Hongaarse topambtenaar waarschuwt dat meer dan 100.000 illegale moslim migranten zich verzamelen op het Balkanschiereiland

Hongaarse topambtenaar waarschuwt dat meer dan 100.000 illegale moslim migranten zich verzamelen op het Balkanschiereiland

5 december 2019 3 Door Indignatie redactie

Een topambtenaar in Hongarije heeft gewaarschuwd dat meer dan 100.000 illegale moslim-freeloader-wannabes zich op het Balkan-schiereiland verzamelen en het potentieel hebben om Europa opnieuw te overspoelen en een crisis kunnen veroorzaken die vergelijkbaar is met de mosliminvasie van 2015.

Hongarije vandaag  (h / t Maurice)  Vanwege de toenemende migratiedruk heeft staatssecretaris van Defensie Szilárd Németh het anti-immigratiekabinet van de parlementaire fractie van de Fidesz-partij voor maandag bijeengeroepen .

Tijdens een persconferentie dit weekend zei de Hongaarse staatssecretaris Szilárd Németh dat bijna 100.000 migranten zich verzamelen op de Westelijke Balkan en hoewel “de situatie nog steeds onder controle is”, begint het “op de grote crisis in 2015 te lijken”, en als de migranten “losgelaten worden aan de Hongaarse grens, kunnen er grote problemen zijn en moeten we ons op die mogelijkheid voorbereiden”.

Als 2015 een voorbeeld is, zullen deze illegale indringers niet via Hongarije de welvaartsparadijzen van West-Europa binnenkomen. Zie onderstaande video’s:

Nemeth bevestigde tijdens zijn toespraak dat ongeveer 100.000 migranten zich voornamelijk op de Westelijke Balkan hebben verzameld en zeggen dat als ze ‘losgelaten worden aan de Hongaarse grens, er grote problemen kunnen zijn, en we moeten ons op die mogelijkheid voorbereiden.’

Afgelopen vrijdag kondigde de politie van Hongarije aan dat ze twee ondergrondse gangen hadden ontdekt die door migranten werden gebruikt om illegaal Hongarije binnen te komen vanuit Servië. Kort na de ontdekking werden tientallen migranten gearresteerd in het dorp Asotthalom, waar de tunnels werden gevonden.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Zesde nacht van Catalonië-protesten

Daarom is het belangrijk, zei hij, dat de “staat van crisis” in verband met massamigratie in september werd uitgebreid, omdat deze de noodzakelijke rechtsgrondslag biedt voor de bescherming van de grens.

Het is ook belangrijk, voegde Németh eraan toe, dat het in Straatsburg gevestigde Europese Hof voor de Rechten van de Mens heeft verklaard dat het beperken van migranten tot de doorvoerzone niet gelijk staat aan gevangenisstraf, dus: “alles wat de pro-migratie oppositie heeft gezegd over de doorvoerzone of de crisis in verband met massamigratie is onjuist gebleken ”.

De Westelijke Balkan is de sleutel tot de veiligheid van Europa en Hongarije, zei de politicus en merkte op dat dit de reden is waarom de regering de toetreding van de landen van die regio tot de Europese Unie en de NAVO steunt.

Het anti-immigratiekabinet van Fidesz werd opgericht in oktober 2018. De 17 leden van het kabinet zijn parlementsleden uit het hele land.

György Bakondi, hoofd binnenlandse veiligheidsadviseur van de premier, vertelde zondagmorgen op de openbare radio dat meer dan 11.800 migranten hadden geprobeerd illegaal Hongarije binnen te komen van januari tot november van dit jaar, met 2.418 pogingen alleen deze maand, tegen 5.400 in de overeenkomstige periode van vorig jaar.

Vorige week onderschepten Hongaarse veiligheidstroepen 600 mensen die vanuit Servië Hongarije probeerden over te steken, vergeleken met ongeveer 80 in dezelfde week in 2018.

Momenteel zijn er meer dan 106.000 geregistreerde migranten langs de Balkanroute, om nog maar te zwijgen van het enorme aantal illegale aankomsten.Lees ook:  Steeds meer kapitaal ten koste van de burgers is bewuste armoede kweken

Comments

comments