DUITSLAND: zwembaden die alleen voor MOSLIM zijn, moeten niet alleen worden toegestaan, maar ook worden verplicht

DUITSLAND: zwembaden die alleen voor MOSLIM zijn, moeten niet alleen worden toegestaan, maar ook worden verplicht

26 november 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Op het eerste gezicht worden zwembaden met alleen moslims gezien als een teken van het kolossale falen van zogenaamd ‘multiculturalisme’ en moslimassimilatie, maar als je naar de feiten kijkt, zijn ze eigenlijk een geweldig idee, vooral voor Duits meisjes en vrouwen die het belangrijkste doelwit zijn van seksuele aanvallen door moslimmigranten in openbare pools.

Abdullah Zeran, een 38-jarige moslimimmigrant en inwoner van Frankfurt, zegt dat hij momenteel op jacht is naar individuen die bereid zijn zijn idee te financieren – de bouw van een pool die uitsluitend voor vrome, conservatieve moslims, meldt het Duitse dagblad Die Welt  . (Oh, NEE, het moet voor ALLE Moslims zijn)

“Moslimouders hebben een probleem wanneer de kinderen in de klas samen zwemles hebben,” vertelde Zeran de regionale krant  HNA. “De ouders willen dat meisjes en jongens gescheiden worden. We kunnen en willen zwemlessen aanbieden voor moslimmeisjes in ons zwembad en zijn op zoek naar samenwerking met het schoolbestuur, “voegde hij eraan toe.

Zeran, die overtuigd is van de economische levensvatbaarheid van het plan, schat dat hij ongeveer drie miljoen euro nodig heeft om zijn idee te realiseren. “Ik heb marktonderzoek gedaan en zeg: zwemmen voor strikte moslims is een gat in de markt.”

Hij zegt dat als een dergelijk zwembad wordt opgericht, Turkse gemeenschappen tot 90 kilometer afstand hebben beloofd het bad te gebruiken.

Lees ook:  Let niet op Merkel: miljoenen gekwalificeerde burgers keren de Duitsland de rug toe

Niet elke Frankfurter is echter zo enthousiast over het plan van Zeran. De tegenstanders van het idee beweren dat een gescheiden zwembad met alleen moslims een duidelijk teken van ongezond islamitisch communitarisme zou zijn. (Geen teken, geen oplossing)

Zeran ziet het project echter niet in dit licht. “Het maakt niet uit, de ene gaat op vrijdag naar de moskee, de andere op zaterdag in de synagoge, de derde op zondag in dienst. We hebben veel gemeen. (Nou echt niet dus!)

Iedereen heeft recht op de vervulling van zijn behoeften. Het is om zo te zeggen de voltooiing van de integratie, wanneer een groep zich niet langer hoeft te verontschuldigen voor dingen anders te doen dan de anderen ‘, zegt hij. (Dat is waarom er zoveel moslim NO GO-zones in Europa zijn)

Toen hem werd gevraagd naar zijn gedachten over het plan, zei Jan Pasternack, sociaal-democraat en wordvoeder van onderwijs- en integratie-afgevaardigde: “Tot nu toe wijst niets erop dat de verplichte sessie zwemlessen anders moet worden gehouden dan in de klas.” Toch laat onderstaande beelden zien dat zwembaden voor alleen moslims misschien wel een beter idee dan de denkt.

Er zijn nog tientallen verhalen zoals deze die uit Duitsland en Europa komen. Hier zijn slechts enkele koppen:

 

Lees ook:  U wilt de burgeroorlog - en begin nu
donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments