Video Spanje: politie vindt twee migranten die zich verstoppen achter de achterbank en het dashboard in de auto

Video Spanje: politie vindt twee migranten die zich verstoppen achter de achterbank en het dashboard in de auto

3 december 2019 0 Door Indignatie redactie

De Spaanse Guardia Civil heeft dit weekend beelden vrijgegeven van een inzet in Melilla. Ambtenaren aan de grens tussen Melilla en de Marokkaanse stad Beni Ansar zagen een auto met “ongewone afmetingen” op de kofferbak, die niet overeenkwam met het productiemodel van het automerk. De ambtenaren van de Spaanse exclave inspecteerden het en vonden twee Guinese migranten in uitgebreide schuilplaatsen in de auto.

Het moment van haar opname werd vastgelegd op video en gepubliceerd. Voor de schuilplaatsen werden holtes in de auto gecreëerd. In de video wordt een 19-jarige vrouw voor het eerst ontdekt op de achterbank. Als een ambtenaar de dashboardbekleding vernietigt, verbergt hij zich achter een 19-jarige man.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenNadat ze uit de kofferbak en de motorkap van de auto waren geklommen, vertoonden de twee symptomen van desoriëntatie en duizelingwekkende bewegingen. In hun schuilplaatsen zouden ze rechtstreeks zijn blootgesteld aan de toxische effecten van uitlaatgassen van auto’s. Beiden konden relatief snel herstellen en werden doorverwezen naar het lokale tijdelijke opvangcentrum voor immigranten (CETI). Daar kunnen ze asiel aanvragen en een basisdienst ontvangen. Het centrum is eigenlijk ontworpen voor slechts 1.000 mensen. Maar er zijn momenteel 1600 mensen in de Melilla CETI. De overgrote meerderheid van de mensen in het opvangcentrum wil van hier naar Centraal-Europa verhuizen.

Lees ook:  Parlement gekozen door de Europeanen SCHIJT op ons en is een lobby voor meer Afrikanen in Europa?

De Spaanse politie arresteerde twee mensen van Marokkaanse nationaliteit na het incident waarbij de twee migranten in de auto waren betrokken. Ze zijn belast met mensenhandel.Comments

comments