Groepsverkrachting: 14-jarig meisje in Ulm misbruikt door vijf asielzoekers?

Groepsverkrachting: 14-jarig meisje in Ulm misbruikt door vijf asielzoekers?

28 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Een 14-jarig meisje was waarschijnlijk het slachtoffer van een groepsverkrachting op Halloween-avond in Ulm. De politie arresteerde vijf vermeende daders in de leeftijd van 14 tot 26 jaar. Alle verdachten zijn volgens de politie  “vluchtelingen” .

De vijf mannen zouden het meisje naar een appartement hebben gelokt en vervolgens de 14-jarige hebben aangevallen

De student was op de avond van 31 oktober samen met vrienden in Ulm onderweg toen ze een van de vermoedelijke latere daders ontmoette. Ze had hem al beter moeten leren kennen. In plaats van verder te gaan met haar vrienden, sloot ze zich aan bij de  asielzoeker  en zijn vier metgezellen. Ondertussen geloofden de ouders van de 14-jarige het meisje vergezeld door haar vrienden.

In het huis van een van de verdachten werd ze vervolgens verkracht, beschreef de 14-jarige   volgens het rapport van de officier van justitie , eerst haar ouders, daarna de politie. Uit het rapport blijkt niet of slechts één van de vijf daders of van meerdere, zo niet alle vijf daders is, met ervaring waaruit blijkt dat de misdaad van buitenlanders, asielzoekers, immigranten en “vluchtelingen” door  de onderzoeksautoriteiten bijzonder  sterk is De neiging bestaat om de ware gebeurtenissen zo ondramatisch mogelijk weer te geven en in taal te beschrijven, zodat de bevolking geen authentiek beeld krijgt van wat er in eigen land gebeurt. Volgens Mercurius Men zegt dat minstens drie van de mannen het meisje hebben gepasseerd .

Verschillende medicijnen toegediend

Zoals de politie vandaag zegt , had de tiener al alcohol gedronken toen ze wegging met de asielzoekers. In deze toestand had ze ermee ingestemd om met de verdachten in een appartement in het Illertal te gaan. Blijkbaar hadden ze daar  bedwelmende middelen gekregen  .

Dit is ook een voorlopig resultaat van de toxicologische onderzoeken waarover de autoriteiten beschikken. Zo zijn  in het bloed van het meisje verschillende medicijnen ontdekt  . Dit suggereert de veronderstelling dat het meisje volgzaam moet worden gemaakt met bedwelmende middelen.

Vijf verdachten gearresteerd, allemaal asielzoekers

In elk geval kon de politie nu alle vijf verdachten identificeren. Nadat dit was gelukt, zochten politiemannen afgelopen vrijdag vier appartementen in Stuttgart, in een Filstalgemeinde en in een Illertalgemeinde. De vijf verdachten, van 14 tot 26 jaar, werden voorlopig gearresteerd. Alle vijf zijn asielzoekers. 

Op verzoek van de officier van justitie Ulm heeft de verantwoordelijke magistraat reeds op zaterdag aanhoudingsbevelen uitgevaardigd voor twee 16- en 26-jarige verdachten. Een 15-jarige werd op dinsdag voorlopig gearresteerd. Ook tegen hem heeft de verantwoordelijke detentierechter op verzoek van de officier van justitie Ulm een ​​aanhoudingsbevel uitgevaardigd. Twee andere verdachten van 14 en 24 jaar zijn daarentegen vrij. Waarom is niet erg duidelijk.

Nationaliteiten en migratieachtergrond worden niet bekendgemaakt

Het  Openbaar Ministerie weigerde de nationaliteit van mannen  of hun migratieachtergrond  te specificeren . Zie het artikel van Hartmut Krauss, voorzitter van de Society for Scientific Enlightenment and Human Rights:  Hoe de misdaadstatistieken systematisch de achtergrond van de dader versluieren . De nationaliteit of de migratieachtergrond zou  “geen betekenis hebben voor de procedure” . Reden voor de asielaanvraag maar was helemaal  “ontsnapping”  . Het onderzoek zou op volle snelheid blijven lopen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Japan en Duitsland racen hysterisch om kernenergie (en hun soevereiniteit) af te sluiten

Kortom, vooral in gevallen van seksuele delicten,  om het  slachtoffer  te beschermen, zei de woordvoerder van de officier van justitie. Daarom zijn zowel zijn autoriteit als de politie met details terug. Bovendien staan ​​de onderzoeken in dit specifieke geval nog aan het begin. Daarom wil men om tactische redenen geen informatie verstrekken over de gang van zaken en de omstandigheden van het publiek. Bovendien zijn drie van de verdachten ook minderjarig (als de informatie correct was). Hun persoonlijke rechten moeten daarom worden beschermd.

Probeerde verkrachting in de Halloween-nacht in Neu-Ulm

De 14-jarige was waarschijnlijk niet de enige die het slachtoffer was van seksueel misbruik in deze regio die nacht. In  Neu-Ulm , de andere helft van de Donau-dubbele stad, die tot Beieren behoort, was er al een  poging tot verkrachting  in de Memminger Straße ,  zoals gemeld door de Südwest Presse . Daar werd een 26-jarige lastiggevallen door twee mannen.

Om ongeveer 23.30 uur werd de jonge vrouw benaderd door de twee mannen. Toen werd ze tegen een gebouwmuur geduwd. Een van de mannen  greep de borsten van de vrouw . De tweede trok tegelijkertijd haar broek naar beneden en  probeerde haar met geweld in het kruis te grijpen . Pas toen verschillende auto’s voorbij reden, de vrouw fel worstelde en schreeuwde om hulp, zouden de twee daders uit haar zijn verdwenen en verdwenen in de richting van de  Ratiopharm Arena  .

De politie Neu-Ulm is nog steeds op zoek naar de daders. Deze worden als volgt beschreven:

  • Een aanvaller is ongeveer 20 jaar oud en heeft een  vreemd uiterlijk  met een bijbehorend  accent . Hij is ongeveer 180 cm lang, droeg donkere kleding (geen “Halloween-kostuums”), geen bril en een volle baard.
  • De tweede man is ook ongeveer 20 jaar oud, had een  Duitse uitstraling  en sprak  accentvrij . Hij is ongeveer 180 cm lang, droeg ook donkere kleding (niet gekostumeerd) en geen bril.

De Kriminalpolizeiinspektion Neu-Ulm heeft het onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Wie kan informatie geven over de akte of de twee mannen, neem dan contact met ons op op  07 31/80 13-0  .

Statistieken over politiecriminaliteit onthullen angstaanjagende connecties

Een jaar geleden had een  groepsverkrachting in Freiburg  Duitsland opgeschud. Van acht tot elf mannen wordt gezegd dat ze een 18-jarige, die eerder een bedwelmend middel had gekregen, urenlang voor een disco in de struiken hadden misbruikt.

Een analyse van de statistieken van de politiecriminaliteit onthult angstaanjagende connecties, vooral die  asielzoekers en  al in 2017 getolereerd

  • niet alleen in het geval van agressie op openbare plaatsen
  • niet alleen in geweld tegen seksuele zelfbeschikking
  • niet alleen in mescriminaliteit
  • niet alleen voor gevaarlijke en ernstige verwondingen
  • niet alleen bij moorden, vooral moord
  • maar vooral  ook met raid-achtige individu of groep verkrachtingen  precies  50 keer (5,000 procent) als strafbaar waren  als de Duitse .


Lees ook:  Ongelofelijk: slechts tien jaar werk en buitenlanders ontvangen contant pensioen uit Duitsland

Comments

comments