De Antifa bedreigt de democratie

De Antifa bedreigt de democratie

4 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Een van de meest ontroerende evenementen in het voorgaande jaar van 1989 was het concert van Marius Müller Westernhagen in Oost-Berlijn in 1989, op het hoogtepunt waarop zijn duizenden fans “Freiheit” zongen.

Vrijheid is het enige dat telt, wist dat dertig jaar geleden nog hadden allemaal te maken met de persoonlijke ervaring van de dictatuur, of ze kunnen studeren op afstand.

Als je de titel vandaag op YouTube oproept, vind je recente opmerkingen als : ” … ik ben 98 jaar oud, maar ik had het nummer vandaag nodig in de hoop dat het vrij blijft en de geschiedenis niet zal worden herhaald”, “2019 – en Wat is er mee gebeurd? “,” Wie heeft de dag live meegemaakt en beseft wat er om ons heen gebeurt, wordt bang dat “zij” weer wordt afgelast ! “. Deze opmerkingen zeggen alles over de huidige situatie in het beste Duitsland, die we ooit hebben gehad naar de mening van onze kanselier. De vrijheid wordt weer opgeheven in Merkelland. Het meest recente voorbeeld hiervan is de poging tot preventie van de internationale klimaatconferentie van EIKE, een onafhankelijk, niet door de overheid gefinancierd klimaatinstituut.

Zijn charitatieve status was ook te danken aan EIKEzijn wetenschappelijk werk en de daaruit voortvloeiende peer-reviewed publicaties en de promotie van wetenschappelijk onderwijs. Er mag geen probleem zijn dat EIKE twijfelt aan de theorie van door de mens veroorzaakte klimaatverandering. In een functionerende democratie die we niet langer hebben, zouden de vertegenwoordigers van de door de staat gesponsorde visie naar de conferentie kunnen gaan en scoren met hun betere argumenten. Verre van. In Duitsland is er geen debat meer, maar verboden of onderdrukt. Verschillende meningen zouden niet moeten kunnen worden geuit, althans niet in de openbare ruimte. Dit werkt niet langer met staatsverboden, maar met door de overheid gesubsidieerde druk van het vermeende maatschappelijk middenveld, maar zo geciviliseerd als de DDR democratisch was.

Lees ook:  Symptoom in plaats van ziekte - Trump als vuurduivel in de "spiegel"

De taak op het bureau was in het geval van Eike, de dagelijkse spiegeljournalist Paul Gäbler , in het hoofdartikel meestal verantwoordelijk voor sport, maar duidelijk gepassioneerde voogden voor eigen rekening. Gäbler hekelde EIKE in september bij het lokale management van het NH Conference Centre in München-Oost.

Hij lasterde EIKE als “AfD-close klimaatdenier denktank” en vroeg vervolgens telefonisch het management van het hotel hypocriet: “of de posities van de club bekend zijn.” Het lokale management wilde hier in eerste instantie geen commentaar op geven, ze moesten immers een goede klant verliezen. Maar Gäbler bleef boren totdat de perswoordvoerder van het bedrijf in Berlijn een verklaring van indiening aflegde in de vorm van een persbericht: “Een ontkenning van door de mens veroorzaakte klimaatverandering is onverenigbaar met de waarden van de NH-hotelgroep.” Gäbler moest iets in zijn krant melden .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOmdat de kennelijk verwachte annulering van het hotel niet onmiddellijk kwam, werd deze bijgevuld. Ironisch genoeg, op 9 november, de 30e verjaardag van de val van de Berlijnse Muur, die volgens de hoop van de Duitsers de definitieve doorbraak naar vrijheid zou moeten zijn, 15-20 mensen uit de omgeving van het Umweltinstitut München e. V. , Budget 2018 rd . € 1,5 miljoen, in de kamers van het hotel en lastiggevallen gasten en personeel. Vermoedelijk hadden ze deze datum gekozen vanwege de Kristallnacht tegen de Joden in 1938, om de “klimaatontkenners” in verband te brengen met de ontkenners van de Holocaust. Dat ze sic h d Amit in de traditie van de “volkswoede” zelfs gepresenteerd 1938, de mensen waren niet op de hoogte, of het maakt niet uit hoe de instrumentalisering van de grootste misdaad in de Duitse geschiedenis, om dissidenten te elimineren, er niet toe doet.

Lees ook:  Telefoonhacking en Julian Assange

De vertegenwoordigers van de enige echte Klimalehre hadden folders moeten zingen en verspreiden. Dit was reden genoeg voor het hotelmanagement om het contract met EIKE te beëindigen , dat onlangs was verlengd vanwege het groeiend aantal deelnemers. Helaas niet uit angst voor de hardheid van de demonstranten, die opnieuw dreigden te zingen als de conferentie zou plaatsvinden, maar uit gebrek aan morele moed, die blijkbaar niet behoort tot de waarden van de NH-hotelgroep.

De poging van EIKE om tegen het ontslag in beroep te gaan, is mislukt. De hogere regionale rechtbank van München oordeelde dat de annulering van het hotel legaal was, omdat de dreiging van gasten en personeel had kunnen worden verwacht als de conferentie in haar gebouwen had plaatsgevonden. Dit ondermijnt de rechtsstaat bij het sluiten van contracten. Volgens dit oordeel volstaat de dreiging van geweld in de toekomst om onaangename gebeurtenissen te voorkomen.

Het proces rondom de EIKE-klimaatconferentie heeft glashelder gemaakt wat nu gemeengoed is in Merkel Duitsland. Ik heb zelf geleerd dat toen de Antifa verschillende herbergiers in Keulen met acties bedreigde, ze een kamer moesten huren voor een evenement met mij. Uiteindelijk vond het evenement plaats, met meer dan honderd deelnemers. Maar alle geïnteresseerde partijen moesten zich per e-mail registreren en werden de avond ervoor op de hoogte gebracht.

Lees ook:  Corona-crisis als dekmantel: zo manifesteert het Merkel-regime de surveillancestaat

Vrijheid van meningsuiting is lang geleden in Merkel Duitsland afgebroken, hoewel de kanselier onlangs iets anders beweerde in een interview. Vrijheid van meningsuiting is geen tegenspraak, het communiceerde het publiek in de beruchte kanselarij. Wat dat betekende, moesten andere regeringsleden meteen ophelderen. Wie zijn mening zegt, moet tegenstrijdigheid kunnen verdragen. Geen probleem Maar Merkel Duitsland gaat niet over het tegenspreken van een open debat, maar over het onderdrukken van meningen.

De Antifa heeft aan haar zijde duidelijk gemaakt: “Onze druk (en dreigend schuin zingen) is effectief geweest … Geen ruimte voor vrouwelijke vliegers”.

Vrijheid is het enige dat telt!

Als u zwijgt, stemt u in met de annulering van vrijheidComments

comments