Merkel denkt dat we allemaal helemaal dom zijn: Duitsland is nooit zo veilig geweest

Merkel denkt dat we allemaal helemaal dom zijn: Duitsland is nooit zo veilig geweest

28 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Angela Merkel opende het sprookjesboek tijdens het algemene debat in de Bondsdag. De regering had veel gedaan voor interne veiligheid, stelde de kanselier. Dit staat niet alleen in contrast met een afnemend veiligheidsgevoel onder de bevolking, maar ook met de officiële misdaadstatistieken.

Kanselier Angela Merkel (CDU) benadrukte tijdens het algemene debat in de Bondsdag dat de federale overheid de interne veiligheid in de staat had verbeterd. Bovendien is er veel gedaan voor de integratie van immigranten (die meestal worden gedeporteerd vanwege hun illegale binnenkomst). Het regeringshoofd voerde ook campagne voor een voortzetting van de grote coalitie met de SPD en verdedigde hun werk:

“We hebben het druk gehad, we hebben veel gedaan, we hebben veel gedaan. Daarom denk ik dat we moeten blijven werken voor de wetgevende macht. Mijn persoonlijke mening. Ik zit erin. “

Met betrekking tot het buitenlands beleid zei Merkel dat het behoud van de agressieve aanvalsalliantie met de naam NAVO “in ons eigen belang” is, omdat Europa zich momenteel niet “kan verdedigen”. Daarom zal de federale overheid de defensie-uitgaven tegen 2024 verhogen tot de astronomische waarde van 1,5 procent van het bruto binnenlands product. In plaats van de problemen in hun eigen land aan te pakken, moet de Bundeswehr liever worden ingezet voor illegale internationale oorlogsmissies.

Interne beveiliging is niet langer gegarandeerd

Maar terug naar innerlijke veiligheid. Merkel beweerde zelfs dat het aanzienlijk was verbeterd. De waarheid ziet er natuurlijk weer helemaal anders uit. Criminaliteit is letterlijk geëxplodeerd in de Bondsrepubliek sinds Merkels illegale opening van de grens. Alleen al in de eerste negen maanden van dit jaar heeft de politie in Hamburg maar liefst 1.025 messen geregistreerd. Dat is bijna vier keer per dag.

Lees ook:  Het schizofrene Europese migratiebeleid

De dramatische situatie waarin we ons bevinden wordt nog duidelijker op basis van een interactief overzicht van de misdaden die zijn begaan door migranten in Duitsland. Het documenteert: meer dan 70.000 zogenaamde geïsoleerde gevallen, waaronder meer dan 2.000 moorden en moorden, ongeveer 7.000 seksuele misdrijven en bijna 21.000 gewelddadige misdrijven. De gecontroleerde media zwijgen over dergelijke publicaties.

Verhoogde criminaliteit is geen fenomeen van het jaar 2019. In de eerste helft van 2017 nam het aantal seksuele delicten in het eigenlijk zeer veilige Beieren – vergeleken met de vorige helft – met 48 procent toe. Het aantal zedendelicten gepleegd door asielzoekers en vermeende burgeroorlogvluchtelingen met 91 procent. In Nedersaksen is de totale criminaliteit sinds 2015 met 10,4 procent toegenomen, een toename die kan worden toegeschreven aan 91 procent van de immigranten.

Beveiligingsinstanties slaan alarm

Vanwege miljoenen extra misdaden gepleegd door migranten en het daaruit voortvloeiende tekort aan personeel, politie en strafrecht in Duitsland, volgens hun beroepsverenigingen, is de interne veiligheid niet langer of slechts gedeeltelijk gegarandeerd. Minstens 2.000 rechters en officieren van justitie en 20.000 politieagenten misten landelijk, zeiden de Duitse gerechtelijke unie en de unie van de politie al in 2017.

Als kanselier is het onmogelijk te begrijpen hoe iemand dergelijke feiten kan verbergen. Angela Merkel kan waarschijnlijk niemand serieus vertellen, ze zou niets weten over de verwoestende omstandigheden in de Bondsrepubliek Duitsland. Men kan dus alleen maar stellen dat de kanselier systematisch tegen de bevolking loog. Het zou niet de eerste keer zijn.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  De sluipende terugkeer van de Nazi onrechtstaat in Duitsland

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Trump in wonderland
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments