VS net als een “narco-staat” maar gerund door geneesmiddelenkartels op recept

VS net als een “narco-staat” maar gerund door geneesmiddelenkartels op recept

2 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Een “narco-staat” is een natie waar bijna elk aspect van de samenleving – politiek, wetshandhaving, media, enz. – wordt gecontroleerd door drugshandelaren. Mexico is een moderne narco-staat.

Amerika is ingestort in een farmaceutische staat , waar alle machtigste bedrijven, regelgevende instanties en overheidsentiteiten verplicht zijn tot farmaceutische belangen.

  • De vestigingsmedia worden grotendeels gefinancierd door Big Pharma en gebruiken de invloed ervan om geneesmiddelen te promoten terwijl ze voeding en natuurlijke supplementen aanvallen.
  • Federale toezichthouders zoals de FDA en CDC functioneren net zo min als farmaceutische cheerleading-squadrons die de voordelen van voorgeschreven medicijnen (en vaccins) hype en de winsten van Big Pharma beschermen door middel van regulerende monopolistische handhaving.
  • De technofascisten zoals Google, Facebook en Amazon zijn all-in voor Big Pharma, die geneesmiddelen op recept promoten door natuurlijke gezondheidsinformatie te censureren, terwijl ze hun eigen winstgevende medicatie- en vaccinverkoopactiviteiten nastreven .
  • Wetshandhaving wordt volledig gecontroleerd door Big Pharma, en daarom worden de CEO’s van krachtige farmaceutische bedrijven zoals GlaxoSmithKline nooit aangeklaagd, zelfs niet wanneer dat bedrijf toegaf een landelijke omkopingscampagne te hebben waarbij 44.000 artsen betrokken waren . In plaats van naar de gevangenis te gaan, betaalden ze een boete aan de DOJ en gingen ze gewoon door met zakendoen in de Verenigde Staten.
  • Het gerechtelijk apparaat is ook openlijk in het voordeel van Big Pharma. Het vaccin heeft absolute wettelijke immuniteit tegen rechtszaken die voortvloeien uit de miljoenen kinderen die elk jaar worden geschaad (en in sommige gevallen gedood) door defecte vaccins gemaakt met giftige, gevaarlijke ingrediënten. In Amerika kan geen enkele ouder een vaccinfabrikant verschuldigd zijn voor de schade die zijn kind heeft aangericht door immunisatievaccins voor kinderen.
  • Het instituut voor ‘wetenschap’ is volledig gecorrumpeerd door Big Pharma en medische tijdschriften worden bijna volledig gefinancierd door farmaceutische belangen. Medische scholen leren artsen om weinig meer te zijn dan farmaceutische automaten, en zelfs de “wetenschap” -items in Wikipedia zijn bijna volledig ontworpen door Big Pharma-sokpopjes die zich voordoen als onpartijdige “editors”.
  • Wetgevers in Washington DC worden gekocht en ‘bezeten’ door Big Pharma-campagneschenkingen en goed gefinancierde lobbyisten. De farmaceutische industrie heeft meer betaalde lobbyisten in DC dan zelfs de wapenindustrie of de olie-industrie.
  • Zelfs de diergeneeskunde is nu volledig gecorrumpeerd door Big Pharma, tot het punt waarop dierenartsen voornamelijk vaccins en medicijnen op honden, katten en zelfs paarden duwen.
  • Dezelfde farmaceutische reuzen zetten de FDA ertoe aan CBD-producten te verbieden en zelfs niet-THC-cannabis strafbaar te stellen als een vorm van natuurlijk medicijn. Dit wordt natuurlijk gedaan om de monopoliewinsten te beschermen van de opioïdefabrikanten die elk jaar tienduizenden Amerikanen doden, terwijl ze miljarden winst binnenhalen.
Lees ook:  'Vergrendeld en geladen' voor oorlog tegen Iran

Bekijk hieronder deze krachtige minidocumentaire om meer te weten te komen over hoe Amerika is ingestort tot een ‘farmaceutische staat’. Deel de video overal om het te verspreiden. Big Pharma is een even groot gevaar voor de Verenigde Staten als de verdovende kartels voor Mexico. Als we deze farmaceutische tirannie boven Amerika niet beëindigen, zal deze natie instorten van weggelopen ‘gezondheidszorguitgaven’ en pensioenuitkeringen aan de farmaceutische reuzen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOh ja, en Elizabeth Warren wil nog eens $ 51 biljoen in de zakken van Big Pharma pompen door “Medicare for All” te ontketenen, wat niets meer is dan een massale door de belastingbetaler gefinancierde meevaller van winst voor de farmaceutische bedrijven en kankercentra die mensen ziek en medicinaal houden.Comments

comments