Merkel denkt dat we allemaal helemaal dom zijn: Duitsland is nooit zo veilig geweest

Merkel denkt dat we allemaal helemaal dom zijn: Duitsland is nooit zo veilig geweest

28 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Angela Merkel opende het sprookjesboek tijdens het algemene debat in de Bondsdag. De regering had veel gedaan voor interne veiligheid, stelde de kanselier. Dit staat niet alleen in contrast met een afnemend veiligheidsgevoel onder de bevolking, maar ook met de officiële misdaadstatistieken.

Kanselier Angela Merkel (CDU) benadrukte tijdens het algemene debat in de Bondsdag dat de federale overheid de interne veiligheid in de staat had verbeterd. Bovendien is er veel gedaan voor de integratie van immigranten (die meestal worden gedeporteerd vanwege hun illegale binnenkomst). Het regeringshoofd voerde ook campagne voor een voortzetting van de grote coalitie met de SPD en verdedigde hun werk:

“We hebben het druk gehad, we hebben veel gedaan, we hebben veel gedaan. Daarom denk ik dat we moeten blijven werken voor de wetgevende macht. Mijn persoonlijke mening. Ik zit erin. “

Met betrekking tot het buitenlands beleid zei Merkel dat het behoud van de agressieve aanvalsalliantie met de naam NAVO “in ons eigen belang” is, omdat Europa zich momenteel niet “kan verdedigen”. Daarom zal de federale overheid de defensie-uitgaven tegen 2024 verhogen tot de astronomische waarde van 1,5 procent van het bruto binnenlands product. In plaats van de problemen in hun eigen land aan te pakken, moet de Bundeswehr liever worden ingezet voor illegale internationale oorlogsmissies.

Interne beveiliging is niet langer gegarandeerd

Maar terug naar innerlijke veiligheid. Merkel beweerde zelfs dat het aanzienlijk was verbeterd. De waarheid ziet er natuurlijk weer helemaal anders uit. Criminaliteit is letterlijk geëxplodeerd in de Bondsrepubliek sinds Merkels illegale opening van de grens. Alleen al in de eerste negen maanden van dit jaar heeft de politie in Hamburg maar liefst 1.025 messen geregistreerd. Dat is bijna vier keer per dag.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  RIVM-baas Jaap van Dissel draait razendsnel: ‘Nee, we gaan toch NIET voor groepsimmuniteit hoor!’

De dramatische situatie waarin we ons bevinden wordt nog duidelijker op basis van een interactief overzicht van de misdaden die zijn begaan door migranten in Duitsland. Het documenteert: meer dan 70.000 zogenaamde geïsoleerde gevallen, waaronder meer dan 2.000 moorden en moorden, ongeveer 7.000 seksuele misdrijven en bijna 21.000 gewelddadige misdrijven. De gecontroleerde media zwijgen over dergelijke publicaties.

Verhoogde criminaliteit is geen fenomeen van het jaar 2019. In de eerste helft van 2017 nam het aantal seksuele delicten in het eigenlijk zeer veilige Beieren – vergeleken met de vorige helft – met 48 procent toe. Het aantal zedendelicten gepleegd door asielzoekers en vermeende burgeroorlogvluchtelingen met 91 procent. In Nedersaksen is de totale criminaliteit sinds 2015 met 10,4 procent toegenomen, een toename die kan worden toegeschreven aan 91 procent van de immigranten.

Beveiligingsinstanties slaan alarm

Vanwege miljoenen extra misdaden gepleegd door migranten en het daaruit voortvloeiende tekort aan personeel, politie en strafrecht in Duitsland, volgens hun beroepsverenigingen, is de interne veiligheid niet langer of slechts gedeeltelijk gegarandeerd. Minstens 2.000 rechters en officieren van justitie en 20.000 politieagenten misten landelijk, zeiden de Duitse gerechtelijke unie en de unie van de politie al in 2017.

Als kanselier is het onmogelijk te begrijpen hoe iemand dergelijke feiten kan verbergen. Angela Merkel kan waarschijnlijk niemand serieus vertellen, ze zou niets weten over de verwoestende omstandigheden in de Bondsrepubliek Duitsland. Men kan dus alleen maar stellen dat de kanselier systematisch tegen de bevolking loog. Het zou niet de eerste keer zijn.Lees ook:  LKA bevestigt: linkse extremisten in Leipzig handelen op de drempel van terrorisme

Comments

comments