Hongaarse topambtenaar waarschuwt dat meer dan 100.000 illegale moslim migranten zich verzamelen op het Balkanschiereiland

Hongaarse topambtenaar waarschuwt dat meer dan 100.000 illegale moslim migranten zich verzamelen op het Balkanschiereiland

5 december 2019 3 Door Indignatie redactie

Een topambtenaar in Hongarije heeft gewaarschuwd dat meer dan 100.000 illegale moslim-freeloader-wannabes zich op het Balkan-schiereiland verzamelen en het potentieel hebben om Europa opnieuw te overspoelen en een crisis kunnen veroorzaken die vergelijkbaar is met de mosliminvasie van 2015.

Hongarije vandaag  (h / t Maurice)  Vanwege de toenemende migratiedruk heeft staatssecretaris van Defensie Szilárd Németh het anti-immigratiekabinet van de parlementaire fractie van de Fidesz-partij voor maandag bijeengeroepen .

Tijdens een persconferentie dit weekend zei de Hongaarse staatssecretaris Szilárd Németh dat bijna 100.000 migranten zich verzamelen op de Westelijke Balkan en hoewel “de situatie nog steeds onder controle is”, begint het “op de grote crisis in 2015 te lijken”, en als de migranten “losgelaten worden aan de Hongaarse grens, kunnen er grote problemen zijn en moeten we ons op die mogelijkheid voorbereiden”.

Als 2015 een voorbeeld is, zullen deze illegale indringers niet via Hongarije de welvaartsparadijzen van West-Europa binnenkomen. Zie onderstaande video’s:

Nemeth bevestigde tijdens zijn toespraak dat ongeveer 100.000 migranten zich voornamelijk op de Westelijke Balkan hebben verzameld en zeggen dat als ze ‘losgelaten worden aan de Hongaarse grens, er grote problemen kunnen zijn, en we moeten ons op die mogelijkheid voorbereiden.’

Afgelopen vrijdag kondigde de politie van Hongarije aan dat ze twee ondergrondse gangen hadden ontdekt die door migranten werden gebruikt om illegaal Hongarije binnen te komen vanuit Servië. Kort na de ontdekking werden tientallen migranten gearresteerd in het dorp Asotthalom, waar de tunnels werden gevonden.

Lees ook:  Allemaal Wilhelmus zingen voor het duurste koninghuis 343 miljoen en prinses Amalia van 1.5 miljoen per jaar

Daarom is het belangrijk, zei hij, dat de “staat van crisis” in verband met massamigratie in september werd uitgebreid, omdat deze de noodzakelijke rechtsgrondslag biedt voor de bescherming van de grens.

Het is ook belangrijk, voegde Németh eraan toe, dat het in Straatsburg gevestigde Europese Hof voor de Rechten van de Mens heeft verklaard dat het beperken van migranten tot de doorvoerzone niet gelijk staat aan gevangenisstraf, dus: “alles wat de pro-migratie oppositie heeft gezegd over de doorvoerzone of de crisis in verband met massamigratie is onjuist gebleken ”.

De Westelijke Balkan is de sleutel tot de veiligheid van Europa en Hongarije, zei de politicus en merkte op dat dit de reden is waarom de regering de toetreding van de landen van die regio tot de Europese Unie en de NAVO steunt.

Het anti-immigratiekabinet van Fidesz werd opgericht in oktober 2018. De 17 leden van het kabinet zijn parlementsleden uit het hele land.

György Bakondi, hoofd binnenlandse veiligheidsadviseur van de premier, vertelde zondagmorgen op de openbare radio dat meer dan 11.800 migranten hadden geprobeerd illegaal Hongarije binnen te komen van januari tot november van dit jaar, met 2.418 pogingen alleen deze maand, tegen 5.400 in de overeenkomstige periode van vorig jaar.

Vorige week onderschepten Hongaarse veiligheidstroepen 600 mensen die vanuit Servië Hongarije probeerden over te steken, vergeleken met ongeveer 80 in dezelfde week in 2018.

Momenteel zijn er meer dan 106.000 geregistreerde migranten langs de Balkanroute, om nog maar te zwijgen van het enorme aantal illegale aankomsten.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Spanje ontmantelt prikkeldraad aan de grens - illegale indringers kunnen gewond raken

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Migratie en het nieuwe normaal: Requiem voor europa dankzij Prins of darkness onze wijlen prins Bernard
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments