24 stemmen die Amerika waarschuwen voor wat er komt, en de meeste van hen worden gecensureerd en vervolgd

24 stemmen die Amerika waarschuwen voor wat er komt, en de meeste van hen worden gecensureerd en vervolgd

5 december 2019 0 Door Indignatie redactie

We hebben een van de meest kritieke punten in de Amerikaanse geschiedenis bereikt en er zouden letterlijk duizenden stemmen moeten zijn die alarm slaan over wat er gaat komen. Waar zijn ze dan? Dit is een vraag waar ik de laatste tijd behoorlijk over heb nagedacht. Zoals je in dit artikel zult zien, zijn er een aantal geweldige mensen die Amerika al heel lang proberen te wekken. Natuurlijk worden velen van hen ook kwaadaardig aangevallen en systematisch gecensureerd door de sociale media-reuzen. Er is een prijs te betalen voor het vertellen van de waarheid in Amerika vandaag, en het wordt alleen maar erger.

Mijn vrouw moedigde me aan om vandaag iets positiefs te schrijven, en dus ga ik dat proberen. Ik heb zoveel last van de richting die dit land opgaat en natuurlijk sta ik zeker niet alleen. In dit artikel ga ik een lijst delen met enkele andere prominente stemmen die waarschuwen voor veel van exact dezelfde dingen waar ik voor waarschuw. Sommige van deze namen zul je weten, en sommige van deze namen zul je niet weten. Ik hoop dat velen van jullie met deze lijst enkele nieuwe stemmen kunnen ontdekken die een zegen voor je zullen zijn. Ik ben nooit bang geweest om anderen te promoten, omdat de waarheid is dat we allemaal deel uitmaken van hetzelfde team.

Mijn excuses bij voorbaat voor iedereen die ik misschien over het hoofd heb gezien die op deze lijst zou moeten staan. Dat is altijd het gevaar bij het maken van een lijst als deze, en ik weet zeker dat ik mezelf later een schop zal geven als lezers me e-mailen en namen noemen die ik vergeten ben.

En vergeet niet dat dit geen lijst is van alle goede experts, politici en predikers in Amerika. In plaats daarvan is dit specifiek een lijst van degenen die alarm slaan over wat ons te wachten staat. Het is ook belangrijk om te onthouden dat niet iedereen op deze lijst dingen vanuit hetzelfde perspectief benadert, maar ze houden allemaal enorm van deze natie. We gaan een tijd tegemoet die anders zal zijn dan alles wat we ooit eerder in de Amerikaanse geschiedenis hebben gezien , en ik wou dat ik je een lijst kon geven van duizenden “wachters” die proberen mensen wakker te maken. Maar voor nu is hier een lijst met 24 die ik zou aanbevelen om te bekijken …

# 1 Alex Jones en het hele Infowars-team – Alex en zijn team zijn al zoveel jaren ‘het topje van de speer’ en ik ben ze zo dankbaar. Ze zijn ongelooflijk goed voor me geweest en ik heb altijd gewaardeerd dat ze me altijd hebben toegestaan ​​te zeggen wat ik wilde zeggen. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat ze ongelooflijk hard werken en dat de service die ze het Amerikaanse volk bieden van onschatbare waarde is.

# 2 Mike Adams – De grote technologiebedrijven hebben geprobeerd Mike Adams en NaturalNews.com zoveel mogelijk van internet te wissen, maar het heeft niet gewerkt. Mensen kennen en vertrouwen de Health Ranger, en de informatie die hij biedt is oerdegelijk. Ik heb tijd met Mike persoonlijk doorgebracht en hij heeft echt een heel goed hart. Hij wil echt het juiste doen en wordt er steeds voor vervolgd.

# 3 Steve Quayle – Heeft iemand op internet al langer alarm geslagen dan Steve Quayle? Lang voordat ik ooit begon te schrijven, luisterde ik naar Steve en we zijn hem allemaal dankbaar. Zijn website staat op mijn lijst met belangrijke nieuwssites die ik dagelijks controleer en ik bewonder zijn passie enorm. Er is geen twijfel dat hij van Amerika houdt, en het komt naar voren in alles wat hij doet.

# 4 Zero Hedge – Over belangrijke nieuwssites gesproken, de jongens van Zero Hedge doen het fantastisch. Ik herinner me nog toen Zero Hedge een relatief nieuwe website was en al die tijd dezelfde unieke persoonlijkheid heeft behouden. Vandaag beschouw ik het als een van de belangrijkste nieuwswebsites ter wereld. Ik controleer het niet alleen dagelijks, ik controleer het zelfs meerdere keren per dag.

# 5 Jonathan Cahn – Weet je waarom mijn vriend Jonathan Cahn zo fel schijnt? Het is omdat hij zo zeldzaam is. Ik wou dat er duizenden meer waren zoals hij, maar dat is er niet. Hij is een van de beste leraren in Amerika, en als je ooit echt op wilt schieten, kun je een van zijn video’s op YouTube bekijken. Zijn boeken hebben miljoenen aangeraakt en hij werkt ongelooflijk hard om Amerika in de goede richting te wijzen.

# 6 Dr. Michael Brown – Dr. Brown is een van de namen op deze lijst die ik nog nooit persoonlijk heb gesproken, maar ik hoop dat dat verandert, omdat we vaak op exact dezelfde golflengte zitten. Zijn artikelen zijn altijd diep inzichtelijk, en hij is niet bang om dingen te zeggen die de meeste anderen in de christelijke gemeenschap niet zullen zeggen. Hij is diep intellectueel, extreem wijs en zijn stem is hard nodig in een tijd als deze.

# 7 Mac Slavo – Mac heeft mijn artikelen al jaren op zijn uitstekende website en daar ben ik erg dankbaar voor. Onze websites kwamen rond dezelfde tijd op de voorgrond en ik heb hem altijd beschouwd als een uiterst waardevol lid van de inspanning om Amerika wakker te maken. Hij is altijd heel aardig voor me geweest en zijn informatie heeft een enorme impact gehad van kust tot kust.

# 8 Daisy Luther – Daisy staat bekend als “the Organic Prepper”, en ze is een hardwerkende dame. Ze heeft een echt geschenk voor het verbinden met mensen, en haar praktische advies heeft talloze families geholpen. Ik heb haar artikelen regelmatig gepubliceerd op Het belangrijkste nieuws , en dat moet ik vaker doen, omdat mensen van Daisy Luther houden.

# 9 Carl Gallups – Ik wou dat Carl naast de deur woonde, omdat hij gewoon een manier heeft om mensen zich beter te laten voelen. Hij is gewoon het soort man waar mensen graag mee rondhangen. Ik weet niet waar hij al die energie krijgt, en toen ik de kans kreeg om persoonlijk met hem te praten, werd ik getroffen door de vreugde die hij uitstraalt. En ondanks dat alles doet hij er geen afstand van om de waarheid te vertellen, en hij zal het altijd rechtstreeks aan u vertellen.

# 10 Marty Breeden – Velen van jullie kennen Marty misschien nog niet, maar ik hoop dat je dat snel zult weten. Hij is een voormalige politieagent met een heel groot hart en hij heeft Amerika meedogenloos gewaarschuwd voor wat ons te wachten staat. Hij ging eigenlijk twee keer “code blue” en wat hij in die moeilijke tijd in het ziekenhuis ervoer, veranderde zijn leven voor altijd. Marty is een persoonlijke vriend van mij, en ik geloof dat zijn grootste dagen nog steeds voor de boeg zijn.

Lees ook:  Tirannie met/zonder tiran: De Deep State's "Verdeel en verover

# 11 Stan Johnson – Ik heb ontdekt dat mensen van Stan houden of Stan haten. En ik kan me daarmee identificeren omdat ik ook vaak wordt aangevallen. Ik hou van mijn vriend Stan Johnson en ik ben hem zo dankbaar. Mijn vrouw en ik kijken al meer dan tien jaar naar zijn video’s en hij blijft dik en dun alarm slaan. Stan en ik ontwikkelden een directe verbinding toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, en ik weet dat hij een heel goed hart heeft.

# 12 Ricky Scaparo – Doet Ricky het absoluut niet fantastisch met End Time Headlines ? Ik controleer het elke dag en ik weet niet waar hij al die verhalen vindt. Ik vind het altijd humoristisch als hij besluit de site opnieuw te ontwerpen, en hopelijk blijft hij een tijdje bij het huidige ontwerp omdat het er geweldig uitziet. En natuurlijk is de informatie die hij verstrekt altijd top.

# 13 Dan Catlin – Het werk dat Pastor Dan heeft gedaan met de daklozen in Wichita, Kansas is geweldig, en hij heeft al heel lang trouw alarm geslagen op zijn radioprogramma’s. Hij is zo vriendelijk geweest om me keer op keer op zijn shows te hebben, en hij heeft een super groot hart. Ik wou dat er duizenden meer Dan Catlins waren in het hele land, omdat we absoluut meer mannen zoals hij nodig hebben.

# 14 Bree Keyton – Je weet misschien niet wie Bree Keyton is, maar dat zou je wel moeten doen. Haar werk met de pygmeeën in Afrika is het soort dingen waar legendes uit bestaan, en ze is absoluut onbevreesd. Elke keer als ik naar haar luister, leer ik iets nieuws en ze heeft Amerika meedogenloos gewaarschuwd voor wat er zal gebeuren als deze natie niet van richting verandert.

# 15 Augusto Perez – Dit is een andere stem die Amerika waarschuwt voor wat er al heel lang aankomt. Niet veel mensen kennen Augusto, maar hij zou een van de beroemdste predikers in Amerika moeten zijn. Hij zal waarschijnlijk niet erg populair worden totdat de dingen echt beginnen te vervelen, maar Augusto was hier nooit in voor de bekendheid. Hij probeert alleen maar trouw te zijn aan zijn oproep en hij doet het geweldig.

# 16 Zach Drew – Ik ontwikkelde een hechte vriendschap met Zach vanaf de allereerste keer dat ik Morningside ooit bezocht. Natuurlijk heeft hij nu zijn eigen show, en het gaat heel goed. Zach wil een stem zijn die de Millennials bereikt, en dat is hard nodig op dit uur. We verliezen een hele generatie jonge mensen, en ik wou dat er duizenden andere stemmen waren, net zoals Zach die hen probeerde wakker te maken.

# 17 Tom Horn – Herinnert iemand zich daar nog Raiders News Network? Natuurlijk is dat nu geëvolueerd naar SkywatchTV, en de impact van Tom is letterlijk overal ter wereld voelbaar. Hij duikt diep in onderwerpen die bijna niemand anders zal aanraken, en hij heeft een sprankelende reputatie. Ik hoop dat hij zijn werk nog vele jaren voortzet, omdat hij een enorm licht is geworden.

# 18 L.A. Marzulli – LA heeft in de loop der jaren zeker veel meegemaakt, maar hij heeft nooit zijn passie voor zijn werk verloren. Hij is echt naar plaatsen gegaan waar geen andere onderzoeker eerder is geweest, en mijn vrouw en ik zijn buitengewoon gezegend door zijn video’s. En in de komende tijden geloof ik dat het werk van LA belangrijker zal worden dan ooit tevoren.

# 19 WND – Ondanks alles blijft WND alarm slaan. Het was een van de allereerste grote alternatieve websites op internet, en het heeft zeker wat ups en downs meegemaakt. Maar daardoor zijn alle mensen daar de waarheid blijven vertellen, ook al hebben ze daar vaak een hoge prijs voor betaald.

# 20 Paul Begley – Hoe komt het dat Paul zoveel video’s uitbrengt? Ik heb het net gecontroleerd en er staan ​​nu meer dan 14.000 video’s op zijn YouTube-kanaal. Maak je een grapje? Ik weet hoeveel werk er nodig is om één video te maken en hij blijft maar dag na dag meerdere video’s pompen. Hij is zeer toegewijd om mensen wakker te maken, en hij heeft een zeer grote aanhang ontwikkeld.

# 21 Ray Gano – Mijn vriend Ray is een andere wachter die de afgelopen jaren zoveel heeft meegemaakt. Ik bewonder enorm zijn moed, zijn inzet en zijn toewijding. Hij is zo gepassioneerd over Amerika, en die passie heeft hem in grote problemen gebracht met de grote techbedrijven. Hij is meedogenloos gecensureerd, en dat is erg jammer, want het heeft zijn vermogen om zijn boodschap te verspreiden beperkt.

# 22 Michael Boldea – Mijn vrouw en ik zijn zo dankbaar voor Michael en voor zijn overleden grootvader. Michael blijft proberen Amerika wakker te maken, en hij blijft ook wezen in Roemenië helpen door Hand of Help . En dit is iets dat ik met zoveel van deze wachters waar heb gevonden. Ze slaan alarm, maar ze werken ook hard om mensen in nood om hen heen te helpen.

# 23 Coach Dave Daubenmire – Er is maar één Coach Dave en hij is net zo meedogenloos als altijd. Kun je je voorstellen hoe dit land eruit zou zien als we Coach Dave zouden kunnen klonen en die klonen elk lid van het Congres laten vervangen? Hij spreekt de waarheid met grote vrijmoedigheid en doet nooit achteruit.

# 24 Greg Hunter – Greg is een van de beste interviewers in Amerika geworden en ik ben altijd verbaasd over de gasten die hij kan boeken. Hij nodigde me heel vriendelijk uit om een ​​gast te zijn in zijn show deze week, en ons gesprek maakt zeker veel golven . Maar ik denk dat ons gesprek na het interview nog beter was. Greg is een hele goede kerel en ik kijk ernaar uit om binnenkort weer in zijn show te verschijnen.

Zijn er nogandere namen die u aan deze lijst zou toevoegen?

Vertel me wat je denkt door hieronder een reactie te plaatsen …

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Nederland is Nederland niet meer!

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  De Nieuwe Wereldorde : de 90 procent als dienaar voor de 10 procent
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments