Ex-Scania CEO voorspelt  burgeroorlog in Zweden als gevolg  van migranten

Ex-Scania CEO voorspelt burgeroorlog in Zweden als gevolg van migranten

28 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Zich aanpassen aan ONZE NORMEN EN WAARDEN is nooit ‘het ding’ geweest voor Islamieten uit het Midden- Oosten en Afrika. Zweden zou de aanleiding kunnen zijn voor een Europese Burgeroorlog tegen alles wat Islamitisch is, ook de ‘goeden’.

Dat zei Leif Östling tijdens een interview met het Zweedse Swebbtv. Hij is de voormalig directeur van het vrachtwagenbedrijf Scania die tevens de functie van voorzitter van het wetenschappelijk bureau Södertälje Science Park bekleedt.

Waarschijnlijk is de Zweedse regering het beste kindje van de klas of ze bestaan uit speciaal daar- voor geselecteerde SISSY PANTS om het land zo te laten overspoelen met migranten die zich zelfs in hun eigen land niet hebben kunnen aanpassen. (Hadden wij tijdens de tweede wereldoorlog geen verzet en ECHTE Engelandvaarders die terugkwamen als spion of telegrafist om het verzet te steunen of later als militair tijdens D-Day? Engeland gaf iedere Engelandvaarder een militaire opleiding! Daarna gingen ze terug!)

Zweden lokt via de site Sweden.se migranten naar het land door uitvoerig uitleg te geven over hun minderheden, ouderschapsverlof, gratis gezondheidszorg, gratis tandheelkundige zorg, hoge bedragen aan kinderbijslag waarin de website dan ook nog eens een voorbeeld afdrukt van een gezin met zes kinderen. Om het nog wat eenvoudiger te maken is de site beschikbaar in vier talen, te weten: Engels, Chinees, Russisch en Arabisch.

Nu bestaat de groep migranten die in 2015 naar Zweden gekomen is, al uit ongeveer 94% om asiel te zoeken vanwege de voordelen, volgens de Zweedse nieuwsbron Aftonbladet, een situatie die het failliet van de gemeenten als Bengtsfors en Filipstad zal kosten in 2020. Met bijna 420.000 asiel- zoekers aangekomen in het land sinds 2011 – en een totaal van meer dan 920.000 immigranten – worstelt het land, met minder dan 10 miljoen inwoners, om de nieuwkomers tegemoet te komen.

Lees ook:  Migrantencrises in Europa, toevallig of vooraf ontworpen?

De culturele kloof tussen autochtone Zweden en nieuwkomers uit het Midden-Oosten en Afrika is te groot om te overbruggen in één generatie, vertelde voormalig Scania CEO Leif Östling zaterdag. Hij waarschuwde dat botsingen tussen migranten en de lokale bevolking, een aantal gebieden zijn al.

veranderd in “no-go zones”, waar zelfs de politie zich niet langer waagt, een neerwaartse spiraal kan veroorzaken die zal uitmonden in “interne oorlogen” en om deze te bekoelen zal waarschijnlijk het leger moeten worden ingeschakeld.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren“De toekomst is somber voor de Zweedse economie,” vertelt Östling verder, “en het is omdat we veel te veel mensen van buitenaf hebben opgenomen, zonder te denken in de richting of de migran- ten in staat zijn om te assimileren en wennen aan Zweden, wat niet zo blijkt te zijn.”

Degenen die afkomstig zijn uit het Midden-Oosten en Afrika leven in een samenleving die we kunnen vergelijken met onze situatie van zowat honderd jaar geleden.

Veel CEO’s zijn het met hem eens, heeft Östling gezegd, maar ze zijn bang om zich ook te laten horen uit angst voor het in onmin brengen van hun bedrijf. Zweden heeft al lange tijd een reputatie als een land dat gastvrij is voor migranten, en de regering lijkt vastbesloten om ondanks het dreigende failliet van ZWEDEN dat imago te behouden.

Lees ook:  De avond dat de NBA plotseling stopte - en waarom het ertoe doet

Op dit moment geeft Denemarken elke migrant een equivalent van 15.000 euro om te vertrekken. Duitsland staat op het punt hetzelfde te doen. Misschien moeten alle leden uit de Europese Politieke Maffia eens voorzichtig hun ogen open gaan doen voor de WERKELIJKHEID want het zal tenslotte ook hun KOP zijn die gaat vallen. Geen enkele politieagent of militair zal een Europese Revolutie tegen ALLE migranten kunnen stoppen als zij geen paal en perk gaan stellen en ook maatregelen gaan nemen om deze mensen terug te sturen naar het land van HERKOMST, aanleidingen hiervoor zijn er genoeg, of niet? Als het kan om het land te bevrijden als militairen met een militaire opleiding die ze hier hebben gekregen. Wat is het probleem? Zijn het de Amerikanen weer die hun landen overhoop hebben geschoten. En wat blijkt? Dat ook alle NAVO landen daar aan het huishouden zijn? Is het daarom? Een vals schuldgevoel? Wat doen ONZE MILITAIREN in hun zandbakken? Daar alle olie voor Rockefeller veilig stellen? En ons hier wijsmaken dat we moeten stoppen met het gebruik van ‘fossiele’ brandstoffen? Niet iedereen is EEN RANDDEBIEL!

Is het geen vorm van POLITIEK, aan de politieke psychopaten van de EU hun MISDADIGE geest ontsproten, om alle landen hun Europese ‘sociale’ systemen tot in de grond af te breken en alle landen failliet te krijgen? Want, dat is er toch aan het gebeuren, of niet? Is het om straks alle migranten de schuld te geven als er geen sociale uitkeringen meer kunnen worden betaald. Is het de EU die aanstuurt op een volledige Europese Burgeroorlog?

Lees ook:  Trump heeft Amerika veranderd door alles over politiek te maken, en politiek helemaal over zichzelf

Begin eens voor jullie zelf te denken. Alle landen waar de Amerikaan en of de NAVO zit waar ook ter wereld zouden de RIJKSTE landen op aarde moeten zijn vanwege alle rijkdommen in de grond. En, al deze burgers slaan op de vlucht en vragen HIER bij ons asiel aan? Denkt u ook niet dat er iets niet klopt? Begin jullie verstand eens te gebruiken. Jullie vertrouwen de politiek, de banken, de olie- maatschappijen en de koninklijke families nog altijd? Vraag u dan het volgende af:

WAT HEBBEN ZIJ AL GEDAAN VOOR U!Comments

comments