Epstein zaak: Washington, de beerput van de wereld, zal nooit zelf ratten

Epstein zaak: Washington, de beerput van de wereld, zal nooit zelf ratten

2 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Voormalig advocaat Joe diGenova van de VS voorspelt dat het rapport van de Amerikaanse inspecteur-generaal Michael Horowitz over de FISA-rechtbankovertredingen van het Obama-regime en het strafrechtelijk onderzoek van de Amerikaanse advocaat John Durham naar de hoax van de CIA, de FBI, het Democratisch Nationaal Comité en de presidentiële media zal ‘erg slecht zijn voor mensen in de Obama-administratie. . . . het zal verwoestend zijn. . . het gaat carrières verpesten. ‘

Ik hoop dat de heer diGenova gelijk heeft omwille van de verantwoordelijke overheid. Maar ik heb mijn twijfels. Kabinetsafdelingen en overheidsinstanties zijn niet erg goed in het onderzoeken van zichzelf.

Het is de taak van procureur-generaal Barr om zijn afdeling te beschermen. Hij weet, en zal vaak worden verteld, dat aanklachten tegen ambtenaren van het ministerie van Justitie het ministerie van Justitie in de publieke opinie in diskrediet zouden brengen.

Het zou de houding van jury’s ten aanzien van DOJ-vervolgingen beïnvloeden. John Durham weet hetzelfde. Hij weet ook dat hij een vijandige omgeving voor zichzelf zal creëren als hij DOJ-ambtenaren aanklaagt en dat hij, wanneer hij zich bij een advocatenkantoor aansluit om zijn ervaring als Amerikaanse advocaat te verzilveren, niet de gebruikelijke gunsten zal ontvangen wanneer hij cliënten vertegenwoordigt tegen DOJ-aanklachten.

Horowitz weet dat het zijn taak is om onwettigheden te verdoezelen of te minimaliseren om het ministerie van Justitie tegen schandalen te beschermen.

In Washington zijn cover-ups de regel, en de DOJ-cover-up is misschien al begonnen. Een teken van een cover-up is om een ​​toekomstige releasedatum van het rapport aan te kondigen. Dit is nu gebeurd met het rapport van Horowitz over de FISA-overtredingen. Het doel van dergelijke aankondigingen is om het rapport van tevoren in diskrediet te brengen en oud nieuws te zijn tegen de tijd dat het verschijnt.

Een ander teken van een verdoezeling is het gebruik van lekken om de focus te verleggen van hoge ambtenaren naar lage ondergeschikten, en dit is gebeurd met het Horowitz-rapport, dat heeft gelekt dat een FBI-advocaat van laag niveau strafrechtelijk is onderzocht wegens vermeende vervalsing van een document gerelateerd aan de bewaking van voormalig Trump-campagne Carter Page in 2016. Volgens het lek heeft de FBI-advocaat erkend dat hij het document heeft gewijzigd.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Philip Giraldi: Heeft Pedofiel Jeffrey Epstein voor Mossad gewerkt?

Met andere woorden, het lijkt erop dat we worden voorbereid op een vals verhaal dat het complot tegen Trump zijn oorsprong vond in lagere niveaus en niet bij CIA-directeur John Brennan, FBI-directeur James Comey, FBI-adjunct-directeur Andrew McCabe, adjunct-procureur-generaal Rod Rosenstein en adjunct Procureur-generaal Sally Yates en de rest.

Dit is de manier waarop de coverups van de Amerikaanse martelgevangenis, Abu Ghraib, in Irak werden behandeld en het bloedbad van My Lai in Vietnam. Alleen de ondergeschikten slaan de klap op alsof ze de leiding hebben en handelen onafhankelijk van hun superieuren.

Een ander teken dat er een dekmantel is, is de verzekering van procureur-generaal Barr dat Jeffrey Epstein zelfmoord heeft gepleegd en dat het bewijs van het tegendeel slechts een reeks toevalligheden is die, verkeerd begrepen, resulteerden in een complottheorie. Caitlin Johnstone geeft dit korte ritme

Barr beweert persoonlijk beveiligingsbeelden te hebben bekeken dat niemand het gebied is binnengekomen waar Epstein gevangen zat. Eerder werd ons verteld dat de beveiligingscamera’s niet waren ingeschakeld, dus welke beveiligingsbeelden heeft Barr bekeken? Kunnen de rest van ons het ‘bewijs’ zien?

Barr ontweek ook in zijn uitspraak de opmerkingen van de Chief Medical Examiner, die duidelijk verklaarde dat de schade aan de nek van Epstein niet consistent is met zelfmoord, maar verband houdt met wurging.

Er was geen enkele reden voor Epstein om zichzelf te doden. Hij had zoveel vuil op de westerse politieke elite dat hij zijn dag niet in een open rechtszaal kon krijgen. Dus hij werd vermoord. De vraag is, waarom werd hij opgepakt en vermoord?

Gebruikte hij de pedofiele informatie om chantagebetalingen af ​​te dwingen van degenen die hij had voorzien van minderjarige seks? Is het mogelijk dat een elitesamenleving corrupter is dan de westerse elitesamenleving? Hoe kan het Westen overleven wanneer zijn elites corrupt zijn zonder het te begrijpen?

Dat Epstein zichzelf niet heeft gedood, is volkomen duidelijk, dus wanneer AG William Barr de moord op Epstein verdoezelt, is dit een indicatie dat hij de militaire / veiligheidscomplex / DNC / presidentiële staatsgreep tegen president Trump zal verdoezelen.

Van wat ik van Washington weet, weet ik zeker dat Washington, de beerput van de wereld, nooit zichzelf zal verraden.Lees ook:  Ongekend onrecht? Gerechtigheid nu!

Comments

comments