Anti-Duits, anti-populair, pedofiel en oorlogszuchtig: het lelijke gezicht van de Groenen in Duitsland

Anti-Duits, anti-populair, pedofiel en oorlogszuchtig: het lelijke gezicht van de Groenen in Duitsland

28 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Momenteel zijn de Groenen op een hoog niveau. Als je echter kijkt naar waar de voormalige milieuactivist vandaag voor staat, dan vraag je jezelf af wie serieus kiest voor deze vaderloze figuren. Verdient een partij wiens leden naar Duitsland verwijzen als “waardeloze stuk stront” slechts één stem? Nauwelijks!

Weet je niet op wie je wilt stemmen bij de Europese verkiezingen? De diversiteit aan partijen op de stemming is immers erg groot. Als u overweegt om de Groenen te kiezen, moet u het volgende artikel zeer grondig lezen. Of je wordt naar je mening aangemoedigd na het lezen van dit artikel om je kruis op dit feest te maken, of je zult je er vol walging van afkeren.

In de gelederen van de Groenen ravotten tal van pedofielen rond. Een schitterend voorbeeld is Daniel Cohn-Bendit . Van 1994 tot 2014 was de crimineel aan het werk in het Europees Parlement. “De seksualiteit van een kind is iets fantastisch. (…) wanneer een klein meisje van vijf jaar begint zich uit te kleden: het is geweldig (…) “, juichte de kindermisbruiker jaren geleden publiekelijk op televisie. In plaats van de gevangenis, zou de dader carrière kunnen maken in de politiek – dus dat is gebruikelijk in de Groenen. En Cohn-Bendit heeft een aantal kameraden in hun eigen gelederen.

Maar niet alleen voor pedi-misdaad, de Groenen staan ​​bekend als een kleurrijke hond, de haat tegen hun eigen mensen en hun eigen thuisland zijn blijkbaar een van de standaardvereisten voor lidmaatschap van de partij. Groenen baas Robert Habeck, die “patriottisme (…) altijd overgeeft”, vond bijvoorbeeld de mening : “Er zijn geen mensen en daarom geen verraad aan de mensen.” Dat zou hij waarschijnlijk leuk vinden en zit dus in zijn anti-Duitse organisatie niet alleen. Jürgen Trittin scheen met de uitspraak : “Nooit eerder heb ik het volkslied gezongen en zal ik het niet doen als minister.” Het is duidelijk dat het niet werkt.

Hobby kwekers Cem Özdemir juichten gezien de umvolkung ons huis al. “De jonge Duitser heet nu Mustafa, Giovanni en Ali” Zelfs Katrin Göring-Eckardt uitgedrukt op een vergelijkbare manier. “Ons land zal veranderen, en drastisch. En ik kijk er naar uit, “zei de groene vrouw in 2015 kort na de illegale opening van de grens door de bondskanselier. Sindsdien is er veel veranderd in de FRG. Luxe huizen voor illegalen schieten als paddestoelen uit de grond, steeds meer Duitsers zijn het slachtoffer van seksueel geweld  of ander migrantengeweld . In Berlijn wordt vandaag elke drie uur een persoon afgetapt, Is dat niet een prachtige verandering die ons land heeft ervaren?

En waar zijn de Groenen nog voor? Natuurlijk voor de islamisering en de bouw van moskeeën. De Iraanse Nargess Eskandari-Grünberg eiste ongegeneerd dat Duitsers die tegen een moskeegebouw zijn, hun thuisland verlaten. Past om te bellen naar de homoseksuele To-Volker Beck legaliseren van brute Schächtungs rituelen en besnijdenissen. We moeten tenslotte niet alleen zorgen voor het aanbod van miljoenen illegale immigranten, maar ons ook aanpassen aan hun cultuur en ons verdedigen tegen de grote volksuitwisseling.

De groene genocidale fantasieën zijn niet alleen te vinden in de verklaringen van verschillende politici, maar ook in het verkiezingsprogramma, zelfs bij de Europese verkiezingen. Migratie is een verrijking, er is te lezen – een zin die gebedvol wordt herhaald in de hoop dat mensen uiteindelijk zullen geloven. “Het Dublin-systeem, dat vereist dat asielzoekers asiel aanvragen in het land waar ze het eerst zijn binnengekomen, is oneerlijk, ineffectief en mislukt”, aldus de Groenen. De waarheid is dat de overeenkomst niet past in het plan van de Groene Partij om Duitsland te overspoelen met immigranten uit andere culturen en culturen en wordt daarom bekritiseerd. Maar hoe dan ook, de regels worden momenteel toch niet gebruikt. Als je naar Duitsland wilt gaan, kom je ook naar Duitsland – dankzij de uitnodiging van Merkel en open grenzen.

De Groenen willen “een Europa dat legale ontsnappingsroutes en immigratiemogelijkheden biedt.” Illegale migratie moet gemakkelijk gelegaliseerd worden. Het nestelen in onze sociale systemen wil de Groenen uitleggen aan de mensenrechten. Laat dat smelten op je tong. Belastingen en sociale zekerheidsbijdragen, waar u hard aan werkt, willen de Groenen verdelen aan iedereen die erin slaagt om Duitsland binnen te komen – gewoon als een beloning voor het feit dat u zonder identiteitsdocumenten de grens bent overgestoken.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De verkiezingsdag in de VS is bijna aangebroken: wat zijn de kansen op ernstig politiek geweld?

Het heeft sleepboot koningin Angela Merkel (CDU) onze nationale activa al bijna volledig vernietigd. Hoewel het al jaren geleden werd bewezen dat de helft van (!) Alleen de staatsschuld te wijten is aan migratie, worstelen politici en de media met het verkopen van immigratie als een voordeel. De Umvolkungs Postille SPIEGEL over vermeende in de linker groene manier onbezonnen, “vluchtelingen zou kunnen verminderen Duitse schuld”.

Het is dus niet verwonderlijk dat de Groenen bijvoorbeeld criminele sleepboten eisen voor de ongeoorloofde smokkel van buitenlanders, wat in de FRG in overeenstemming met § 96 AufenthG een ernstig misdrijf is, niet om te vervolgen. Zo zou de droom van het uitsterven van blanke Europeanen veel sneller kunnen worden uitgevoerd. Het gejuich in de gelederen van de Groenen was navenant groottoen de SPD vorig jaar de zwaar criminele mensenhandelaar en Lifeline Captain Claus-Peter Reisch met 2500 euro beloonde voor zijn inzet voor genocide tegen de Europese volkeren. Volgens de wil van de Groenen zou het werk van Reisch en andere misdadigers in de toekomst rechtstreeks de EU zelf moeten overnemen. De partij roept op tot een Europees gecoördineerd sleepbootprogramma om de vervreemding van ons vaderland te versnellen.

Overigens, voor alle mensen met een handicap, van wie de Groenen hun kiezers lijken te werven, heeft de partij een extra ” verkiezingsprogramma in gemakkelijke taal ” gemaakt. Dit betekent echter niet dat dit document minder leugens bevat dan het origineel. En dat begint met het eerste punt “Milieu en klimaat”. De Groenen schrijven daar: “Het klimaat verandert. Over de hele wereld. Dit betekent: het wordt heter. “Miljoenen Duitsers ervaren nu uit de eerste hand waar de veronderstelde opwarming van de aarde allemaal om draait – bij temperaturen rond het vriespunt – half mei.

Omdat er vermoedelijk te veel auto’s en vliegtuigen zijn die de lucht vervuilen, slecht zijn voor het klimaat en lawaai maken, willen de Groenen dit vermeende probleem aanpakken, bijvoorbeeld met meer fiets- en voetgangerspaden. Dus de volgende keer dat u van Berlijn naar Rome moet reizen, slingert u zich op de fiets – omwille van het milieu. Omdat de Groenen sowieso auto’s met interne verbrandingsmotoren willen afschaffen , kunt u uw autosleutel direct in de stembus gooien, als u uw kruis op dit feest hebt gemaakt.

Ook interessant is het punt over mensenrechten. De Groenen zijn van mening dat landen die niet om mensenrechten geven geen geld van de EU mogen ontvangen. Uiteraard is deze vereiste al geïmplementeerd. Want de BRD is momenteel de grootste netto-betaler in de Europese Unie en werd niet eens bekritiseerd vanwege ernstige tekortkomingen bij de uitvoering van de mensenrechten . Het past zo goed dat we alleen de betaalmeester zijn en van alle miljarden stroomt nauwelijks terug.

Het anti-Duitse beleid van de Groenen wordt ook weerspiegeld in het feit dat de partij zich inzet voor abortussen en dus voor industriële massamoord. Dit brengt hen opnieuw in goed gezelschap met de sociaal-democraten. De ethno-suïcidale extremisten van de SPD hebben onlangs twee toegewijde abortusartsen hun leven gegeven. Dienovereenkomstig eisten de juso’s zelfs wettelijke abortus tot kort voor de geboorte – pervert is dat niet.

De groene dubbele standaard wordt nog steeds weerspiegeld in de kwestie van wapenuitvoer. Officieel spreken ze zich uit tegen wapenleveringen via de BRD aan andere landen, maar ze zijn in bijna elke oorlog in dezelfde adem. Legendarisch gaat over de illegale internationale deelname van de FRG aan de oorlog in Kosovo onder de groene minister van Buitenlandse Zaken Joschka Fischer. De Duitse deelname aan de illegale oorlog in Afghanistan werd ook besloten door de Bondsdag op verzoek van kanselier Gerhard Schröder (SPD) onder leiding van de rood-groene federale overheid. Dus als de Groenen één ding kunnen doen, is het liegen, hypocrisie en ontkenning van iemands agenda.

Dus als je van mening bent dat de islam naar Duitsland gehoord hoe mevrouw Göring-Eckardt gerealiseerd , of als u zelf beoordeeld pedofiel, dan moet je stemmen voor de Groenen. Zelfs als je zonder je auto kunt, kun je daar je kruis maken, waar ook oorlogszuchtigen en anti-Duitsers hun stem uitbrengen. Als je eruit ziet als een Claudia RothMet slogans als “Duitsland je waardeloze stuk stront”, “Duitsland ellende” en “Nooit meer Duitsland” kan identificeren, selecteer dan groen. Misschien zult u ook een moedige zelfmoord plegen tegen de wet, omdat de groene extremisten ook deze dubieuze strijd met grote passie en in nauwe samenwerking met terroristische elementen van de ANTIFA leiden – natuurlijk niet zonder passende steun met Duits belastinggeld.Lees ook:  Europa's machiavellistische moment

Comments

comments