Actie “Mijn kerstcadeau voor ‘Indignatie'”

Actie “Mijn kerstcadeau voor ‘Indignatie'”

2 december 2019 0 Door Indignatie redactie

De adventsweken en Kerstmis zijn traditioneel in Nederland tijden van cadeau´s en donaties. De keuze aan organisaties die in deze periode financieel kunnen worden ondersteund, is legio: u kunt de kerken of de NGO’s die vluchtelingen met de Middellandse Zee “redden”, ondersteunen of de Fake News-jagers, die ons dag na dag opofferen laten zien wat we mogen geloven en wat niet.

Maar u kunt uw steun ook uitbreiden tot degenen die niet met buitenlandse fondsen hoeven te werken, die geen eigen belastingen ontvangen of die miljoenen met Soros worden gevoed. En toch, dag na dag, met puur idealisme en zorg voor ons thuisland, houden ze je op de hoogte waarover de reguliere media opzettelijk zwijgen. En ze worden vaak overladen met bevelen en rechtszaken die ze financieel willen opgeven.

Een van deze media is “Indignatie”, een snel groeiend media die elke dag vanuit een beslist liberaal-conservatief oogpunt informatie biedt over urgente hedendaagse onderwerpen: Helaas moeten we het nog doen met opdringerige advertenties die de lezer dikwijls irriteren om de kosten te drukken, we moeten het nog steeds doen zonder financiële injecties van een partij (direct of indirect). Ook met dit donatieoproep willen we niet opdringerig zijn, wordt niet automatisch aan u getoond – alleen wie op dit artikel klikt, wordt helemaal geconfronteerd met ons verzoek.

Zelfs in het jaar dat nu ten einde loopt, werden we herhaaldelijk overweldigd door juridische klachten – met het doel om ons stil te houden. We hebben niet het hele jaar door een eigen donatie-oproep gelanceerd – ook omdat we weten dat veel van onze lezers vaak aan het einde van de maand komen niet eens meer weten hoe ze nog steeds huur betalen en de sterk gestegen elektriciteitskosten.

Maar nu willen we een beroep doen op de vrijgevigheid van onze lezers en iedereen vragen die het zich kan veroorloven en die Indignatie.nl willen blijven ondersteunen met een kerstcadeau,  met de lopende kosten van technologie, servers, enz.

Steun alstublieft het werk van “Indignatie.nl”! Hier met één klik:

Donatie

… of direct via bankoverschrijving:

IBAN : DE971 0011 0012 6280 55249

 

Heel erg bedankt

Met vriendelijke groeten, Erich Brink

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Comments

comments