“Zweden is vol, veel migranten moeten naar huis”, zegt leider Zweden Democraten

“Zweden is vol, veel migranten moeten naar huis”, zegt leider Zweden Democraten

29 november 2019 0 Door Indignatie redactie

“Om alle schade die al is aangericht te herstellen, is het noodzakelijk dat immigratie en asielhervorming tot een absoluut minimum worden beperkt”, zei Jimmie Åkesson, leider van de populistische rechtse Zweedse Democraten, bij de partij conferentie .

“Simpel gezegd: er moeten meer immigranten naar huis terugkeren dan nieuwe immigranten die aankomen. We moeten het signaal afgeven dat Zweden vol is en dat dit in de nabije toekomst ook zo zal zijn. Het is een uitgangspunt. Als we dit niet doen, zullen de problemen alleen maar toenemen en zullen de gevolgen nog erger zijn. En we moeten tegelijkertijd weer durven eisen te stellen. Vereisten voor zelfvoorziening. … … maar als je in Zweden woont, moet je je aanpassen. Je moet je aanpassen aan de waarden van ons land, onze normen respecteren, de taal leren, leren hoe onze samenleving werkt. Je moet begrijpen dat je naar een nieuw land bent gekomen … … en daarom kun je niet verwachten dat je op dezelfde manier leeft als thuis land.”

Åkesson schreef ook een gastartikel in de krant Aftonbladet waarin hij zei: “Massale immigratie heeft Zweden ernstig beschadigd”.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe Zweedse democraten hebben aan populariteit gewonnen met een snelheid die ongezien is in dit land. Van 5,7 procent in de verkiezingen van 2010 tot meer dan 20 procent in de laatste peiling. Ze zijn nu de grootste partij in Zweden in verschillende peilingen. Ondertussen staan ​​de sociaal-democraten op recordhoogte.

Stefan Löfvén, de premier, kreeg onlangs veel kritiek nadat hij in een tv-interview zei dat “massamigratie niet tot meer misdaden heeft geleid”. Zelfs sociaal-democratische columniste Lena Mellin in Aftonbladet schreef dat Löfvén een ramp was in het interview.

Ondertussen zei de leider van de rechtse partij The Moderates dat Löfvén de negatieve ontwikkeling had kunnen zien gevolgd door massale immigratie. Hij zei ook dat zijn eigen partij – The Moderates – deels schuldig was in het creëren van deze problemen.

De Zweedse democraten zijn van plan in de volgende Zweedse regering samen met de gematigden en de christendemocraten te zijn. Maar zelfs als de gematigde partij zich heeft verontschuldigd voor hun immigratiebeleid dat ze hadden toen ze het land regeerden tussen 2006 en 2014, vertrouwen veel mensen hen nog steeds niet. Dingen die de Zweden-democraten aanvankelijk ontwierpen – zoals een verbod op hijabs op scholen – zijn nu door enkele andere partijen gekopieerd.Lees ook:  Lezersbrief: Het extreem gestoorde kabinet van moeder Merkel

Comments

comments