Totalitair DENK-mispunt Farid Azarkan wil omroepen die Thierry Baudet interviewen uit NPO gooien (video)

Totalitair DENK-mispunt Farid Azarkan wil omroepen die Thierry Baudet interviewen uit NPO gooien (video)

26 november 2019 1 Door Indignatie redactie

Volgens DENK-Kamerlid Azarkan moeten omroepen die politici interviewen die zich niet aan de DENK-doctrine houden verdwijnen. WNL wordt in het bijzonder gehekeld vanwege het feit dat Thierry Baudet er wel eens te gast is.

Gisteren hield de Tweede Kamer een debat over de NPO, waar onder anderen PvdA-voorman Lodewijk Asscher zichzelf al behoorlijk belachelijk maakte. Maar de hypocriete kijk van Asscher op de NPO – de publieke omroep moet inclusief zijn, maar dan wel zíjn soort inclusief – bleef niet beperkt tot zijn eigen partij. Ook zijn voormalige volgelingen van DENK waren het roerend eens dat je de publieke netten moet vrijwaren van rechtse mensen.

En DENK ging daar nog wel wat verder in dan de PvdA. Die laatste deed wat dom en laatdunkend over de nieuwe rechtse omroep ON!, maar DENK richt de pijlen ook op de bestaande tv-kraamkamers van PowNed en WNL. PowNed had een reportage gemaakt die niet fatsoenlijk was, en vanwege die ene onfatsoenlijke reportage moet die hele omroep maar weg. Aldus Farid Azarkan van de Kuzu & Öztürk-partij.

Maar de meest bizarre suggestie was ook om WNL aan te pakken. Bij die omroep is Thierry Baudet wel eens te gast. U weet wel: Tweede Kamerlid, politicus, deelnemer aan het openbare leven. Azarkan vindt het niet kunnen dat Tweede Kamerleden van een bepaalde kleur (die toevallig niet die van hem is) mogen aanschuiven bij de media. In naam van het feit dat sommigen gekwetst raken als Baudet er is, zou de NPO hem nooit mogen uitnodigen. Ondanks dat Baudet bij precies dezelfde Tweede Kamer werkt als Azarkan, en voor dezelfde werkgever: het electoraat van Nederland.

Lees ook:  Kuzu kreeg een mes in zijn rug van zijn mattie Selçuk Öztürk

Kortom: Azarkan wil dat de NPO gewoon wat politieke tegenstanders van hem kaltstelt. Tot zover dus het hypocriete geblaat van DENK over ‘inclusiviteit’. Bah!

 Comments

comments