Greta Thunberg Dictators hebben herhaaldelijk kinderen aangezet

Greta Thunberg Dictators hebben herhaaldelijk kinderen aangezet

4 december 2019 0 Door Indignatie redactie

In de wereld zijn er nog onderzoeksjournalisten. Daarom ontdekte de Amerikaanse denker dat er vóór de VN-conferentie over klimaatverandering een origineel van Gretas Wutrede is.

n 1992 was er al een Wereldklimaatconferentie in Rio de Janeiro. Dat was zo’n succes, allemaal voorzien bezorgd dat sinds ten jaarlijks tenminste ten koste van een enorme CO2-uitstoot te voldoen aan hun wensen en behoeften van de hele wereld aan te pakken. Het geld zou beter gebruikt worden om Afrikaanse kinderen te bevrijden van hun slavenarbeid in de mijnen. De kwaliteit van de lucht zou zijn als deze mammoet gebeurtenissen weggelaten. Maar het klimaat spaarders lijkt geen lucht zonde te groot om te kunnen jet uit om een ​​goed geweten over de hele wereld om te verblijven in luxe hotels en geniet van een VIP zorg.

Op deze conferenties hebben nooit innovatieve ideeën bestaan, alleen dezelfde oproepen en verboden.

Nu is een bijzonder perfide show met Greta opnieuw uitgevoerd.

In Rio de Janeiro voerde de 12-jarige Severn Cullis-Suzuki de blauwdruk uit voor Greta’s speech.

Het was het “meisje dat de wereld vijf minuten het zwijgen oplegde.” Wie had moeten zwijgen, werd niet op de hoogte gebracht. Het is duidelijk dat dit uiterlijk grenst aan kindermishandeling. Greta is iets ouder en wordt als voorzorgsmaatregel als een jonge vrouw in de media gepresenteerd. Maar ze is minderjarig.

Lees ook:  Haal klimaatbeleid uit de doemsfeer

Dictators hebben kinderen herhaaldelijk aangezet omdat ze bijzonder gemakkelijk verleidbaar zijn. Dat in de verlichte westerse wereld die tot dit middel zijn toevlucht neemt en het fel wordt gevierd, is geen goed nieuws voor de democratie.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenWelnu, de klimaathysterici oefenen tenminste recycling uit. Of een patroon van kindermishandeling herhalen  , jonge geest en ziel uitbuiten voor hun politieke voordeel, als je wilt. Of misschien is het gewoon een kwestie van ideeën opraken en beseffen dat, omdat ze met angst omgaan, niemand beter alarm kan slaan dan een bedreigd, kwetsbaar kind.

Wat de motieven ook zijn, het is duidelijk dat de publiciteitsstunt van Miss Thunberg (op een koninklijk jacht) en het optreden bij de VN een script volgden dat meer dan een kwart eeuw geleden werd geschreven. En het is geen geheim. Deze video uit 1992 van de toen 12-jarige Severn Cullis-Suzuki tijdens de VN-Aardetop in Rio de Janeiro, getiteld “Het meisje dat de wereld 5 minuten tot zwijgen heeft gebracht”, heeft bijna 32 miljoen keer bekeken op YouTube:

Als je geen vijf vrije minuten hebt om jezelf te onderwerpen aan een harangue van een pop voor cynische activisten, dan is deze drie minuten durende videovergelijking van de uitvoeringen van Cullis-Suzuki en Thunberg je ticket:

Lees ook:  CORONAVIRUS IN ITALIË: de epidemie mag Milaan niet bereikenComments

comments