Duitse vluchtelingenraad helemaal gek: deportatie in de winter is vermoedelijk levensbedreigend

Duitse vluchtelingenraad helemaal gek: deportatie in de winter is vermoedelijk levensbedreigend

27 november 2019 0 Door Indignatie redactie

De Thüringer Vluchtelingenraad wil in de wintermaanden een uitzetting van illegale migranten voorkomen. De schandalige reden: door een terugkeer in het koude seizoen worden de ontsnappingssimulanten bedreigd in hun leven en ledematen. Het is veel warmer in de landen van herkomst van de immigranten dan in de Duitsland.

Het klinkt als satire, maar het is de bittere waarheid. De Thüringer Vluchtelingenraad heeft eigenlijk een uitzettingstop geëist voor zogenaamde “vluchtelingen” in de wintermaanden. De rechtvaardiging kan nauwelijks verontwaardigd worden over belachelijkheid. Een deportatie kan illegaal zijn voor de terugkeer naar ‘winterse omstandigheden die de gezondheid en het leven bedreigen’, zei de anti-Duitse vereniging.

Het is bekend dat het welzijn van immigranten, parasitaire organisaties zoals de Vluchtelingenraad, erg belangrijk is. Met verontruste Duitsers, aan de andere kant, heb je geen sympathie, zelfs in het koude seizoen. Toen onlangs drie daklozen in Hamburg stierven aan een koude dood, kon men alleen stilte horen van vluchtelingenorganisaties.

Als men de reden voor de gevraagde stop van deportatie leest, klinkt dit bijna alsof de mensen uit de warme FRG in ijskoude gebieden worden gedeporteerd. Maar zoals je gemakkelijk kunt ontdekken, is dit op zijn minst een slechte grap, zo niet een ruwe complottheorie.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Franse oud-generaal waarschuwt: ‘In de voorsteden sluimert de guerrilla’

Deportatie zou mildere temperaturen betekenen

Natuurlijk ziet de waarheid er deze keer ook heel anders uit. In Marokko rapporteren de weerkikkers temperaturen tot 26 graden Celsius voor de komende zeven dagen. In Syrië wordt het de komende dagen ook veel warmer met maximaal 20 graden Celsius dan in Duitsland. In Somalië kunnen reizigers en de lokale bevolking genieten van maximaal 29 graden Celsius en in Irak kan het 24 graden Celsius bereiken.

Dit waren slechts enkele voorbeelden, maar ze laten duidelijk zien dat de eisen van de Vluchtelingenraad niets met de realiteit te maken hebben. Integendeel, als de Vluchtelingenraad migranten wil beschermen tegen vriestemperaturen, moet repatriëring naar hun thuisland dringend worden uitgevoerd. Omdat het in de FRG binnenkort echt ijzig zal zijn. Dus vandaag beter dan morgen naar het zuiden en ontsnap aan de kou!

Vereiste van de Vluchtelingenraad ontbreekt enige basis

Opnieuw zien we dat dubieuze organisaties zoals de Thüringer Flüchtlingsrat ver van de realiteit handelen. Het gaat allemaal om het bevorderen van de vervreemding van ons thuisland. Want zelfs bizarre samenzweringstheorieën worden uitgepakt. Iedereen die serieus gelooft dat het kouder is in de landen van herkomst van de immigranten dan in Duitsland, moet gewoon een zoekmachine van zijn keuze proberen en de weerberichten opzoeken. Misschien kan de een of de ander onder de indruk zijn van kristalheldere feiten.Lees ook:  Asielorganisaties betalen smokkelaars in de Middellandse Zee om migranten binnen te smokkelen

Comments

comments