MOET LEZEN: Greta Thunberg naar bekendheid gebracht door ANTIFA-ouders en Soros-connecties

MOET LEZEN: Greta Thunberg naar bekendheid gebracht door ANTIFA-ouders en Soros-connecties

26 november 2019 2 Door Indignatie redactie

De 16-jarige klimaatveranderingsactiviste Greta Thunberg is snel uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest prominente politieke leiders, die een massabeweging van miljoenen uit het niets lijkt te inspireren om het probleem van de opwarming van de aarde te bestrijden.

De plotselinge opstijging naar bekendheid van het jonge meisje gebeurt echter niet toevallig. Ze heeft diepe banden met de globalistische elite en activistische ouders die aanhangers zijn van de uiterst linkse binnenlandse terroristische groep ANTIFA.

Thunberg’s frequente afhandelaar is Luisa-Marie Neubauer, een medewerker van de ONE Movement. Neubauer is te zien achter Thunberg bij veel van haar openbare evenementen.

Wide Awake 🇺🇸🇨🇭🇩🇪 Q-Army Swiss Division on Twitter

5. HER HANDLER On the photos behind her u see Luisa-Marie Neubauer, her handler. She’s a member of “ONE Foundation” managed by BONO, Bill Gates and George Soros

De Gates Foundation  geeft op hun officiële website toe  dat de ONE Movement een samenwerking is tussen enkele van ‘s werelds rijkste en machtigste belangen, waaronder de beruchte progressieve financier George Soros:

ONE is ontstaan ​​in gesprekken tussen Bill Gates en Bono in de vroege jaren 2000 over de noodzaak om Amerikanen beter te informeren over extreme armoede over de hele wereld. Samen met Melinda Gates, Bobby Shriver, George Soros, Ed Scott, Bob Geldof en Jamie Drummond creëerden ze een anti-armoede advocacy organisatie genaamd DATA die zich richtte op het inzetten van beroemdheden en andere invloedrijke personen om wereldleiders aan te sporen actie te ondernemen op specifieke ontwikkeling kwesties. Binnen een paar jaar had DATA zich verenigd met verschillende andere organisaties om ONE te vormen, met grote steun van de Bill & Melinda Gates Foundation.

Thunberg moest zich deze zomer verontschuldigen omdat hij per ongeluk een ANTIFA-t-shirt droeg. Ze beweerde op haar Twitter-account dat ze zich niet realiseerde dat het t-shirt reclame maakte voor een gewelddadige extremistische organisatie.

Greta Thunberg on Twitter

Yesterday I posted a photo wearing a borrowed T-shirt that says I’m against fascism. That T-shirt can apparently to some be linked to a violent movement. I don’t support any form of violence and to avoid misunderstandings I’ve deleted the post. And of course I am against fascism.

Haar ouders – Svante Thunberg en Malena Ernman – zijn echter gefotografeerd met exact hetzelfde t-shirt, wat ernstige twijfel oproept over haar uitleg.

Antifa International on Twitter

Greta Thunberg (and her folks!) are antifa.

Thunberg’s moeder, Malena Ernman, is een populaire Zweedse operazangeres en een lange tijd extreem linkse activist. Ze indoctrineerde haar dochter, bij wie de diagnose autisme en andere psychische stoornissen is gesteld, vanaf de jongste leeftijd met apocalyptisch dogma over het milieu. Ze beweert zelfs  dat haar dochter deeltjes koolstofdioxide  in de lucht kan zien , omdat Thunberg haar hele leven al doordrenkt is van fantasie en waanideeën.

De eerste schoolstaking van Thunberg viel samen met de publicatie van het memoires van haar moeder, ‘Scenes from the Heart’. Haar eerste protest werd in eerste instantie openbaar gemaakt op de sociale media-account van Ingmar Rentzhog, de public relations-man van het boek.

Ze hebben van Thunberg ook een machine gemaakt om geld te verdienen, waarbij ze het kind gebruiken om milieuactivisten te fleuren uit grote donaties. Rentzhog richtte een klimaatgericht PR-bedrijf ‘We Don’t Have Time’ op en plaatste Thunberg in de Youth Advisory Board. De organisatie heeft bijna een miljoen pond opgehaald voordat Thunberg zelfs als wereldwijd icoon in de schijnwerpers werd gezet.

De familie Thunberg gebruikt ook regelmatig bizarre en quasi-satanische symboliek, typisch voor degenen die achter de globalistische autoritaire agenda staan:

Manny_Ottawa on Twitter

This explains it all. @GretaThunberg mother actress??? Malena Ernman-Thunberg, buying a frozen pizza, wrapped in plastic https://t.co/MiiqRc1of7

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De geloofwaardigheid van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens ligt in puin nadat de banden van rechters met Soros zijn onthuld

Wide Awake 🇺🇸🇨🇭🇩🇪 Q-Army Swiss Division on Twitter

Wide Awake 🇺🇸🇨🇭🇩🇪 Q-Army Swiss Division on Twitter

https://t.co/MvxYaJ2Dqx

Zoals gewoonlijk is er veel meer dan je op het eerste gezicht zou denken met betrekking tot het nieuwe valse idool van de anti-menselijke klimaatcultus.

“Mijn dochter kan CO2 zien met het blote oog”

thunVolgens haar moeder Malena Ernman (48) kan de 16-jarige Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg CO2 met het blote oog zien. Dat schrijft ze in het boek ‘Scenes from the heart. Ons leven voor het klimaat ‘, dat ze met haar familie schreef.

Greta Thunberg werd gediagnosticeerd als een kind met een obsessief-compulsieve stoornis en het syndroom van Asperger, net als haar jongere zus Beata. De activist heeft ook een fotografisch geheugen. Ze kent alle hoofdsteden uit het hoofd en kan alle chemische elementen van het periodiek systeem binnen een minuut opsommen.

Bovendien heeft ze volgens haar moeder nog een cadeau. “Greta kan zien wat andere mensen niet kunnen zien”, schrijft Malena Ernman in het boek . “Ze kan kooldioxide zien met het blote oog. Ze ziet hoe het uit schoorstenen stroomt en de atmosfeer op een stortplaats verandert. ‘

Leren over klimaatverandering op jonge leeftijd veroorzaakte een aardverschuiving in de omgeving van Greta. Ze was acht jaar oud toen ze voor het eerst foto’s en beelden over de kunststoffen in de oceanen op televisie en op school zag en hoorde dat de opwarming van de aarde wordt veroorzaakt door menselijke activiteit.

thun

“Greta stopte plotseling met eten, de ene dag na de andere”, schrijft haar moeder. “Vanwege een eetstoornis moesten we het aantal gnocchi’s in haar bord tellen om te zien of ze genoeg kreeg. En om een ​​derde van een banaan te eten, duurde het een uur. ‘Greta stopte met naar school te gaan, huilde voortdurend en sprak alleen met haar ouders, zus en één leraar. Op elfjarige leeftijd raakte ze depressief.

Ze kroop alleen uit die vallei toen ze zich door haar familie hoorde horen. Geleidelijk was ze in staat om haar ouders te overtuigen om de verwarming te verlagen, om te stoppen met het eten van vlees. In de tussentijd leeft het gezin veganistisch, hebben ze een eigen moestuin buiten de stad en rijden ze alleen met hun elektrische auto als ze dat nodig achten. Haar moeder vliegt ook niet meer, maar een internationaal gerenommeerde operazangeres .

In 2009 vertegenwoordigde Malena Ernman Zweden op het Eurovisie Songfestival , maar nu koos ze voor een carrière dicht bij huis in Stockholm. Haar vader Svante, een acteur, is vernoemd naar de neef van zijn overgrootmoeder: Svante Arrhenius werd geboren in 1859 en was de eerste die voorspelde hoe een toename van CO2 een broeikaseffect zal veroorzaken.

Greta Thunberg kan CO2 zien

De uitgever van het boek in Zweden zei: “Ik was geschokt door de commotie in Duitsland, België en nu ook in Italië”. “Ik kan je verzekeren dat het een metafoor is; als je de hele passage leest, sluit het af met het verhaal van ‘The New Emperor’s Clothes’ van Christian Anderson. Het is dus zeker niet letterlijk. ”In een sms zegt de moeder ook dat het alleen om beeldspraak gaat.

FAZ.NET on Twitter

In einem gemeinsamen Buch gibt Familie #Thunberg jetzt Einblicke in ihren außergewöhnlichen Alltag zwischen besonderer Begabung und Essstörung: https://t.co/vf8uw6lGDy

 

Lees ook:  Wie zit er achter de jonge marionet klimaatactiviste Greta Thunberg?


Comments

comments