Afghaan vermoordde de 21-jarige met 76 meswonden en pakte ze in een koffer

Afghaan vermoordde de 21-jarige met 76 meswonden en pakte ze in een koffer

3 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Een illegale asielzoeker heeft een 21-jarige vrouw in Dortmund (Noord-Rijnland-Westfalen) op brute wijze vermoord. Nadat hij haar 76 keer had neergestoken, nam de Afghaan zijn slachtoffer in een koffer en parkeerde het in een garage.

Culturele verrijking, waaronder de laatste tijd vooral moorddadige praktijken om te begrijpen. Dit werd op indrukwekkende wijze aangetoond door een jonge man uit Afghanistan in Dortmund. De 24-jarige wurgde eerst zijn eigen vrouw op een pervers-brute manier met een schoenveter. Hij pakte toen een mes en ramde het 76 keer in het lichaam van zijn slachtoffer.

Zoals officier van justitie Felix Giesenregen aankondigde, had de 21-jarige vrouw geen kans om te overleven. Ze was nog steeds berooid op de plek onder het waakzame oog van de Afghaan. De volgende scènes kunnen ook afkomstig zijn uit een horrorstrip. De moordenaar getransporteerd het lichaam eigenlijk in een reiskoffer. Hij legde dit vervolgens in een garage en wandelde comfortabel weg.

Afghanen gearresteerd in Zwickau

De gewetenloze moordenaar reed na het feit in vrede terug naar Zwickau (Saksen), waar hij zichzelf toestond goed te gaan sinds zijn ongeoorloofde binnenkomst in de Bondsrepubliek ten koste van de belastingbetaler. In zijn stijlvolle appartement kunnen hardwerkende Duitsers alleen maar van dromen, de geïmporteerde gewelddadige dader is nu gearresteerd. Hij maakte het zich daar comfortabel, alsof er niets was gebeurd.

Lees ook:  Turkije: Waarom jeukt het bij de 'Sick Man of Europe' Erdogan in Syrië?

Zoals de aanklager aankondigde, kon tot nu toe geen motief worden vastgesteld. Wat ook niet moet worden bepaald, althans wie u, beste lezer, geen hartaanval wilt lijden, zijn de verschrikkelijke kosten die zijn gemaakt voordat het proces begon. Omdat de Afghaanse moordenaar niet in een patrouillewagen naar Dortmund werd gebracht in voorlopige hechtenis.

Eerste klas mensen die reizen in een helikopter

Zoals u al vermoedde, werden de oosterlingen voorzien van een passend voertuig. De weg van Zwickau naar Dortmund werd met een helikopter voltooid. Reizen in een auto of zelfs met de trein is gereserveerd in de Federale Republiek van het gepeupel. Tijdens de luxe vlucht was de asielzoeker zelfs ontspannen in een ontspannen sfeer. Aan de andere kant bleef hij na de landing zwijgen over de aantijgingen. Een afspraak voor de hoofdzitting is echter nog niet bekend.

Zoals onafhankelijke waarnemers vermoeden, blijft de Afghaanse moordenaar een zware last voor de Duitse belastingbetalers. Zowel een verblijf in de gevangenis als een plaatsing in een mooie kliniek veroorzaken astronomische kosten, waarop de Duitse Michel zal zitten. De jurisprudentie van de afgelopen jaren heeft keer op keer aangetoond dat criminele immigranten meestal een knappe migratiebonus ontvangen die een gevangenisstraf bestrijdt. Plotseling geconstateerde geestelijke gezondheidsproblemen helpen het onderwerp vervolgens aan een luxe verblijf in een klinische faciliteit, waaronder 4K TV en PlayStation. De rekening betaalt de Duitse burger.Lees ook:  Neurenbergse rechterlijke knuffels met migrantenmoordenaars: wat geven wij om Duitse slachtoffers?

Comments

comments