Koningin Maxima een beetje dom

Koningin Maxima een beetje dom

3 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Koningin Maxima snabbelt er nog flink bij als een ambassadeur van de VN waar zij als een rijke vrouw arme vrouwen moet leren om te gaan met geld per jaar kost het ons de belasting betaler 150.000 aan vliegkosten. Een contradictie!

Onze vorstin die zich voor het karretje laten spannen van een organisatie die tot op het bot verrot is. Het merendeel van de landen zijn bananenrepublieken waar de corruptie welig tiert en waar mensenrechten worden geschonden! Uitgerekend gaat ze naar zo’n land toe.

Pakistan een felle tegenstander en vervuld van haat tegen het vrije westen. Een land waarvan de geestelijkheid vindt dat ons land verwoest moet worden door er atoombommen op te gooien. Een land waar onze vlag door malloten wordt vertrapt en verbrand. Een land waar een haatbaard ongestraft fatwa’s uit kan roepen tegen Nederlandse parlementsleden waarin hij oproept hen te vermoorden.

De PVV is momenteel niet zo blij met het Koningshuis. Een staatsbezoek aan Pakistan – waar radicale moslimgeestelijken de meest vreselijke dingen zeggen over Wilders, terwijl de regering wegkijkt – zet kwaad bloed bij de grootste oppositiepartij in de Tweede Kamer. Dat Maxima naar het land is gevlogen dat mensen huisvest die Nederland nucleair willen bombarderen, is een “Koningin onwaardig,” vindt Geert Wilders.

Lees ook:  Week skivakantie Oranjes in Lech kost belastingbetaler zo´n € 200.000 en Alexia kut, kut, kut

Alhoewel de PVV geregeld akkefietjes had met toenmalige Koningin Beatrix, laat Wilders haar zoon – Koning Willem-Alexander – doorgaans met rust. Beatrix wilde nog wel eens op PvdA-achtige wijze ingrijpen in de politiek, of in islamitisch gewaad een moskee binnenstappen, maar ‘WimLex’ en Maxima doen dat vaak toch net iets doordachter.

Tot nu, dus. Want de PVV-leider is totaal niet blij met het feit dat Koningin Maxima een bezoek brengt aan Pakistan. In die landen zijn er een hoop islamitische geestelijken die de Nederlander uit de weg willen ruimen. De Pakistaanse overheid doet niets om die mensen te bedwingen en dat is onbestaanbaar, aldus Wilders. Nederland moet dat gedrag niet goedkeuren en Maxima richting de islamitische republiek op van oudsher Indiaas grondgebied sturen, vindt de PVV’er. Nu dat wel is gebeurd, is hij zeer ontstemd:

“Het interesseert Máxima blijkbaar helemaal niets dat een Nederlands parlementslid door een Pakistaanse geestelijke herhaaldelijk met fatwa’s wordt bedreigd en haar gastheren dat prima vinden.

Dit is een Koningin onwaardig.”

Maar ja, een beetje royal laat zich toch niet door een Kamerlid de les lezen? Pfff…! Je bent van adel, of je bent het niet, toch?.

Geert Wilders heeft al twee keer aangifte tegen deze haatbaard gedaan welke in Pakistan vrij rond kan lopen. Pakistan dat ook de Taliban in Afghanistan steunt welke voor veel ellende zorgt. Een land wat de meest gezochte terrorist Bin laden onderdak verleende totdat de Amerikanen hem daar afknalden en hem een zeemansgraf gaven.

Lees ook:  Trump in wonderland

Dat de koningin voor alle Nederlanders bij deze proleten op bezoek gaat en hen een podium geeft is onbegrijpelijk!

En dat is niet de eerste keer want nog vers in het geheugen ligt haar bespreking met de Saoedische kroonprins welke verantwoordelijk is voor de moord op journalist in Turkije en diens lijk heeft doen verdwijnen. De enigste die hierover aan bel trekt is Geert Wilders waar het verder in de Kamer muisstil blijft.

Kortom Maxima is hier wel een heel groot beetje dom!Comments

comments