Video: Deense christelijke studenten worden op school gedwongen zich aan de islam te onderwerpen

Video: Deense christelijke studenten worden op school gedwongen zich aan de islam te onderwerpen

29 november 2019 0 Door Indignatie redactie
3
(3)

Ouders in Denemarken zijn zeer geschokt en kwaad omdat Deense studenten geleerd wordt op hun handen en knieën te gaan zitten en tot Allah te bidden.

Wat is er gebeurd met immigranten die assimileren met de autochtone bevolking en hun waarden aannemen? Waarom worden christelijke kinderen op een openbare school gedwongen het religieuze dogma van een inkomende buitenlandse (en meestal vijandige) bevolking te reciteren?

islam

Uitgelekte video toont het gruwelijke tafereel van Deense kinderen (meestal christen) die gedwongen worden islamitische gebeden te leren in de klas. Schoolhoofd Gert Hougaard zegt, het hoort allemaal bij de week “Leer je klasgenoten kennen”. Het gebed vond plaats op Thyregod School in de gemeente Velje in het zuiden van Jutland.

In de gelekte controversiële video demonstreert een jongen van Afrikaanse moslims (Sudan) afkomst gekleed in islamitische religieuze kledij het islamitische gebed aan een groep voornamelijk etnisch Deense leeftijdsgenoten. Dan wordt hij onderbroken door de leraar die de kinderen opdraagt ​​om “Allahu Akbar” (“Onze God is groter”) te zingen, waarna de hele klas in gebed knielt.

islam

De video was niet bedoeld om het publieke licht te bereiken. Een Soedanese moeder van een derde leerling filmde de groep leerlingen en hun leerkracht, hoewel ze specifiek werd opgedragen dit niet te doen, om het later te uploaden naar het internet.

islam

Lees ook:  Het schandelijke Deense getto-plan

Op Document.dk, de website die de video ontdekte , en op sociale media waren de reacties verwoestend, waarbij velen de leraar en het hele schoolleiderschap opriepen om af te treden.

“De leraar moet worden ontslagen met een schop in de kont”, stelde een lezer voor. “En als het niet gebeurt, sluit de school”, meldde een ander. Velen noemden Thyregod School een “Koranschool” en suggereerden dat het Deense schoolkinderen “indoctrineerde”.

islam

Martin Henriksen van de conservatieve Deense Volkspartij stuurde een schriftelijk verzoek naar de school en vroeg om een ​​verklaring waarom de kinderen de religieuze manieren van de islam zouden moeten worden onderwezen, maar niet het christendom.

Henriksen wil van de schoolleiding een verklaring krijgen of zij ook van plan zijn te onderwijzen over de “duistere kanten van de islam en wijdverbreid fundamentalisme”, evenals massale religieuze en sociale controle. Henriksen vroeg ook of de schoolleiding de toestemming van de ouders voor het moslimgebed had gekregen. De laatste vraag was of de moslimstudenten het Onze Vader onderwezen worden.

De school zelf heeft veel boze e-mails ontvangen, gaf directeur Gert Hougaard toe, zeggend dat hij “nog nooit zoiets heeft meegemaakt”.

De islam in Denemarken is de grootste minderheidsreligie van het land . Volgens een schatting uit 2018 zijn meer dan 300.000 mensen of 5,3 procent van de Deense bevolking moslim .

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  De uittocht uit Bulgarije: het EU-Mexico


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3 / 5. Vote count: 3

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Comments

comments