Schandaal meer dan 5.200 oorlogsmisdadigers onder vluchtelingen – autoriteiten waren opzettelijk inactief

Schandaal meer dan 5.200 oorlogsmisdadigers onder vluchtelingen – autoriteiten waren opzettelijk inactief

26 november 2019 1 Door Indignatie redactie

Sinds 2014 zijn meer dan 5.200 verwijzingen naar oorlogsmisdadigers onder zogenaamde “vluchtelingen” ontvangen door de federale recherche en de procureur-generaal. Maar in ongeveer 98 procent van alle gevallen was er geen onderzoek. Maakt het de autoriteiten uit of er misdadigers zijn onder zogenaamde “asielzoekers” die een enorme bedreiging voor de burgerbevolking kunnen vormen?

De cijfers zijn meer dan beangstigend: van 2014 tot begin 2019 heeft het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) ongeveer 5.000 verwijzingen naar “misdrijven volgens het internationale recht” doorgestuurd naar de Federale Criminele Politie en de Federale Procureur-generaal. Nog eens 200 berichten kwamen uit andere bronnen. Duizenden gewetenloze oorlogsmisdadigers waren te vinden onder de zogenaamde “asielzoekers”.

Pittig: in slechts 129 gevallen werden zelfs onderzoeken ingesteld, zoals de ZEIT- rapporten . Op basis van de 5.200 aanwijzingen betekent dit dat de autoriteiten niet in ongeveer 98 procent van alle gevallen hebben gehandeld. Er ontstaat onvermijdelijk het vermoeden alsof de vasthouding van het onderzoekerssysteem. Omdat de uitspraak van een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken nogal ongelooflijk klinkt. Hij zei tegen de pers : “Het grote aantal referenties heeft het niet mogelijk gemaakt om alle, bijvoorbeeld, rechtstreeks door politie-ondervragingen te volgen.”

Worstelen onderzoeksinstanties eigenlijk met ontbrekende capaciteiten? Nauwelijks! Omdat als het gaat om het vervolgen van etnische Duitsers, bijvoorbeeld omdat ze hun mening op het net hebben bekendgemaakt, alle hefbomen van de rechterlijke macht in gang zijn gezet. Begin juni van dit jaar vlogen tientallen Duitsers bij het ochtendgloren tientallen Duitsers binnen – een dag van actie van de BKA tegen zogenaamde “haatreacties” op internet. De uitgestrekte invallen in beslag genomen computers en smartphones, die effectief werden beschouwd als een “moordwapen”.

Terwijl Duitsers maximaal vijf jaar gevangenisstraf krijgen voor zogenaamde ‘haatberichten’ op het net, kunnen immigranten vermoede oorlogsmisdadigers zich vestigen in het paradijs van Merkel in de sociale hangmat. Het is verbazingwekkend hoe dubbele normen in Duitsland worden gemeten. Hardwerkende belastingbetalers krijgen huiszoekingen naar uitingen van mening in de digitale baan en bij gevaarlijke oorlogsmisdadigers is zelfs niet bepaald.

In het licht van een dergelijke onderdrukking van de realiteit is het slechts een kwestie van tijd totdat de volgende aanval zal plaatsvinden. De autoriteiten zullen u niet uitpraten, zij zouden er niets van hebben geweten. 5.200 aanwijzingen zijn waarschijnlijk voldoende om een ​​of twee gevaren uit de circulatie te halen als u weigert grenscontroles uit te voeren. De volgende kerstmarkt komt eraan.

Comments

comments