Verknipte moslims haten onze kerst (video)

Verknipte moslims haten onze kerst (video)

26 november 2019 2 Door Indignatie redactie

Het is niet helemaal zoals onze MSM ons voorspiegelt er zijn in deze wereld mensen die kerstmis zien als een feest van de westerse duivel tegen hun geloof.

moslims wensen u een vrolijk kerstfeest, echte moslims vieren Kerstmis onder de boom.

MAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onderstaande video’s zegen veel over over onze gesluierde vriendinnen en vrome vrienden.

MOSLIMVROUW zegt: “Kerstmis is beledigend voor moslims en het is ‘islamofoob’ om het te vieren of zelfs te erkennen”

Dit gaat samen met een populaire islamitische geestelijke die verklaarde dat ‘het zeggen van’ Merry Christmas ‘erger is dan ontucht plegen, alcohol drinken of iemand doden. (zie tweede video).

Ze legt uit waarom moslims geloven dat het Westen slecht is (maar toch blijven ze hier massaal naartoe komen), omdat het volledig gebaseerd is op het christendom dat tegen de islam is. Ze zegt dat ze in Shari’a geloven en het hele idee van Kerstmis is godslastering en moslims moeten het niet accepteren.

Mufti Menk – Moslims & Kerst/Nieuwjaar (Ondertiteld) Wat betekent kerst voor een Moslim? Wat is bijvoorbeeld het oordeel over kerstcadeau aan iemand geven? Wat is de ernst van Kerst en Kerstcadeau’s geven? Mufti Menk legt dit maaShaaAllaah op een logische en simpele manier uit. Moge Allaah hem behouden voor ons.

Lees ook:  Europol: Islam vormt het grootste risico van terrorisme in de EU, rechts terrorisme bestaat nauwelijks

Lees verder onder video’s

AUSTRALIAN IMAM zegt dat elke moslim die een moord pleegt of een kind verkracht, maar zijn dagelijkse gebeden zegt, nog steeds beter is dan een moslim die een gebed mist.

In feite zegt hij dat elke moslim die zelfs maar één gebed mist, veel erger is dan een moordenaar, een verkrachter, een terrorist en een pedofiel samen, in de ogen van Allah. Is de islam niet geweldig, mensen ???

Een prominente Australische prediker, Mohamed Hoblos, die dit soort ideeën tot zijn moslimgemeenten predikt, heeft een grote aanwezigheid op sociale media en heeft meer dan 50.000 Faceboomeenten predikt, heeft een grote aanwezigheid op sociale media en heeft meer dan 50.000 Facebook-volgers.

PAS Jeugdleider waarschuwt moslims tegen het vieren van Kerstmis

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments