NATIONALE ZELFMOORD OP STEROÏDEN! Nadat Angela Merkel voor de tweede keer “multiculturaliteit een mislukking” noemt

NATIONALE ZELFMOORD OP STEROÏDEN! Nadat Angela Merkel voor de tweede keer “multiculturaliteit een mislukking” noemt

1 december 2019 0 Door Indignatie redactie

NATIONALE ZELFMOORD OP STEROÏDEN! Nadat Angela Merkel voor de tweede keer “multiculturaliteit een mislukking” noemt, kijk dan wat ze doet met Duits belastinggeld

Volgens Deutschland.de is de Duitse regering van plan om de komende drie jaar ongeveer 7 miljoen euro (USD $ 7.712.000) uit te geven om ongeveer 50 moskeeën en islamitische religieuze instellingen te ondersteunen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHet project, donderdag aangekondigd in Berlijn, zal worden georganiseerd door het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF), geleid door een raad van ‘experts’ van MOSLIM-organisaties. Het dient ter ondersteuning van maatregelen die gericht zijn op het verbeteren van contacten tussen gemeenschappen in de buurt. (HAH!)Comments

comments