Zweden waarschuwt burger klaar te zijn voor mogelijke oorlog maar de binnenlandse burgeroorlog wordt verzwegen

Zweden waarschuwt burger klaar te zijn voor mogelijke oorlog maar de binnenlandse burgeroorlog wordt verzwegen

29 november 2019 1 Door Indignatie redactie

Eerder dit jaar lazen we in de media dat de Zweedse overheid in een pamflet alle burgers voor oorlog waarschuwt en dat de politie de Zweedse vrouwen waarschuwt deze zomer ’s avonds niet de straat op te gaan vanwege verkrachtingen door migranten en dat verkrachtingen van meisjes onder de 15 in één jaar met 26% is gestegen.

De Zweedse overheid heeft voor alle 4,8 miljoen huishoudens een 20 pagina’s tellend pamflet samengesteld waarin iedereen wordt aangespoord om zich voor te bereiden op oorlog. De linkse regering heeft daarbij openlijk enkel Rusland op het oog, maar de echte oorlog is, gezien de totaal uit de hand gelopen migrantencriminaliteit in tal van Zweedse steden, feitelijk al begonnen. ‘De islam komt naar je toe deze zomer’, zo waarschuwt ook de politie, al is het niet letterlijk met deze woorden. Nadat migranten het afgelopen weekend opnieuw twee vrouwen probeerden te verkrachten, geeft de politie in Östersund hen het advies om deze zomer ’s avonds maar niet meer de straat op te gaan.

zweden

Overheid en burgers moeten klaar zijn voor 3 maanden lange crisis.

Zweden heeft al 200 jaar geen oorlog meer gehad, maar desondanks vindt de overheid het nodig om de burgers juist nu aan te sporen er zich zo snel mogelijk op voor te bereiden. Dat geldt ook voor de overheid zelf, die klaar wil zijn voor een crisis die 3 maanden duurt.

In het pamflet wordt gewaarschuwd dat burgers rekening moeten houden met de verstoring van computers en het internet, met ‘incidenten’ die over de hele wereld plaatsvinden, klimaatverandering, en toenemende spanning (met Rusland) in het Baltische gebied. ‘In het geval van maatschappelijke noodtoestand zullen degenen die het meeste hulp nodig hebben deze het eerste krijgen. De meerderheid moet voorbereid zijn om zich enige tijd zelf te redden.’

Daarbij gaat het om basiszaken zoals water, voedsel en warmte, en de mogelijkheid om informatie van de overheid te blijven ontvangen. Er worden tips gegeven welke soorten voedsel het beste in voorraad kunnen worden genomen, hoe water moet worden bewaard, waar de schuilkelders zijn, en wat te doen als alle communicatie –ook het internet- uitvalt. Ook wordt gewaarschuwd voor ‘valse en vijandige propaganda’, bijvoorbeeld dat de regering het verzet tegen een vijandige macht zou hebben opgegeven: ‘Wij zullen het nooit opgeven.’

Lees ook:  "De vrouw in Michigan": hoe Gretchen Whitmer het doelwit werd van rechtse haat

In de brochure worden alle burgers tussen de 16 en de 70 eraan herinnerd dat zij ‘de plicht hebben bij te dragen aan de totale defensie’ van Zweden. Aanmelden bij het leger is vooralsnog vrijwillig.

De ‘echte valse propaganda’: Oorlog islam tegen Zweedse volk wordt verzwegen.

Over ‘valse propaganda’ gesproken: de oorlog die feitelijk met medeweten en zelfs dankzij diezelfde overheid tegen het Zweedse volk is uitgebroken, namelijk door het binnenhalen van grote aantallen moslimmigranten en het doodzwijgen van de criminaliteits- en geweldsexplosie die zij in het hele land veroorzaken, wordt nergens genoemd.

​En dat ondanks het gegeven dat deze explosie her en der ook in de officiële statistieken is terug te vinden, zoals de 46% stijging in één jaar van het aantal pogingen tot verkrachtingen van meisjes tussen de 15 en 17 jaar oud. Daadwerkelijke verkrachtingen van deze groep stegen in die periode met 19%. Het aantal verkrachtingen van meisjes onder de 15 steeg zelfs met 26%.

De door de linkse overheid streng gehandhaafde politiek correcte regels verbieden het om de afkomst en etniciteit van de daders te omschrijven, tenminste, vooral als het om niet-Europese migranten van één specifieke religieuze ideologie gaat. Diverse hoge (politie) functionarissen zochten hde afgelopen jaren echter de publiciteit, omdat ze het niet langer konden verkroppen toe te moeten kijken hoe hun ooit zo rustige land hierdoor wegzinkt in een poel van mgirantencriminaliteit en -geweld.

De Zweedse politie adviseert vrouwen en meisjes ’s avonds niet meer alleen over straat te gaan. 1 op de 4 durft dat sowieso niet meer. Oud CEO Scania verwacht burgeroorlog – Scania nam 90 Somalische migranten aan die allemaal weer weg zijn, omdat ze niet konden of…

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHakan Samuelsson, de CEO van Volvo, blijkt in juli te hebben gezegd dat het bedrijf Zweden kan gaan verlaten vanwege de exploderende gewelddadige criminaliteit in het land, die volledig wordt veroorzaakt door migranten. (1) Leif Östling, voormalig CEO van truckfabrikant Scania, had vorig jaar in een interview met SwebbTV al gewaarschuwd dat Zweden op een burgeroorlog afstevent als gevolg van het jarenlange massa immigratie beleid. ‘We hebben veel teveel mensen van buiten binnengelaten. Degenen die uit het Midden Oosten en Afrika komen leven in een samenleving die wij al bijna 100 jaar achter ons hebben gelaten.’

Lees ook:  SCHOKKEND: Dit is hoe Duitsland met de sharia omgaat

Ook in Zweden is het –op enkele uitzonderingen na- niet gelukt om migranten uit de overwegend islamitische wereld (vrijwillig) te laten integreren in de Zweedse samenleving. Net als in Nederland en de rest van West Europa verdwijnt het leeuwendeel rechtstreeks in de sociale zekerheid en/of criminaliteit. Ook vormen ze een parallelle, op de islam gebaseerde samenleving die vijandig staat tegenover de meeste Westerse waarden, wetten en principes.

Explosies, schietpartijen, granaten, verkrachtingen, geweld.

Explosies, schietpartijen en aanvallen met granaten zijn in de ooit zo rustige Zweedse steden schering en inslag geworden. Migrantenbendes beheersen soms complete wijken waar de hulpdiensten enkel nog onder bewapende politiebegeleiding durven te komen.

Ook het aantal zware zedenmisdrijven en gewelddaden is dankzij de komst van honderdduizenden migranten geëxplodeerd. Zo heeft Zweden al jaren het op één na hoogste aantal verkrachtingen per inwoner te wereld. Uit de laatst gepubliceerde* officiële cijfers blijkt dat de enorme stijging volledig door migranten wordt veroorzaakt. (* Jaren terug. Daarna besloot de politieke correcte linkse Zweedse regering de cijfers voortaan niet meer te publiceren, en gingen sommige media zelf onderzoek verrichten.)

Uit een recent onderzoek bleek dat 15,3% van alle Zweden ’s avonds niet meer over straat durft omdat ze bang zijn te worden aangevallen, beroofd, aangerand of verkracht. Onder vrouwen is dit percentage zelfs bijna 25%. In stedelijke gebieden is de verkoop van pepperspray tot 90% gestegen. De Zweedse politie adviseert vrouwen en meisjes inmiddels openlijk om ’s avonds en ’s nachts niet meer alleen op pad te gaan.

Meeste migranten kunnen of willen niet werken.

Volvo CEO Samuelsson zei in juli op een conferentie dat Volvo steeds meer moeite heeft om buitenlandse experts en ander gekwalificeerd personeel aan te trekken. ‘Wij maken auto’s, maar kunnen de andere problemen niet oplossen… Wat zeker niet helpt is dat mensen lezen over schietpartijen in Göteborg, en zich afvragen of ze daar wel moeten gaan wonen.’

Lees ook:  Welkom in Sectarisch Amerika: Een volk, verdeeld en gewapend

Hoewel Volvo geen onmiddellijke verhuisplannen heeft, is het wel iets waar inmiddels rekening mee wordt gehouden. ‘We zetten ons hoofdkwartier alleen in een land neer waar de zaken werken.’ (1) Gezien het feit dat niet alleen Zweden, maar heel West Europa in steeds sneller tempo islamiseert als gevolg van het binnenhalen van miljoenen migranten, zal die toekomstige nieuwe locatie vermoedelijk ergens buiten Europa liggen, of in een Oost Europees land als Hongarije, dat zijn grenzen, cultuur en samenleving wel beschermt.

Ex-Scania topman Östling onderstreepte de enorme problemen met (moslim)migranten vanuit zijn eigen ervaring als CEO van Scania. Het bedrijf nam 90 Somalische migranten aan, maar die zijn allemaal weer vertrokken of ontslagen, omdat ze maar niet op tijd wilden komen en ook niet in staat bleken om in teams samen te werken.

De oud topman impliceerde ook dat de meeste migranten simpelweg te dom zijn door te stellen dat het wel een volle generatie kan gaan duren voordat de ‘kennis overdracht’ die noodzakelijk is voor migranten om in de Zweedse samenleving te kunnen functioneren, heeft plaatsgevonden.

Over max. 10 jaar burgeroorlog.

Als de problemen niet binnen 10 jaar worden opgelost, dan vreest Östling dat er een burgeroorlog uitbreekt, waardoor het leger zal moeten ingrijpen tegen de dan nog veel groter en machtiger geworden gewelddadige migrantenbendes.

Onlangs berichtten we dat de meeste Zweedse gemeenten nu al feitelijk failliet zijn omdat de opvang en permanente verzorging van zoveel migranten bakken vol met geld kost. Wij denken dan ook dat die opstand of burgeroorlog eerder kan uitbreken, zeker zodra de sociale zekerheid onbetaalbaar is geworden en grote aantallen Zweedse autochtonen in armoede worden gestort.

Zweedse PVV mede aan kop in peilingen.

Desondanks is de ‘Zweedse PVV”, de Zweden Democraten, in de peilingen voor de verkiezingen later dit jaar in een nek-aan-nek race gewikkeld met de pro-islamitische sociaaldemocraten. Beide partijen staan ongeveer op 23%. De andere partijen hebben echter net als in Nederland een antidemocratisch cordon sanitaire tegen de Zweden Democraten gesloten, enkel omdat deze partij als enige de massa immigratie en de islamisering wil stoppen, en de eigen cultuur, vrijheid en welvaart wil bewaren.Comments

comments