kiel (Sleeswijk-Holstein) op wrede wijze vermoord. Met 37 steekwonden  dode de asielzoeker letterlijk de 36-jarige vrouw. De rechter stond clementie toe en vergaf een weelderige migratiebonus: de Afghaanse moordenaar heeft geen tralies achter de tralies.

Foto boven Rechter Jörg Brommann (midden) is verantwoordelijk voor het schandalige vonnis.

Een 25-jarige asielzoeker heeft een brute moord gepleegd in Kiel. Een 36-jarige Duitser had de escape-simulator overgenomen. Ze hadden elkaar ontmoet op een verjaardagsfeest in de buurt en hadden soms een relatie. Het feit dat de moeder van twee de relatie uiteindelijk beëindigde, sprak de Afghaanse immigrant helemaal niet aan. Hij maakte het plan om wraak op haar te nemen.

Ongemerkt trok hij zich met een mes door een kelderraam in het huis van de vrouw en verraste haar. Zonder veel aarzeling prikte hij alsof hij buiten zinnen was. In totaal 37 ramde de voormalige soldaat het mes in het lichaam van de 36-jarigen. Het slachtoffer kreeg ook een steek in de hersenstam. De vrouw had geen enkele kans en bloedde pijnlijk in haar rijtjeshuis in Kiel.

Richter kent migratiebonus toe – geen gevangenisstraf

De wrede misdaad toonde, volgens de woorden van voorzitter Jörg Brommann, een “absolute wil om uit te roeien in de zin van een gerichte en beoogde moord”. De beschuldigde “wist precies wat hij deed en heeft gezien wat hij heeft gedaan,” zei Brommann tijdens het proces. Het vonnis lijkt ongelooflijk: de Afghaanse moordenaar verwacht geen gevangenisstraf.

In het kader van een typische dader-slachtofferomkering in de BRD werd de koelbloedige moordenaar opnieuw geclassificeerd als verwijtbaar. Hij lijdt aan paranoïde schizofrenie, zegt de migratievriendelijke verklaring. Daarom wordt de Afghaan niet gestraft voor de executie van de dubbele moeder. Hij zal in de toekomst worden gehuisvest in een leuke psychiatrische instelling in plaats van een gevangeniscel – uiteraard ten koste van de belastingbetaler. 4K TV en PlayStation zijn al klaar.

Misdaad had voorkomen kunnen worden

Zo ongelooflijk als dit vonnis klinkt, zo betreurenswaardig zijn de omstandigheden waaronder de 36-jarige Duitser van haar leven scheidde. Omdat de daad voorkomen had kunnen worden. De Afghaanse moordenaar had asiel aangevraagd in de FRG, die al lang was afgewezen. Dienovereenkomstig was het immigrantenmes al lang gedeporteerd. Het falen van de Duitse autoriteiten maakte het mogelijk dat deze gewetenloze moord überhaupt in Kiel kon plaatsvinden. Dit is een ander leven van een Duitser vanwege Angela Merkel en haar handlangers. De kinderen van de 36-jarigen moeten nu zonder moeder opgroeien.Lees ook:  Merkels hypotheek

Comments

comments