Koningin Maxima de VN en Mark Rutte hebben totaal SCHIJT aan Geert Wilders

Koningin Maxima de VN en Mark Rutte hebben totaal SCHIJT aan Geert Wilders

4 december 2019 1 Door Indignatie redactie

Wilders maakt zich zorgen over z’n veiligheid na wéér nieuwe moordlustige fatwafilmpjes uit Pakistan: ‘Vreselijk!’

Geert Wilders over bezoek Máxima aan Pakistan: “Ongepast en dom”

Zoals u weet heeft Onze Moedige Vorstin Máxima een geweldig belangrijke functie bij de VN, waardoor ze allerlei interessante mensen van over de hele wereld ontmoet. Zoals Shah Mahmood Qureshi, de minister van Buitenlandse Zaken van Pakistan. Dat is dezelfde Shah Mahmood Qureshi die vorig jaar zo blij was dat Geert Wilders zijn cartoonwedstrijd had afgelast vanwege bedreigingen. Bij de gratie van Allah de Almachtige zijn wij vooral blij dat we het tweetje nog hebben. Groetjes!

Shah Mahmood Qureshi on Twitter

By the grace of Allah Almighty, the blasphemous cartoon contest issue has been resolved due to effective diplomatic efforts of the Federal Government. We must all work together to deny extremists on all sides the space and opportunity to spread hatred.

De PVV-leider begint zich zorgen te maken om zijn veiligheid. Ondanks dat hij rond de klok bewaking krijgt van een heel peloton sterke jongens, wordt de situatie rondom zijn gezondheid “in toenemende mate onveilig,” zo zegt de oppositieleider op Twitter. Aanleiding is dat vanuit Pakistan de radicale en haatdragende retoriek maar blijft toenemen.

Geert Wilders maakt alleen geen grappen meer over de bedreigingen die vanuit Pakistan worden geuit. Een vooraanstaande politieke leider van de TLP-partij, imam Khadim Hussain Rizvi, wil de PVV’er onthoofden en sprak in een videoboodschap zijn fatwa uit over de Nederlandse politicus.

Lees ook:  Dit is toch niet normaal!: Amalia 4000 euro per dag premier Rutte 4000 euro per dag

Weer nieuwe Pakistaanse bedreigingen aan adres Geert Wilders

Eerder deed Wilders daar nog enigszins schamper over, door alleen te melden “islamitische terreur,” en er verder geen aandacht te besteden. Maar nu de filmpjes blijven komen, ook in nieuwe uitvoeringen, is het Kamerlid toch wel bezorgd aan het worden. Een islamitische Pakistaanse student deelt nu een filmpje van Rizvi, dat nu ook Engels ondertiteld is. Hij suggereert dat hij intens blij zal zijn als Wilders om het leven komt.

Mehar Ali Raza 🇵🇰🇹🇷 on Twitter

@geertwilderspvv Oh son! My #Fatwa is still right now. I am so pleased when you… #KhadimHussainRizvi https://t.co/WOY50Pl8CQ

Dat was voor de leider van de grootste oppositiepartij de druppel:

“Weer dat vreselijke fatwa filmpje uit Pakistan, nu zelfs ondertiteld in het engels dit wordt in toenemende mate onfrisser ongemakkelijker en onveiliger.”

Laten we dus hopen dat de NCTV de beveiliging van Wilders goed op orde heeft…

Geert Wilders on Twitter

Weer dat vreselijke fatwa filmpje uit Pakistan, nu zelfs ondertiteld in het engels dit wordt in toenemende mate onfrisser ongemakkelijker en onveiliger. https://t.co/73kIZzEIXh

Wilders Koningin Maxima is een beetje dom!

Máxima kreeg zondag wel een scherpe aanval te verduren van PVV-leider Geert Wilders. Die sprak van een “ongepast bezoek.” Hij vond het bovendien “een beetje heel erg dom” dat de koningin “terreurstaat Pakistan bezoekt” kort nadat een tegen hem uitgesproken fatwa is herhaald.

Geert Wilders on Twitter

Ongepast bezoek en beetje heel erg dom. Koningin bezoekt terreurstaat Pakistan kort nadat Pakistaanse politicus #Rizvi zijn fatwa tegen mij als Kamerlid herhaalde om me af te slachten. Pakistaanse regering laat hem vrij ondanks rechtshulpverzoek. https://t.co/EOqAac4peo

De koningin bezoekt Pakistan in haar functie als speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Dat moest voorafgaand aan haar komst worden benadrukt omdat Pakistaanse media royaal hadden uitgepakt over een ‘koninklijk bezoek’ uit Nederland. Die visite zou de onderlinge betrekkingen en het toerisme verbeteren, en de koningin zou zelfs in de bres springen voor Kashmir. Inmiddels is het beeld bijgesteld. In nieuwsuitzendingen op televisie werd zondag en maandag de ware reden van het bezoek uitgelegd.

De koningin, die maandag in alle vroegte aankwam in de hoofdstad Islamabad, werkt op haar eerste dag een hele reeks vergaderingen af, waarbij ze zich op de hoogte wil stellen van de situatie in Pakistan wat betreft de toegang tot bijvoorbeeld bankrekeningen, verzekeringen, sparen en leningen. Gewapend met die kennis kan ze dinsdag dan de gesprekken aangaan met de gouverneur van de centrale bank, met premier Imran Khan en president Arif Alvi.

Dit is het koningshuis die zegt voor haar burgers op te komen maar als er geld te verdienen valt gooien ze alles overboord en duiken ze als leeuwen er boven op,

 Comments

comments