Viktor Orban waarschuwt voor mosliminvasie: Europa moet zichzelf verdedigen!

Viktor Orban waarschuwt voor mosliminvasie: Europa moet zichzelf verdedigen!

28 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Viktor Orban heeft ook gewaarschuwd voor de gevaren voor christenen van een andere grote invasie van islamitische immigranten. In een oproep aan de Europese heersers riep hij op zich te verdedigen tegen de stroom migranten.

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft moslimmigranten gewaarschuwd voor een gevaar voor christenen in Europa tijdens een internationale conferentie over de vervolging van christenen. Europa wordt geconfronteerd met een “invasie van islamitische immigranten”, waarschuwde Orban, volgens persbureau KNA, bij de opening van de conferentie in Boedapest op dinsdag. Europa moet zich daartegen verdedigen.

In plaats daarvan blijft het continent zwijgen, hoewel de vervolging van christenen in het Midden-Oosten en Afrika niet los kan worden gezien van de situatie in Europa. Onze cultuur wordt aangevallen door “stigmatisering, vernedering en vervolging”. Hongarije heeft het recht zichzelf en de christelijke cultuur te beschermen. De Syrisch-orthodoxe patriarch Ignatius Aphrem II Karim betreurde het dat er weinig was gedaan tegen de existentiële bedreiging van het christendom in zijn regio van herkomst. “Onze kreten werden door velen niet gehoord.”

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe Hongaarse staatssecretaris voor de ondersteuning van vervolgde christenen , Tristan Azbej, bekritiseerde ook de vervolging van christenen als de “meest verwaarloosde mensenrechten en beschavingscrisis van onze tijd”. Er zijn 245 miljoen redenen voor deze conferentie, benadrukte hij, omdat “zoveel mensen dagelijks vervolgen vanwege hun christelijk geloof”.

Invasie in volle gang – Seehofer vreest voor het welzijn van migranten

Terwijl de Hongaarse premier Viktor Orban duidelijke woorden vindt, tikken de klokken in de kleurrijke Republiek van Merkel opnieuw volkomen anders. Horst Seehofer (CSU) maakt zich zorgen over het welzijn van de indringers met het oog op de recente asiel-tsunami, die momenteel via de Balkanroute naar West-Europa komt. De minister van Binnenlandse Zaken zei :

“Daarom doen we er alles aan om landen te helpen de vluchtelingen daar te bevoorraden, zodat het niet tot vergelijkbare ontwikkelingen komt als in 2015.”

Het is duidelijk dat Seehofer zeer bezorgd is dat zoveel mogelijk illegale migranten de reis naar het asielparadijs van Duitsland kunnen overleven, zodat ze zich kunnen vestigen in de sociale systemen in dit land. Seehofer bewijst nogmaals wiens geestkind hij is. De vervreemding van ons huis om eindelijk te stoppen, de CSU-politicus is geen droom.Lees ook:  Insider kennis? De EU-elite voorspelde migratie en massa-migratie precies voor 2015

Comments

comments