Kijken! Thierry Baudet speecht over massa-immigratie in Zweden: ‘We zijn fundamenteel verraden!’

Kijken! Thierry Baudet speecht over massa-immigratie in Zweden: ‘We zijn fundamenteel verraden!’

27 november 2019 0 Door Indignatie redactie

FVD-voorman Thierry Baudet heeft dit weekeinde een lange toespraak in Zweden gehouden over de gevolgen van massa-immigratie voor de beide landen. Baudet vindt het altijd “verschrikkelijk” om te lezen over hoede massale immigratie naar het Scandinavische land bepaalde delen voorgoed heeft veranderd. Daarom moeten Nederland en Zweden snel beginnen met de instituties terug te veroveren op het links partijkartel, aldus Baudet.

Binnen de pan-Europese partij ECR heeft Forum voor Democratie een hoop Europese bondgenoten. Zoals in Zweden, waar de Zwedendemocraten (SD) een groot machtsblok vormen tegen de linkse communis opinio dat massa-immigratie een zege voor het land is. Maar SD weet, net als FVD, wel beter. Daarom was Baudet ook vereerd te gast te zijn op het tweejaarlijkse congres van de Zweedse partij. En niet alleen dat: het Nederlandse Kamerlid mocht zelfs een toespraak houden, en deed dat ook.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe beelden daarvan zijn een hit op YouTube, waar al ruim 15.000 mensen zagen hoe Baudet de gevestigde orde bij de enkels afzaagt. Ook legt hij aan het einde van zijn toespraak nog even uit wat het idee van de renaissancevloot is. In de zaal van de Zwedendemocraten weten ze niet wat ze horen. Ja jongens, dat is nog eens ander knäckebrod!

Lees ook:  Hoe Amerikaanse neocons het nieuwe radicale rechts van Nederland inspireerden

Maar alle grappen en grollen ter zijde, Baudets speech had een serieuze ondertoon. Want Zweden is het voorland van Nederland, zo beschrijft FVD ook nog maar eens onder de video: “Sweden and the Netherlands once were the most peaceful countries on earth. But decades of reckless open border policies have changed everything. Sweden is a frightening example of the consequences of mass immigration. And if nothing changes, the Netherlands will have the exact same problems in a mere couple of years.

Kunnen Baudet en de Zwedendemocraten het tij nog keren? De aankomende jaren zullen we dat gaan ontdekken!Comments

comments