Merkel ook internationaal erkend als een bedreiging voor de democratie

Merkel ook internationaal erkend als een bedreiging voor de democratie

2 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Merkel is een gevaar voor de democratie. We schreven het drie dagen geleden en ondertussen maakt de uitspraak een internationale ronde.

Deutsche Welle heeft het, voor welk doel dan ook, overgenomen uit de toespraak van Angela Merkel, die onmiskenbaar aantoont dat Merkel een vijand van vrijheid van meningsuiting en dus van democratie is, die internationaal (met Engelse ondertitels) wordt verspreid.

Ter herinnering:

erkel wil een lijn van vrijheid van meningsuiting trekken en natuurlijk zijn het Merkel en haar speculanten die bepalen waar precies deze grens loopt, naar welke inhoud het verwijst.

Degenen die geïnteresseerd zijn in de gedetailleerde redenering, waarom beperkte vrijheid van meningsuiting het tegenovergestelde is van vrijheid van meningsuiting, waarom beperkte vrijheid van meningsuiting uitdrukking is VRIJHEID, kunnen de redenering hier lezen .

In deze post documenteren we enkele van de reacties die Merkel internationaal heeft veroorzaakt met haar openlijke verklaring van oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting.

De reacties zijn van

  • George Szamuely, onderzoeker bij het Global Policy Institute en auteur van het boek ” Bombs for Peace: NAVO’s Humanitarian War on Joegoslavië “;
  • Ezra Levant, uitgever van Rebel News;
  • Tom Fitton, president van Judical Watch and Bestselling Auteur: Clean House ;
  • Darren Grimes, Institute of Economic Affairs, Londen, mede-oprichter van BrexitCentral;
  • Sam Hooper, auteur en rechtenstudent;
Lees ook:  Frankrijk en Duitsland, schaamteloos

Gezien de snelheid waarmee de regering Merkel elke internationale vertrouwen verliest men in de ogen wrijven. De relatie met Frankrijk is gespannen, de relaties met de Verenigde Staten zijn op een dieptepunt, de relaties met de VS bestaan ​​bijna niet meer, de relaties met Polen en Hongarije zijn niet eens onderwerp van discussie, Rusland, Brazilië, Australië … Misschien je kunt het sneller doen als je de landen verzamelt waar Angela Merkel nog steeds een graag geziene gast is zoals Nederland

Misschien is het toenemende internationale isolement van de Merkel-regering, die achter de schermen wordt uitgewisseld door Heiko Maas, de minister van Buitenlandse Zaken  en zijn klimaatkruistocht maar zeker ook de reden waarom de Duitse regering een speciale route neemt, een speciale Duitse manier Opname van vermeende vluchtelingen, een speciale manier in de handhaving van een gek groen energiebeleid, een speciale manier in de controle van de bevolking, voornamelijk door te proberen de burgerlijke vrijheden af ​​te schaffen en veel nieuwe Duitse eigenaardigheden die het hoofd vaker van de Duitsers doet schudden.

In de politieke wetenschappen is het een bekend fenomeen dat regeringen die een buitenlands beleid missen, gestalte proberen te krijgen met allerlei binnenlandse politieke onzin, van de eerste kleine represailles tot soms directe dwang. Het is ook bekend dat dit regelmatig misgaat.

Lees ook:  ACHTER DE KRANTENKOPPEN Hoe Joe Biden van plan is om het Amerikaanse rijk weer groot te maken

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe laatste aankondiging van het willen afschaffen van de vrijheid van meningsuiting is aanvankelijk internationaal gewelddadig geschonden, zoals de volgende voorbeelden laten zien.

George Szamuely on Twitter

Merkel’s comments are classic. In the name of combatting hatred, we will restrict your freedom of speech. And, of course, we will define what hatred is…. https://t.co/a795mW2bEG

Ezra Levant 🍁 on Twitter

Watch till the end. Angela Merkel says: we have to take away your freedom of speech, or else society won’t be free. https://t.co/Y3qROvDQXg

Tom Fitton on Twitter

Angela Merkel threatens her opponents and attacks free speech https://t.co/5SwIrthC0h

Darren Grimes on Twitter

As President Obama said in an address to the @UN in 2011: ‘…laudable efforts to restrict speech can become a tool to silence critics, or oppress minorities. The strongest weapon against hateful speech is not repression, it is more speech.’ Terrifying rhetoric by Merkel here. https://t.co/byIjvyQP33

Sam Hooper on Twitter

The battle for freedom of speech is won or lost at the unpleasant margins, not over anodyne conversations about the weather. Chancellor Merkel is absolutely wrong, and a terrible custodian of essential liberties. https://t.co/YNDvSzcXgh

Donald Trump Jr. on Twitter

Wow… well at least they’re not even pretending anymore. The left will stop at nothing till they have full control of how you’re allowed to think. https://t.co/PEqxnaH33KLees ook:  Macron en Merkel riepen Mark tot de orde

Comments

comments