Video: Deense christelijke studenten worden op school gedwongen zich aan de islam te onderwerpen

Video: Deense christelijke studenten worden op school gedwongen zich aan de islam te onderwerpen

29 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Ouders in Denemarken zijn zeer geschokt en kwaad omdat Deense studenten geleerd wordt op hun handen en knieën te gaan zitten en tot Allah te bidden.

Wat is er gebeurd met immigranten die assimileren met de autochtone bevolking en hun waarden aannemen? Waarom worden christelijke kinderen op een openbare school gedwongen het religieuze dogma van een inkomende buitenlandse (en meestal vijandige) bevolking te reciteren?

islam

Uitgelekte video toont het gruwelijke tafereel van Deense kinderen (meestal christen) die gedwongen worden islamitische gebeden te leren in de klas. Schoolhoofd Gert Hougaard zegt, het hoort allemaal bij de week “Leer je klasgenoten kennen”. Het gebed vond plaats op Thyregod School in de gemeente Velje in het zuiden van Jutland.

In de gelekte controversiële video demonstreert een jongen van Afrikaanse moslims (Sudan) afkomst gekleed in islamitische religieuze kledij het islamitische gebed aan een groep voornamelijk etnisch Deense leeftijdsgenoten. Dan wordt hij onderbroken door de leraar die de kinderen opdraagt ​​om “Allahu Akbar” (“Onze God is groter”) te zingen, waarna de hele klas in gebed knielt.

islam

De video was niet bedoeld om het publieke licht te bereiken. Een Soedanese moeder van een derde leerling filmde de groep leerlingen en hun leerkracht, hoewel ze specifiek werd opgedragen dit niet te doen, om het later te uploaden naar het internet.

islam

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het corrosieve effect van islam en massamigratie op de Noordse landen

Op Document.dk, de website die de video ontdekte , en op sociale media waren de reacties verwoestend, waarbij velen de leraar en het hele schoolleiderschap opriepen om af te treden.

“De leraar moet worden ontslagen met een schop in de kont”, stelde een lezer voor. “En als het niet gebeurt, sluit de school”, meldde een ander. Velen noemden Thyregod School een “Koranschool” en suggereerden dat het Deense schoolkinderen “indoctrineerde”.

islam

Martin Henriksen van de conservatieve Deense Volkspartij stuurde een schriftelijk verzoek naar de school en vroeg om een ​​verklaring waarom de kinderen de religieuze manieren van de islam zouden moeten worden onderwezen, maar niet het christendom.

Henriksen wil van de schoolleiding een verklaring krijgen of zij ook van plan zijn te onderwijzen over de “duistere kanten van de islam en wijdverbreid fundamentalisme”, evenals massale religieuze en sociale controle. Henriksen vroeg ook of de schoolleiding de toestemming van de ouders voor het moslimgebed had gekregen. De laatste vraag was of de moslimstudenten het Onze Vader onderwezen worden.

De school zelf heeft veel boze e-mails ontvangen, gaf directeur Gert Hougaard toe, zeggend dat hij “nog nooit zoiets heeft meegemaakt”.

De islam in Denemarken is de grootste minderheidsreligie van het land . Volgens een schatting uit 2018 zijn meer dan 300.000 mensen of 5,3 procent van de Deense bevolking moslim .Lees ook:  Zwembadterreur als strategie: Groepsaanrandingen als intimiderend (politiek) wapen

Comments

comments