ANTIFA legt uit hoe je politieke tegenstanders kunt doden met hoofdschot

ANTIFA legt uit hoe je politieke tegenstanders kunt doden met hoofdschot

4 december 2019 0 Door Indignatie redactie

De extreem linkse haatkant “Indymedia” zou niet online mogen zijn na het verbod door de toenmalige federale minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière. Is ze nog steeds. En ze neemt toe in termen van geweld. Tot nu toe heeft het populaire ANTIFA-portaal adressen gepubliceerd, dissidenten aan de kaak gesteld, opgeroepen tot vernietiging en letsel, en zijn lezers opgeleid in de kunst van het moorden.

In een tijd waarin de kanselier haar campagne baseert op een Antifa-video, waarvan de twijfel de klus kan kosten, waar de Spiegel schrijft dat er niet genoeg Antifa kon zijn – moet de rood geschilderde SA worden beschouwd als staatseigendom en nog groter Gevoelens aangemoedigd.

Nazi-kranten van de Weimarrepubliek schreven naar een auteur die – voor haar smaak – te ver uit het raam had gebogen: voortaan bewoog hij zich in de “head shot zone”. Hun opvolgers, de Indymedia-auteurs, geven nu de instructies.

Onlangs verscheen er een tekst die fantaseert over een Federale Republiek, waar politiek, kapitaal en politie hadden samengespannen tegen de onschadelijke links en de “nazi’s” volop vrijheid zouden genieten. Moeten we wachten op de komst van de politie tijdens aanvallen door de “nazi’s”? Nee, het duurt te lang. Daarom: zelfverdediging. Eerst bespreekt de auteur de voordelen van pepperspray. Maar dan [oorspronkelijke fout behouden]:

Lees ook:  De race om het vaccin: Farmaceuten krijgen immuniteit tegen rechtszaken voor schadelijke bijwerkingen

“Beter zijn gaspistolen. Je hebt tijdschriften met meer dan 15 cartridges. een patroon vindt ook plaats in de kamer. In een confrontatie met fascisten heeft dit meer effect op de vijand. zodra je op het punt staat te schieten, is het logisch om het tijdschrift te legen en zo snel mogelijk te vluchten. Bij het laden van het magazijn moeten er liever geen vingerafdrukken op de cartridges zijn. De peperpatronen kunnen dus alleen met huishoudhandschoenen worden gebruikt. Een schot van een gaspistool op een nazi op het hoofd of op het hart is onmiddellijk dodelijk. Er is geen noodzaak voor legaal of niet om een ​​scherp pistool te krijgen. “

Drie AfD-politici van de binnenlandse commissie in Baden-Württemberg hebben daarom een ​​klacht ingediend. De veiligheidswoordvoerder van de groep, Lars Patrick Berg, legde de procedure uit in een persbericht:

“De strafrechtelijke klacht verwijst naar de publicatie van een artikel over de feitelijk verboden kant, waarin de moord op mensen wordt genoemd. Daarin worden degenen die zich aangesproken voelen aangemoedigd om zichzelf te bewapenen met gaspistolen.

Het wordt gewaarschuwd om vingerafdrukken achter te laten en uitgevoerd, een bevestigd schot van een gaspistool op het hoofd of het hart is onmiddellijk dodelijk. Voor een moord was het niet absoluut noodzakelijk om illegale wapens te krijgen. De conversie van gaspistolen zou de moord kunnen doen slagen. We zien dit als een strafbaar feit onder artikel 111 van het Wetboek van Strafrecht. “

De drie AFD-politici maken zich ook zorgen dat de ‘Interventionist Left’ (IL), die ook geassocieerd is met de SPD en de Groenen, geld blijft inzamelen voor wapens. De IL was instrumenteel in de terreur van de G20-top. Of de rechtsstaat nog steeds kan zegevieren in dergelijke verbindingen? In ieder geval is de schande “Indymedia” ondanks ban en publiciteit geënsceneerde inval nog steeds online.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.
Lees ook:  Immigranten doden de lokale bevolking - in Duitsland woedt een moleculaire burgeroorlog


Comments

comments