Nu is het hier – islamitische terreur neemt een hoge vlucht met Kerstmis


Nu zijn ze daar, de stakkers en islam-terroristen. Je bedoelt dat tegenover de neergestoken mensen en gewonden in Londen en Den Haag het cynisme van de vorige zin moeilijk te verdragen is? Ze hebben volkomen gelijk, maar hij beschrijft alleen de hypocriete benadering van de mainstream, hoe politici en de media die islamitische terroristen indienen empathielos aanvallen zonder een islamdebat te leiden. Ze weigeren nog steeds de gevaren te noemen die inherent zijn aan de verspreiding van de politieke islam in Europa.

Afgelopen vrijdag troffen beide daders Londen en Den Haag. Het is de dag van het vrijdaggebed, wiens deelname aan de moskee een religieuze verplichting is voor alle moslims. In Europa worden duizenden radicale moskeeën getolereerd door de respectieve regeringen, die openlijk haat en aanzetten tot ongelovigen, christenen, joden en vrouwen en oproepen tot jihad – elke dag opnieuw, en vooral in vrijdaggebeden.

De uiteinden van de islamitische ijsbergen, dat wil zeggen de moskeeën, zijn vermeld in de rapporten over de bescherming van de grondwet, althans nog niet. De afdelingen ‘islamitisch terrorisme’ worden nu echter door alle autoriteiten gekapt. Het is tenslotte belangrijk om te blijven upgraden in de heroïsche strijd tegen de wet. Ondertussen organiseert het BKA een tweedaags veiligheidsseminar in tijden van de hoogste islamitische dreiging van terrorisme, dat zich richt op migratie-kritische Facebook-berichten. Deze berichten moeten nu als “rechtse meningen” worden gecriminaliseerd en als “haatdragende taal” worden bestempeld.

Terreur is overal aanwezig

En dit in tijden waarin geweld en terreur op de agenda staan. Begin oktober werd dergelijk geweld waargenomen. In Parijs vermoordde een islamistische terrorist vier politie-collega’s met een groot keukenmes. In Halle (Saksen-Anhalt) viel een gewapende neonazi eerst de lokale synagoge aan en vervolgens een donerkebab en doodde twee mensen. In Limburg voerde een door de politie geweigerde, afgewezen Syrische asielzoeker een terroristische aanval uit op een gestolen vrachtwagen. In Berlijn-Mitte overwon de Syrische Mohamad M. de veiligheidsbarrière van de synagoge. Hij was gewapend met een vechtmes (lemmet van 20 cm). In zijn aanval noemde de Syriër “Allahu Akbar” en “Fuck Israel”. Maar de BKA behandelt »Hate Speech« op Facebook in de geest van de kanselarij,

Maar laten we terugkijken op afgelopen vrijdag. De oorzaak van waarom zo vaak op vrijdag islamitische terroristische aanslagen worden gepleegd, zal dit zeker geobsedeerde kijkers van ARD en ZDF nooit ervaren. Dat de haat tegen christenen en Kerstmis tegen islamisten zo radicaal is dat gerichte aanvallen plaatsvinden tijdens de kerstperiode en vooral op kerstmarkten, zouden deze achtergronden zeker de verdoofde bevolking van Merkel in 14 jaar onrustig maken.

Op 19 december werd de islamitische terroristische aanval van Anis Amri op de kerstmarkt in Breitscheidplatz voor de derde keer uitgevoerd. Heb je ooit gehoord van een regeringslid of een van deze goedbetaalde opinieleiders, zoals Claus Kleber, een uitleg over waar de haat tegen de islamisten vandaan komt en hoe deze gerechtvaardigd is? Enkele dagen voor Kerstmis werden 12 terroristen gedood en 55 gewond door IS-terrorist Amri. De bijgevoegde verklaring van de Duitse kanselier Angela Merkel op de kerstmarktstop omvat 550 woorden. De termen ‘islam’ en ‘islamitische terroristische aanslag’ worden daar niet eens gebruikt.

Op 1 december 2018 volgde een nieuwe kerstterroristische aanslag. Chérif Chekatt vuurde willekeurig een pistool op bezoekers van de kerstmarkt in Straatsburg en stak voorbijgangers met een mes neer. Hij doodde vijf mensen onder “Allahu Akbar” oorlogsoproepen en verwondde elf anderen, sommigen van hen ernstig. Vóór de terroristische aanval had de terrorist in een video trouw aan de Islamitische Staat gezworen.

De politieke islam als de belangrijkste vijand van de liberale westerse wereld

De haat tegen Kerstmis in de politieke islam is echter duidelijk. Hij openbaart zich in de propaganda van de islam, die stelt dat er slechts één ware religie is en dat de islam moet streven naar wereldheerschappij. De Turkse auteur Zafer Şenocak publiceerde in 2007 in de wereld een artikel getiteld “Terror komt uit het hart van de islam.” Daar schreef hij: “Zelfs als de meeste moslims het niet willen toegeven, komt de terreur uit het hart van de islam, het komt rechtstreeks uit de Koran. Het is gericht tegen al diegenen die niet leven en handelen volgens de regels van de Koran, dat wil zeggen tegen democraten, westers geïnspireerde denkers en wetenschappers, tegen agnostici en atheïsten. En hij is vooral tegen vrouwen … “

“Uit het hart van de islam” komt de terreur en voor de religieus-ideologisch aangewakkerde terroristen is de loutere uitoefening van de kerstgewoontes een dartdaad. Kerstmarkten en hun bezoekers zijn legitieme doelen voor deze zieke ideologie. In Den Haag werd een dader gearresteerd, maar tot de publicatie van dit artikel houden de autoriteiten de feiten nog steeds geheim achter de daders. Maar het bewijs wijst in één richting: willekeurige aanval met een groot keukenmes op onbekende voorbijgangers, met kerst versierde binnenstad, de hierboven beschreven vrijdag Tattag en getuigenissen die de dader beschreven als een zwartharige krullende man met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Al deze indicaties wijzen op een islamitische terroristische aanval.

In Londen zijn de feiten duidelijk en kunnen ze niet langer in perspectief worden geplaatst door attributen zoals “geesteszieken” of een zogenaamde “amoktat”: Usman Khan, 28, een politieterrorist die bekendstaat als terrorist, zit zes jaar in de gevangenis voor terroristische misdrijven en is vroegtijdig vrijgelaten. Hij staat bij de Britse autoriteiten bekend als een van de 23.000 jihadisten in het VK. 3.000 worden geclassificeerd als een directe bedreiging, waarvan 500 momenteel politie- en inlichtingenoperaties ondergaan. De 20.000 niet-gecontroleerde islamitische roofdieren worden volgens de aloude Times geclassificeerd als ‘restrisico’ .

Het feit dat de London Bridge-moordenaar Usman Khan vroeg na de helft van de straf werd vrijgelaten, een zogenaamd rehabilitatieseminar bijwoonde en in de reguliere media werd afgeschilderd als een positief voorbeeld van het rehabilitatieprogramma van Cambridge University, wat het rampzalige gedrag van politici en autoriteiten afrondt , Geen enkele regeringspoliticus spreekt zich echter uit voor het beschermen van burgers tegen zulke radicale monsters.

De dreiging van terrorisme in Duitsland met Kerstmis is groot, het verandert ook de stilte van de Berlijnse elites niets. Elke verjaardag van een aanslag, de recente terroristische aanslagen en het algemene falen van de staat in de strijd tegen de politieke islam in Duitsland – al deze indicatoren spreken een duidelijke taal. Geniet van de kerstperiode, maar blijf alert omdat de staat dat niet is.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Reacties 1

  • Onlangs las ik een artikel dat sprak over miljoenen moslimdoden door Westerse inmenging in het Midden Oosten. Ze noemen het geen terrorisme ….

    Maar uiteraard gaat ‘t om burgerdoden , of het nu moslims, christenen, ea gaat. Vrijwel altijd onschuldigen die hun leven proberen te leven.

    En mbt die aanslagen …. al zo vaak aangetoond dat het in scene is gezet. Dit zou uitzondering kunnen zijn, maar als ik dan weer lees dat er 74 ‘terroristen’ vervroegd zijn vrijgelaten …

Geef een antwoord